:):)hadi inşallah cnm.adi çok guzelmis sağ sağlim gelsin inşallah prenses :)Valla hep icimde kalmisti. Kiz bebege alisveris yapmak coooook zevkli. O elbiseleri sapkalari tokalari gorunce pembe pembe resmen gozum donuyorbiz Ayla Jasmine koyucaz ismini insallah.
Bide insan sıkılıyor canm artık kendini her an doğum olacakmış gibi doğuma odakliyor gevşeme oluyor dile kolay ama 8 ay dikkat ediyoruz son haftalar normal bebeğe odaklanmak benim son haftalar öyle olmuştu kiloyu düşünmüyordum dediğin gibi az aldık diyede birazAy kizlar beslenme ile ilgili uyguladigim herseyi bozdum. 10 kilonun altinda bitiremicem galiba..yapabildigim tek sey bol su icmek arada limonlu su.. az aldim diye saldim kendimi aradaki fark kapanacak bosa gidecek dikkat etmelerimmm..
Biraz fazla olmuş canm ama bunyeylede alakali cabuk kilo veren biriysen e doktorda sorun yok dediyse endişe etme dediğin gibi tatlı yemiyorsan çok etki eder e bide iştahsızlık var bu haftadan sonra düzelmeye başlarsın hatta genelde kilo kaybı kusması çok olanlarda bi anda iştah patlaması oluyor diye biliyorum bundan sonrasında kontrollü kilo alırsan çok avantajlisin hamile kaldigin kiloyla doğuma girersin ne guzelKizlar bende 12 haftalik hamileyim ve son 6 haftada 7 kilo verdim. 68den 61e düstüm. Hic istahim yok sürekli yorgunum ve son 2-3 haftadir hergün en az 1 kere kusmaya basladim
Karnim yavas yavas belirginlesti ve doktor randevumdada hersey normal görünüyordu gecen hafta. Yani bebegime zarari olmadi simdiye kadar ama yinede endiseleniyorum. Buarada sunuda söylemeliyim Yilbasindan beri agizima tatli sürmedim kilo kaybimi bunada bagliyorum ama 7 kilo cok degilmi? Bildiginiz yada yasadiginiz benzer durum varmi?
Cnm hepimizin yaşadığı en tehlikeli haftalar bunlar 27 haftaya kadar devam eder bu böyle çok dikkat etmezsen en fazla kiloyu bu haftalarda alırsın biz çok zor atlatmıştık bu haftalari bol salata yoğurt süt bastırmaya çalışHafta başında kesin 60 kilo olurum bu gidişle ya yemek yiyorum hala açlık hissi geçmiyor sabah ekmek akşam makarna götürdüm hiç liste yazacak yüzüm yok limonlu su da içtim az tarvinli sütte yigurtta yedjm
Sizin kadar iradeli olmam çok ,zor sanki yaCnm hepimizin yaşadığı en tehlikeli haftalar bunlar 27 haftaya kadar devam eder bu böyle çok dikkat etmezsen en fazla kiloyu bu haftalarda alırsın biz çok zor atlatmıştık bu haftalari bol salata yoğurt süt bastırmaya çalış
Canım sen bilirsin de dikkat etmeni oneririm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin aylardır mucadele verdin belli olmaz 40. Haftayi da doldurabilirsin hemen de gelebilir gerçi son ayda 5 kilo aldm diyenler var haftaya vurunca 1 kilo kusur artın olucak biz o 1 kiloyu 1 ayda almaya calisiyorduk ama rahatlamak istiyorum son günler diyorsan zaten son günlerde aldığın kilolar hızlıca terkedecek seni ve yağ değil ödem olarak kalıyor çok şükürAy kizlar beslenme ile ilgili uyguladigim herseyi bozdum. 10 kilonun altinda bitiremicem galiba..yapabildigim tek sey bol su icmek arada limonlu su.. az aldim diye saldim kendimi aradaki fark kapanacak bosa gidecek dikkat etmelerimmm..
Dogru soyluyorsun canim. Dikkat etmeye calisayim yine emeklerimin bosuna gitmesini istemiyorum....Canım sen bilirsin de dikkat etmeni oneririm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin aylardır mucadele verdin belli olmaz 40. Haftayi da doldurabilirsin hemen de gelebilir gerçi son ayda 5 kilo aldm diyenler var haftaya vurunca 1 kilo kusur artın olucak biz o 1 kiloyu 1 ayda almaya calisiyorduk ama rahatlamak istiyorum son günler diyorsan zaten son günlerde aldığın kilolar hızlıca terkedecek seni ve yağ değil ödem olarak kalıyor çok şükür
Normal canım dr kontrolüne gidiyor mussun zaten susuz kalmamaya çalış gerekirse serum al haftalık tatlı yememen çok guzel zaten şekerin yarari yok biliyorsun ama ileriki haftalarda tatli krizlerin gelebilir bu iştahsızlık ve kusma doneminden sonra ciddi bi artış oluyor genelde ayran limon kraker bulantin icin yiyebiliyosan protein agirlikli beslenmeye çalışKizlar bende 12 haftalik hamileyim ve son 6 haftada 7 kilo verdim. 68den 61e düstüm. Hic istahim yok sürekli yorgunum ve son 2-3 haftadir hergün en az 1 kere kusmaya basladim
Karnim yavas yavas belirginlesti ve doktor randevumdada hersey normal görünüyordu gecen hafta. Yani bebegime zarari olmadi simdiye kadar ama yinede endiseleniyorum. Buarada sunuda söylemeliyim Yilbasindan beri agizima tatli sürmedim kilo kaybimi bunada bagliyorum ama 7 kilo cok degilmi? Bildiginiz yada yasadiginiz benzer durum varmi?
Ayy evet ben seni baya takip ediyordum o haftalarda sen diyordun zorlandım bianda geldi kilo diye sana bakıp dikkat etmeye çalışmıştım cidden önüm uzde guzel bir ornek oldun canim o haftalar inanilmaz tejlikeydi ya hic unutmam 1 dilim tatlı yedim diye ertesi gün 500 gr artmıştı geri gitmemek uzereCnm hepimizin yaşadığı en tehlikeli haftalar bunlar 27 haftaya kadar devam eder bu böyle çok dikkat etmezsen en fazla kiloyu bu haftalarda alırsın biz çok zor atlatmıştık bu haftalari bol salata yoğurt süt bastırmaya çalış
Ama seni anlıyorum çok farklı duygular icindeyiz bebek ne zaman gelecek dogum nasil olacak diye stres yaoiyorsundur o stresi yemekden alıyosun ben genelde yiyemem ve wc den çıkmam boyle.durumlarda ama bunda wc ye giremiyorum allak bullak oldum ben kendimi hic anlamiyorum şuan nerdeyim nasilim bilmiyorum hani derler ya öküz oturdu yüreğime aynen oyleyim 24 saat sonra bebegimi gorucem insallah heyecan simdiden bastı beniDogru soyluyorsun canim. Dikkat etmeye calisayim yine emeklerimin bosuna gitmesini istemiyorum....
Allah razi olsun canım seninde az kaldı 9ay gecti songunlerdeyiz bak
Ay bende dokuz haftalık hamileyim 1,62 boy 68 kg 6 tüp bebekle hamile kaldım tabi 8 kg tüp benek tedavisinde aldım şuan her hafta sırf balık yağı olan bir serum kullanıyorum o da kg yapıyor ben de korunmaya çalışıyorum ne yapıcam bilmiyorumkızlar merhaba. ben 7 haftalık hamileyim ve 65 kiloyum boyum 1.60. çok dert ettim kendime kilolu hamile kaldım diye. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için yürüyüş veya spor yapmaya da çekiniyorum. neler yapabilirim en azından ilk 4 ay kilom sabit kalsın istiyorum
Aaa ciddimisin son gün demek en guzel kavuşma :)Ama seni anlıyorum çok farklı duygular icindeyiz bebek ne zaman gelecek dogum nasil olacak diye stres yaoiyorsundur o stresi yemekden alıyosun ben genelde yiyemem ve wc den çıkmam boyle.durumlarda ama bunda wc ye giremiyorum allak bullak oldum ben kendimi hic anlamiyorum şuan nerdeyim nasilim bilmiyorum hani derler ya öküz oturdu yüreğime aynen oyleyim 24 saat sonra bebegimi gorucem insallah heyecan simdiden bastı beni
Ben de tedavide 5 kilo aldım yaAy bende dokuz haftalık hamileyim 1,62 boy 68 kg 6 tüp bebekle hamile kaldım tabi 8 kg tüp benek tedavisinde aldım şuan her hafta sırf balık yağı olan bir serum kullanıyorum o da kg yapıyor ben de korunmaya çalışıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Aaa ciddimisin son gün demek en guzel kavuşma :)
Sagolun kızlar inanın zaman su gibi geçmiş ben hala doğum yapacak gibi hissetmiyorum sanki daha 2 ayım var zorda olsa hamilelige alıştım galiba sabah sabah baya duygusalım
Sen simdi bana gore daha meraklisin heveslisindir ilk göz ağrısı derler ya başka oluyor cidden neyse az kaldi insallahAynen ama şu son günler geçmez derler ya hakikaten doğruymuş :) çok merak ediyorum ne zaman doğacak :) kime benzeyecek :) nasıl kokacak :) huyu suyu uykusu ağlaması nasıl olacak :)) ben çok heyecanlıyım ya minnoşum için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?