Tek bedende son gün benimde doğumdan sonra elim hep karnıma gidiyodu alışkanlık xrayden geçmiyodum falan sanki hala hamileymisim gibi :) vay be inşallah ağrısız sizisiz bı dogumla sağlıkla gelsin güzel kızımiz hem emsin annesjniSagolun kızlar inanın zaman su gibi geçmiş ben hala doğum yapacak gibi hissetmiyorum sanki daha 2 ayım var zorda olsa hamilelige alıştım galiba sabah sabah baya duygusalım
Ay evet ya herkes diyor zaten doğum sonrasi elim karnima gidiyor diye en zor da dogum sonrasi elin karnina gidiyor şiş ama bebek yok ben cok etkilenmistim bizde bi ilginciz haa doğsa bi türlü dogmasa bi türlüTek bedende son gün benimde doğumdan sonra elim hep karnıma gidiyodu alışkanlık xrayden geçmiyodum falan sanki hala hamileymisim gibi :) vay be inşallah ağrısız sizisiz bı dogumla sağlıkla gelsin güzel kızımiz hem emsin annesjni
Oyy bende ne yazarmışım ya Türkçe yazım kurallari sıfırAy evet ya herkes diyor zaten doğum sonrasi elim karnima gidiyor diye en zor da dogum sonrasi elin karnina gidiyor şiş ama bebek yok ben cok etkilenmistim bizde bi ilginciz haa doğsa bi türlü dogmasa bi türlü
Oyy bende ne yazarmışım ya Türkçe yazım kurallari sıfır
Hayırlısıyla,sağlıkla kızçeni kucağına al canım.uykusu bol,emmesi çok bir bebiş olsun.haberini bekliyoruz.özletme kendini.Ay evet ya herkes diyor zaten doğum sonrasi elim karnima gidiyor diye en zor da dogum sonrasi elin karnina gidiyor şiş ama bebek yok ben cok etkilenmistim bizde bi ilginciz haa doğsa bi türlü dogmasa bi türlü
Ayy öyle ihtiyacim varki duaniza güzel dileklerin cok iyi geldi canım dogumdan cikaym ilk firsatta yazarimHayırlısıyla,sağlıkla kızçeni kucağına al canım.uykusu bol,emmesi çok bir bebiş olsun.haberini bekliyoruz.özletme kendini.
Saat kaçta canimAyy öyle ihtiyacim varki duaniza güzel dileklerin cok iyi geldi canım dogumdan cikaym ilk firsatta yazarim
Aynen cnm valla bende kurabiye yiyip ertesi gün 1 kilo çıkmıştı ve geri gitmedi burası olmasa bende bir durur iki durur sonra saldırırdım herşeye sizlerle hırslandım bende kilo bildirimi çok güzel sınır koydu onumuzeAyy evet ben seni baya takip ediyordum o haftalarda sen diyordun zorlandım bianda geldi kilo diye sana bakıp dikkat etmeye çalışmıştım cidden önüm uzde guzel bir ornek oldun canim o haftalar inanilmaz tejlikeydi ya hic unutmam 1 dilim tatlı yedim diye ertesi gün 500 gr artmıştı geri gitmemek uzere
Olursun inşallah hergun gir forma kilo bildirimi yap emin ol hırslanıyorsun sma ben yapamam alırım dersen kendi iradeni baştan kırmış olursun öyle düşünme doğum sonrası gitmiyor kilolar bebeğinin mutluluğunu yaşarken kilolar seni bunalıma sokmasınSizin kadar iradeli olmam çok ,zor sanki ya
Ben biraz rahatsızdım. Giremedim. 10.hafta 66 kg malesef 2 kg aldım 1 haftadaBildirim yapmayanlari cikariyorum kizlar
Nasılsınız kızlar? Haftasonu pek bakamıyorum buraya, doğuran var mı? Yeme İçmeler nasıl gidiyor haftasonları ayarlar kaçıyor ama ben abartmamaya çalışıyorum yine de...
@volveron isim netleştirdiniz mi?
Ayyy canım yarın Doğuma gidiyormuşsun, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de inşallah.Ama seni anlıyorum çok farklı duygular icindeyiz bebek ne zaman gelecek dogum nasil olacak diye stres yaoiyorsundur o stresi yemekden alıyosun ben genelde yiyemem ve wc den çıkmam boyle.durumlarda ama bunda wc ye giremiyorum allak bullak oldum ben kendimi hic anlamiyorum şuan nerdeyim nasilim bilmiyorum hani derler ya öküz oturdu yüreğime aynen oyleyim 24 saat sonra bebegimi gorucem insallah heyecan simdiden bastı beni
Ya 39.haftadaymışsın canım artık ye gitsinBen Boğaz’ımı tutamayıp yiyiorum yaa :) çok frenledim diye mi bilmiyorum aşırı şeker tüketme ihtiyacı güdüyorum ... inşallah Doğumdan sonra kalmaz bu ihtiyaç. Yoksa yandmm :)
Ya 39.haftadaymışsın canım artık ye gitsinçoookk da aşırı sıkmamak lazım canının çektiğinden yiyeceksin azar azar..
Sabah 6 da hastanede olucak mişiz çok erken demiSaat kaçta canim
Hast. Oda süslemesi için Isim istedi Ceyda Zehra dedik hangisi kimlikteolicak daha belli değilNasılsınız kızlar? Haftasonu pek bakamıyorum buraya, doğuran var mı? Yeme İçmeler nasıl gidiyor haftasonları ayarlar kaçıyor ama ben abartmamaya çalışıyorum yine de...
@volveron isim netleştirdiniz mi?
Amin canım darısı sizlere olsun sagsalim kavuşalım yavrularımızaAyyy canım yarın Doğuma gidiyormuşsun, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de inşallah.
Sabah 6 da hastanede olucak mişiz çok erken demi
Hast. Oda süslemesi için Isim istedi Ceyda Zehra dedik hangisi kimlikteolicak daha belli değil
Amin canım darısı sizlere olsun sagsalim kavuşalım yavrularımıza
Valla ben heyecandan yiyemem diyordum ama akşam bi güzel yedim biraz da yarın bebeği düşündüm galiba ac kalmasın demi şu 2 gün yemek isteyipde yiyemediklerimi yedim biz çok iyi bi kilo ile geldik ama kimi hamileler ne guzel hızlıca veriyor insallah 9 aydır yaptığımız boşa gitmemistir normalde 9 ay böyle beslenseydik en az 12 kilo vermiştik en azindan kendi adıma konuşayim bazı diyet listelerine bakiyorum onlardanda az yiyormusuz bir de ben bebek kac kilo doğucak çok merak ediyorum en son35 haftalikken 2500 gr di bidaha gitmedim 3 'ün altinda olursa milletin dilinden kurtulamamŞuan yiyiorum canım 7,5 kg aldım. Kısmıyorum artık kendimi. Sadece Doğum sonrası inşallah bu iştah ve tatlı isteği kalmaz onu düşünüyorum . Emzirirken esas dikkat etmek gerekiyormuş :) tecrübeliler öyle söylüyor hep
Yaa canım korkmuyor degilim aslinda planlı gitmek iyi degil mi ne spontone olsa idi böyle stres olmazdim galibaAy saat 6da mı.... yaaaaaa canımmm benim çok duygulandım ya.. süreci beraber geçirdik .. ve saatler sonra miniğin hayırlısıyla kucağında olacakkkk :)) Allahım çok hoş bir duygu olsa gerek :)))
Ayyy hadi şimdiden hayırlı olsun cnm dogumu düşünüp kendini hırpalama bebeğini düşün doğumu düşünürsen işin içinden çıkamazsın akışına bırak onu bebeğine odakla kendini hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz inşallah allaha emanet olun ikinizdeSabah 6 da hastanede olucak mişiz çok erken demi
Hast. Oda süslemesi için Isim istedi Ceyda Zehra dedik hangisi kimlikteolicak daha belli değil
Amin canım darısı sizlere olsun sagsalim kavuşalım yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?