- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Valla ben heyecandan yiyemem diyordum ama akşam bi güzel yedim biraz da yarın bebeği düşündüm galiba ac kalmasın demi şu 2 gün yemek isteyipde yiyemediklerimi yedim biz çok iyi bi kilo ile geldik ama kimi hamileler ne guzel hızlıca veriyor insallah 9 aydır yaptığımız boşa gitmemistir normalde 9 ay böyle beslenseydik en az 12 kilo vermiştik en azindan kendi adıma konuşayim bazı diyet listelerine bakiyorum onlardanda az yiyormusuz bir de ben bebek kac kilo doğucak çok merak ediyorum en son35 haftalikken 2500 gr di bidaha gitmedim 3 'ün altinda olursa milletin dilinden kurtulamam
Tavsiyene uymaya calısıcam canım guzel dileklerin icin tesekkurediyorumAyyy hadi şimdiden hayırlı olsun cnm dogumu düşünüp kendini hırpalama bebeğini düşün doğumu düşünürsen işin içinden çıkamazsın akışına bırak onu bebeğine odakla kendini hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz inşallah allaha emanet olun ikinizde
Oyle mi diyosun ya bence hast. Ogrenecekler bizimkilier ama bence 3 olmuştur ya yani öyle ümid ediyorumBenimki seninkinden geri geliyordu canım. Benimki 3 kg üzerine çıktıysa seninki hayli hayli çıkmıştır :) ayrıca ben biraz şey yapmayı düşünüyorum . Olurda çocuk 3 kg altında doğarsa bile ne bileyim insanlara 3 kg filan derim. Cidden uğraşmak istemem yani.. lohusa depresyonuna daha ilk günden sokmasınlar bizi :))
Tavsiyene uymaya calısıcam canım guzel dileklerin icin tesekkurediyorum
Oyle mi diyosun ya bence hast. Ogrenecekler bizimkilier ama bence 3 olmuştur ya yani öyle ümid ediyorum
Canim nerede oturuyosunKızlar herkese iyi geceler. Sezaryan sonrası normal doğum topiği var mı kk de. Arıyorum bulamıyorum. Şansım varsa bulunduğum ilde ssvd destekleyen doktor arayışına gireceğim. Belki buralarda bilen olacak birini bulurum. Yoksa doktor doktor gezmem gerekecek
AntalyaCanim nerede oturuyosun
Dogum hikayeleri kisminda olabilir ssvd hikayeleri gecenlerde dolanirken bikac tane okumustum.Antalya
Doğru diyosun canım saglikla gelsin bol.sutumuz olsun bebisler kilo alsin güzel hayaller bunlar seninde yakındır insallah az kaldı baya
Bende merak ediyorum ya
Cumadan beri Teraziye çıkmadım eksi degildir sanmam canımBence eksiye düşmüş bile olabilir ya
Doğru diyosun canım saglikla gelsin bol.sutumuz olsun bebisler kilo alsin güzel hayaller bunlar seninde yakındır insallah az kaldı baya
Bende merak ediyorum ya
Cumadan beri Teraziye çıkmadım eksi degildir sanmam canım
Gunaydin kızlar yoldayım dua edin bana
Canım günaydın gerçekten yakın arkadaşım dogum yapacak gibi hissediyorum bugün biraz zor olur yinede ilk fırsatta mutluluk haberlerini bekliyoruz Ceyda güzelliklerle bereketiyle hayatınıza hoşgelsinSabah 6 da hastanede olucak mişiz çok erken demi
Darısı size canım hepimizin de sırayla gününde sağlıkla doğum hikayesini okumak nasip olur inşallahAy saat 6da mı.... yaaaaaa canımmm benim çok duygulandım ya.. süreci beraber geçirdik .. ve saatler sonra miniğin hayırlısıyla kucağında olacakkkk :)) Allahım çok hoş bir duygu olsa gerek :)))
Ahh bizim milletimiz boşver canım bu özel günde hiç onları kafaya takma birde ben 22 gün hastanede kaldım orda doğum yapanların kilo boy falan güncel lise vardı gerçekten ortalama 2-3 kg arası doğum oluyordu hep eskisi gibi kalmadıOyle mi diyosun ya bence hast. Ogrenecekler bizimkilier ama bence 3 olmuştur ya yani öyle ümid ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?