Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Benimki seninkinden geri geliyordu canım. Benimki 3 kg üzerine çıktıysa seninki hayli hayli çıkmıştır :) ayrıca ben biraz şey yapmayı düşünüyorum . Olurda çocuk 3 kg altında doğarsa bile ne bileyim insanlara 3 kg filan derim. Cidden uğraşmak istemem yani.. lohusa depresyonuna daha ilk günden sokmasınlar bizi :))

Tavsiyene uymaya calısıcam canım guzel dileklerin icin tesekkurediyorum

Oyle mi diyosun ya bence hast. Ogrenecekler bizimkilier ama bence 3 olmuştur ya yani öyle ümid ediyorum

Tavsiyene uymaya calısıcam canım guzel dileklerin icin tesekkurediyorum

Oyle mi diyosun ya bence hast. Ogrenecekler bizimkilier ama bence 3 olmuştur ya yani öyle ümid ediyorum

Bence sen söylemezsen öğrenmezler :) napiyim ama diğer türlü sanki bizim kusurumuz gibi bakacaklar. Söylenmelerini istemiyorum ben sanırım :)

Kızlar herkese iyi geceler. Sezaryan sonrası normal doğum topiği var mı kk de. Arıyorum bulamıyorum. Şansım varsa bulunduğum ilde ssvd destekleyen doktor arayışına gireceğim. Belki buralarda bilen olacak birini bulurum. Yoksa doktor doktor gezmem gerekecek

Canim nerede oturuyosun

V volveron canim hayirli haberlerle gel insAllah. Kilosunuda kafana takma insanlar senden daha mi cok dusunuyor bebegini tika kulaklarini gec.sabah 6 iyimis ben uyuyamazdim heralde zaten ne kadar erken o kadar iyi diye dusunurdum oyle boyle derken gecti valla bakalim bizler ne zaman dogum yapicaz

Doğru diyosun canım saglikla gelsin bol.sutumuz olsun bebisler kilo alsin güzel hayaller bunlar seninde yakındır insallah az kaldı baya

Artik senin kilo bildirimini kirmizi yaziya cevirebilriim. Gonulden tebrik ediyorum. Son gune cok iyi geldin :) dogumdan sonra ilk kilo bildirimini heyecanla bekliyorum :) V volveron
Bende merak ediyorum ya
Bence eksiye düşmüş bile olabilir ya
Cumadan beri Teraziye çıkmadım eksi degildir sanmam canım

Dur bakalım cumaya ne kaldı ki :) ama sezeryanda sanırım birkaç litre serum veriyorlarmış. Şişliğin ilk hafta olabilir . 2. Hafta epeyi gitmiş olur :)

V volveron Doğuma gideceğim gece ben de sabaha kadar uyumamıştım. DOĞUMDAN sonra hiç uyunmuyor. Hele sezaryan olduysa ben ilk 52 saat yarım saat bile uyuyamadım. O yüzden bu gece uyumaya çalış. Sağlıkla gelsin bebişin. Tebrikler

V volveron canim Bol sanslar yarin icin. Saglicakla gelsin bebegin insallah. Bizleri habersiz birakma.

Wc ye kalkmışken bakayim dedim V volveron simdi girmis olmali doguma :)
Gunaydin kızlar yoldayım dua edin bana

Ay saat 6da mı.... yaaaaaa canımmm benim çok duygulandım ya.. süreci beraber geçirdik .. ve saatler sonra miniğin hayırlısıyla kucağında olacakkkk :)) Allahım çok hoş bir duygu olsa gerek :)))
Darısı size canım hepimizin de sırayla gününde sağlıkla doğum hikayesini okumak nasip olur inşallah

Ahh bizim milletimiz boşver canım bu özel günde hiç onları kafaya takma birde ben 22 gün hastanede kaldım orda doğum yapanların kilo boy falan güncel lise vardı gerçekten ortalama 2-3 kg arası doğum oluyordu hep eskisi gibi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…