Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Di mi birde şey demişti . İshalim var diye. Arkadaşımda böyle olup ertesi gün doğurmuştu filan... Ayy biz burda teoriler üretip üretip durduk. Çok heyecanlı.... Yazsa da rahatlasak
Valla ses yoksa hâlâ kesin dogurdu ya da doguruyor Allah kolay doğum nasib etsin insallah

Eger doguma gidecek olsam esimi aramadan buraya mesaj atarim heralde
Bugun anlamadığım bir sekilde evim bianda misafir doldu daha yeni yattim arkadaslar falan geldi aklimada geldi burasi dogurdum zannetmis olabilirsiniz diye hakikatten oyle olmus :)

Sabahki sey neydi hala supheliyim eşime eczaneye git dedim orali olmadi dogumsa anlarsin zaten modundaydi... herkes karnin yukarda daha dogurmazsin diyolar bakalim :)

Allah seni yaa.. kız kaybolma ortalardan valla sonra doğurdun sanıyoruz. Ben şahsen çok çok heyecan yaptım .. az daha ben doğuruyordum heyecandan Haha

Allah seni yaa.. kız kaybolma ortalardan valla sonra doğurdun sanıyoruz. Ben şahsen çok çok heyecan yaptım .. az daha ben doğuruyordum heyecandan Haha
Hahaha evett okudum mesajlari <3
Her sey bir belirti olarak geliyo canim sendede oyle mi sıkıldım cok korkmama ragmen dogursam bian once diyorum :)

Hahaha evett okudum mesajlari <3
Her sey bir belirti olarak geliyo canim sendede oyle mi sıkıldım cok korkmama ragmen dogursam bian once diyorum :)

Valla ben bugün o kadar çok doğurmak istedim ki... kendi kendime hayali sancı mı oluşturdum bilmiyorum.. regl sancısı gibi ufacık ufacık ağrı var. Ama şiddeti artmadığı için sallamıyorum. Gene yalancı diye

Sabahki sey neydi hala supheliyim eşime eczaneye git dedim orali olmadi dogumsa anlarsin zaten modundaydi... herkes karnin yukarda daha dogurmazsin diyolar bakalim :)

Tatlım benimde karnım yukardaydı doğurdum bence söyleyenlere takılma illa inecek diye bişey yok
Döndü mü seninki (bebiş doğum pozisyonunu aldı mı yani) ayrıca güncel kilom yine aynı

Ah ulen yalancı sancı çekmeden direk sancım geldi de doğuma gittim ki onuda anlamadık yanımıza doğum çantasını bile almamıştık hastanede suyu geliyor diyince hemşire doktorum koşa koşa gelmişti
Kızlar çok heyecanlı bir olay (ilk hamileliğini yaşayanlar) biraz stres fazlaca heyecan ve onun sesini duyduğunuzdaki o tarifsiz mutluluk bambaşka

Ay amin amin gelsinnn... hep diyorlar ya bebeğinin kokusu çok farklı olur diye.. kokusunu çok merak ediyorum bıdığın inşallah sağlıkla gelir çok bekletmez.. :)))
Kovaya suyu doldur,yere çömel,temizlik bezini al,evi baştan sona çömelerek sil.yarım saat merdiven in çık. Hem bebiş gelmeden önce ev tertemiz olur hem de istediğin gibi doğum yakında başlar ve Kolay olur.

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 çeri,1 salatalık,zeytin,peynir,bal,çay
Ara :3-4 ev tuzlu kurabiyesi
Öğle :1 tabak kapuska
Akşam: 1 den biraz az fırın levrek,salata,3-4 fırın patates-soğan,kibrit kutusu helva,1 bardak fanta

Kız bizde heyecan yaptık doğurdun sandık sen böyle belirtiler soyleyip kaçma sakın bidaha neyse yakinda zten doğum haberjni alırız insallah

Kahvaltı 4 dilim tahilli ekmek
1 hsslanmkz yumurta zeytin peynir salatalık
Ara 2 dilim kakaolu kek 3-4ceviz
Yarım milfoy börek
Akşam 1 çupra salata 3-4 ad patates birazda ekmek
Ara cheesecake
Ara portakal
Dün çok açtım habire elime geçem şeyleri yedim kek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…