Bu hafta benimde utanç tablom 21 haftayı 58le kapatmak hedefimdi güya hoop bı anda 58 oldum hahaha ama tatlıları yedimmi yedim burayı kesfetmesem çoktan 60i geçmiştimKız ne maşallahım var.sinirlerim tepemde bi boğazımı tutamıyorum.bu kadar mı iradesiz olunur.akşam bildiğin yiyorum ya.ama sizi örnek alıyorum.hiç yemiyorsunuz ,nasıl sabrediyorsunuz maşşş.inş ben de sizin gibi olurum sonlarda.grubun kesinlikle çok faydası var.yoksa ben şimdiye 5kilo almıştım garanti.fark ettiysen menü paylaşamıyorum valla utanıyorum.yok yok bu haftalarda ben de.
Hafta : 19
Güncel kilom:52.4
O zaman sana 1 haftan daha olduğunu söyleyebilirim :)) 13 haftayı kapsiyor12. Hafta
Kilo 60.
Ve hedefim sıfır kiloyla ilk trimesteri kapatmaktı. Başardım şükürler olsun. Artık 2. Trimestere giriyorum. En çok dikkat etmem gereken zaman. Şimdiye kdr edemedim istediğim gibi beslenemedim midemden. Ama zaman verdim kendime . İki hafta sonra adam gibi dikkat etcem
Teşekkürler canım güzel tavsiyelerYaa demek yediklerin yeterli değil tatlı ye ama hergün yeme bence ara öğün yap tarcın i bazilari yok.diyor ama kullan bence yogurt çok guzel yag yakiyor kan sekerini dengeliyor ben cok yedim inan bir de gece yatarken tarcinli süt iç ama azıcık tarcın
Hemen al canım haber et bize de ayy cidden heyecanli ya doğum yakın mı acaba ?
Benim kuzenim bağlatip hamile kalmıştı 5.yeINSALLah 38 e kadar durur. Annem geldikten sonra istedigi zaman gelsin prensesim. Bakalim 1 martta doktor randevum var. Buyuk ihtimal sezeryan tarihi kararlastirilacak. Onceden de dedigim gibi 39. Haftaya gun veriyorlar. Beklenen dogum tarihinin bir hafta oncesine. Eger olurda onceden sancim acilmam falan olursa direkt acil sezeryana aliyorlar. Ben buyuk ihtimal sezeryan sirasinda tuplerimi baglaticam. 4 cocuk yeter. Baska kesinlikle dusunmuyoruz. Doktorum gecen gorusmemizde baya bir bilgi verdi dusunmemi soyledi. Yaptiricam heralde.
Ciddi misin?? 5.ye hamile kalirsam bildigin timarhanelik olurum BenBenim kuzenim bağlatip hamile kalmıştı 5.ye
Evet canim 4. Yolda. Ama 3. Gebeligim bu. Onceki ikizdi. Ikisi bi arada4. Bebek mi maşallah canım size zaten ameliyat riskin oluyor artık hamilelik de dogumda bebek buyutmede zor ya
Bian kafam.karisti neyse ikiz yazmasan daha dusunecektimEvet canim 4. Yolda. Ama 3. Gebeligim bu. Onceki ikizdi. Ikisi bi arada
O da ikizden sonra baglatti 1 sene sonra tekrar kalmistiCiddi misin?? 5.ye hamile kalirsam bildigin timarhanelik olurum Ben
Valla Benim ikizler cok uslu bebeklerdi. Hem uykucu hem gazsiz. O yuzden Ilk bir sene cok kolaydi. Amaaaa su son bir kac aydir canim I okuyorlar. Cok yaramazlar. Kilom niye mi 51? Ben zaten normalde de zayifim allahtan. Kolay kilo alan biri degilim. Bir de zaten spor yapiyordum duzenli ve yediklerime de dikkat ediyorum hep. En fazla 53,54 olurum arada. Onda da bi Iki hafta daha dikkatli yerim hemen gider kilo. E bir de ev , cocuk devamli bir kosturmaca. Bir de Ben de normalde kilo takintisi da var. kiloyu sevmiyorum.Bian kafam.karisti neyse ikiz yazmasan daha dusunecektimsen 3 de o zaman ikiz büyütmek zor olmadimi ya senin normalde niye 51 kilo.oldugunu anliyorum şimdi çocuk buyutmek zor ya
Ay cok fenaO da ikizden sonra baglatti 1 sene sonra tekrar kalmisti
Ay kusura bakma ya ben niye 51 kilosun diye soruyorsun sandim bi de kocaman bi acik lama yaptim SanaBian kafam.karisti neyse ikiz yazmasan daha dusunecektimsen 3 de o zaman ikiz büyütmek zor olmadimi ya senin normalde niye 51 kilo.oldugunu anliyorum şimdi çocuk buyutmek zor ya
Kaçyaşında ikizler küçük mu daha biraz buyukseler sana yardimlariolur insallah canım ya birde gurbettesin hoş biz kendi memleketimizdeyiz ama kimsemiz yok eşim le ben altından kalkmaya çalışıyoruz Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bu arada senin spora ihtiyacin mi.olur ev is cocuklar falan derken ciddi bi spor oluyor yani ben de öyle oldu hic oturmuyordum gebelik öncesi şimdi bebiş olunca 2 kat çalışırım galiba son olarak kilo takıntımız olmasa idi burda olmazdık hep derim takıntılı insanlar taktıkları şeyde başarılı oluyorValla Benim ikizler cok uslu bebeklerdi. Hem uykucu hem gazsiz. O yuzden Ilk bir sene cok kolaydi. Amaaaa su son bir kac aydir canim I okuyorlar. Cok yaramazlar. Kilom niye mi 51? Ben zaten normalde de zayifim allahtan. Kolay kilo alan biri degilim. Bir de zaten spor yapiyordum duzenli ve yediklerime de dikkat ediyorum hep. En fazla 53,54 olurum arada. Onda da bi Iki hafta daha dikkatli yerim hemen gider kilo. E bir de ev , cocuk devamli bir kosturmaca. Bir de Ben de normalde kilo takintisi da var. kiloyu sevmiyorum.
Spiral en iyisi diyorlar ama 40 ımız cikmsdan takarlar mı acaba ?Ay cok fenaama masallah kuzen in baya dogurganmis. AMA hamile kalma olasiligi normalde cok dusuk diye biliyorum. Spiral Ben de cok kanama yaptigi icin onu istemiyorum. Hormonlu ilaclarin cok yan etkisi var. bakalim biraz daha arastiricam. AMA bana en uygunu bu gibi gozukuyor. E peki kuzenin normal gebelik mi oldu yoksa dis gebelik falan mi? Eger hamile kalirsan dis gebelik ihtimal I yuksek oluyormus cunku.
Olsun canim iyi ettinAy kusura bakma ya ben niye 51 kilosun diye soruyorsun sandim bi de kocaman bi acik lama yaptim Sana
Oyy canım benim bence de bol bol.konus gelsin bekletmesin seniAy kızlar bir şey dicem... Ben niyeyse bugün yoğun bir şekilde doğurmak istiyorum kızımı... instagramda yenidoğan bebeklere baktıkça karnıma sesleniyorum . Sende gelsen ya bi sevsek diye
Geçti inşallah daha olmazGecti mi tehliken bi skntin olmaz ins
Teşekkür ederim canm bebek olunca zor oluyor inşallah o zamana iyileşirler bi arkadaşım tavsiye etti mutlaka deneyin derim günlerce çektik iki güne ayağa kaldırdı bizi taze zencefili rendeleyip limon dilimiyle kaynar su döküp demliyoruz çok olursa acı olur yalnız bir tatlı kaşığı 3 kişi içtik o kadar etkili ki ilaçların yapamadığını yaptıÇok geçmiş olsun canim ya bebek de var illa hastalık olicak yani bizde de oglum gecen hafta su çiçeği oldu aşı olmasina ragmen ama.hafif gecirdi simdi de 2si birden ağız burun akıyor bebrk dogana kadar iyilesin yoksa hast. Ye goturmem sizi deyince yeme icmelerine dikkat ediyorlar
Onumuzdeki ay 3 bucuk yasinda olacaklar allahin izniyle. Daha cok kucukler ama ikisi de bildigin canavar. Ya spor yapmaya seviyorum. Agirlik calisiyordum haftada 3 gun ve bir de grup siniflarina gidiyordum. Pilates yoga falan gibi. AMA tabiki bebis gelince spora gitme gibi bi luksum olmayacak. Allahtan evde de agirlik setlerim pilates topu lastigi falan var. evet Ben tekim burada. AMA esim Allah icin cok yardimci oluyor. Evin gunluk temizligi yemek camasir falan Ben de. AMA buyuk temizligi, alisverisi ve utuyu esim yapiyor sagolsun. Cam silmeye ve bahce bakimina gelen var zaten. Allahtan annem geliyor. Cok rahat edicem. 3 ay kadar kalicak. Sen Gaziantepdesin di mi? Ailen de orada mi? Dogumda annen gelicek mi yanina?Kaçyaşında ikizler küçük mu daha biraz buyukseler sana yardimlariolur insallah canım ya birde gurbettesin hoş biz kendi memleketimizdeyiz ama kimsemiz yok eşim le ben altından kalkmaya çalışıyoruz Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bu arada senin spora ihtiyacin mi.olur ev is cocuklar falan derken ciddi bi spor oluyor yani ben de öyle oldu hic oturmuyordum gebelik öncesi şimdi bebiş olunca 2 kat çalışırım galiba son olarak kilo takıntımız olmasa idi burda olmazdık hep derim takıntılı insanlar taktıkları şeyde başarılı oluyor
Spiral en iyisi diyorlar ama 40 ımız cikmsdan takarlar mı acaba ?
Olsun canim iyi ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?