- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Yok kesin doğurdu ya sabah su geldi dedi ya ihtimal yüksek gecende bacağım agriyor diyordu sanki
Yok kesin doğurdu ya sabah su geldi dedi ya ihtimal yüksek gecende bacağım agriyor diyordu sanki
Valla ses yoksa hâlâ kesin dogurdu ya da doguruyor Allah kolay doğum nasib etsin insallahDi mi birde şey demişti . İshalim var diye. Arkadaşımda böyle olup ertesi gün doğurmuştu filan... Ayy biz burda teoriler üretip üretip durduk. Çok heyecanlı.... Yazsa da rahatlasak
Eger doguma gidecek olsam esimi aramadan buraya mesaj atarim heralde
Bugun anlamadığım bir sekilde evim bianda misafir doldu daha yeni yattim arkadaslar falan geldi aklimada geldi burasi,dogurdum zannetmis olabilirsiniz diye hakikatten oyle olmus :)
HahahaAllah seni yaa.. kız kaybolma ortalardan valla sonra doğurdun sanıyoruz. Ben şahsen çok çok heyecan yaptım .. az daha ben doğuruyordum heyecandan Haha
Hahahaevett okudum mesajlari <3
Her sey bir belirti olarak geliyo canim sendede oyle mi sıkıldım cok korkmama ragmen dogursam bian once diyorum :)
Sabahki sey neydi hala supheliyim eşime eczaneye git dedim orali olmadi dogumsa anlarsin zaten modundaydi... herkes karnin yukarda daha dogurmazsin diyolar bakalim :)
Kovaya suyu doldur,yere çömel,temizlik bezini al,evi baştan sona çömelerek sil.yarım saat merdiven in çık.Ay amin amin gelsinnn... hep diyorlar ya bebeğinin kokusu çok farklı olur diye.. kokusunu çok merak ediyorum bıdığın inşallah sağlıkla gelir çok bekletmez.. :)))
Kız bizde heyecan yaptık doğurdun sandık sen böyle belirtiler soyleyip kaçma sakın bidahaEger doguma gidecek olsam esimi aramadan buraya mesaj atarim heralde
Bugun anlamadığım bir sekilde evim bianda misafir doldu daha yeni yattim arkadaslar falan geldi aklimada geldi burasi dogurdum zannetmis olabilirsiniz diye hakikatten oyle olmus :)
Kovaya suyu doldur,yere çömel,temizlik bezini al,evi baştan sona çömelerek sil.yarım saat merdiven in çık.Hem bebiş gelmeden önce ev tertemiz olur hem de istediğin gibi doğum yakında başlar ve Kolay olur.
Evet doktor almis dediTatlım benimde karnım yukardaydı doğurdum bence söyleyenlere takılma illa inecek diye bişey yok
Döndü mü seninki (bebiş doğum pozisyonunu aldı mı yani) ayrıca güncel kilom yine aynı
InsAllahKız bizde heyecan yaptık doğurdun sandık sen böyle belirtiler soyleyip kaçma sakın bidahaneyse yakinda zten doğum haberjni alırız insallah
1 taşla 2 kuş çok iyiymiş :))Kovaya suyu doldur,yere çömel,temizlik bezini al,evi baştan sona çömelerek sil.yarım saat merdiven in çık.Hem bebiş gelmeden önce ev tertemiz olur hem de istediğin gibi doğum yakında başlar ve Kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?