- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Canım gittin mi doktoraAynen sen oyle dedin diye tartildim zaten
Canım gittin mi doktoraAynen sen oyle dedin diye tartildim zaten
:) ara ara bakıyorum foruma ne zmn bişi aklına takılırsa sorabilirsin. Bildiğim bir şeyse cevaplarım olmadı hocalarıma danışırımÖnerilerinin ekran görüntüsünü aldım :)
Teşekkürler canım :*:) ara ara bakıyorum foruma ne zmn bişi aklına takılırsa sorabilirsin. Bildiğim bir şeyse cevaplarım olmadı hocalarıma danışırım
Benimki nadir bi durum mus gecti gitti canim sagolasinay canım çok geçmiş olsun ya kıyamam , kan ilacına devam ettiriyor mu doktor? zaten doğumdan sonra da kansızlık oluyor sende ekstra bir durum olmuş ama şükür atlatmışsın. dereotu süt mü yapıyor, aklımda bulunsun valla:)
Bence yine de iyisin haftada 200 gr çok iyi bi başarı emin ol ha gayret canim benim telaşım bi geçsin bol bol.yazicam size neydi adi koçluk yapıcamÖyle mi dersin ama 21+5 i hedefim 58di üstüne çıktım bile
Tamam canimcool_lime canım perşembe günü randevum var kilo bildirimini o gün yapsam ben başka tartıda tartıldım acayip fark çıktı değiştirmiyim tartıyı şimdi
Ay iyiki katildin aramiza :) faydali bilgiler veriyorsun:) ara ara bakıyorum foruma ne zmn bişi aklına takılırsa sorabilirsin. Bildiğim bir şeyse cevaplarım olmadı hocalarıma danışırım
Bekliyoruz canım sahalara donmeniBence yine de iyisin haftada 200 gr çok iyi bi başarı emin ol ha gayret canim benim telaşım bi geçsin bol bol.yazicam size neydi adi koçluk yapıcam
Bence sabah ödem oluyor erken saatteBende öğleden sonra daha zayıf oluyorum genelde :))
O kadar yedin yedin.hani nerdeeeee?sizin kilolar nereye gidiyor bacım?maş tebrik ederim.hepsi bebişe gitti anlaşılan.Hafta: 39+0
Başlangıç:58,5
Geçen hafta :66
Güncel: 66.1
Süper fikir!!harika olur.cool_lime selam cnm
13. Hafta
Geçen hafta 60
Güncel Kilo 60,5
maalesef 500 gr almışım ama kabızım. Belki ondandır
Bugün buğdayı bıraktım şükür artık çok almam herhalde.
Senin son haftan artık devretcen mi birine? İstersen bana devredenilirsin malum daha başlardayım uzun zaman yapabilirim listeyi
20.haftaKizlar gozden kacirdigim var mi?
Seni bize Allah gönderdi.sakın kaybolma.:) ara ara bakıyorum foruma ne zmn bişi aklına takılırsa sorabilirsin. Bildiğim bir şeyse cevaplarım olmadı hocalarıma danışırım
Ay simdi gördüm canim. sirami bekliyorum :)Canım gittin mi doktora
Hemen bize de yaz canımAy simdi gördüm canim. sirami bekliyorum :)
Tabiki :)Hemen bize de yaz canım
Neseliyimmm ne yaptin gittin mi doktora? ben gidiyorum suan... bakalim ne kadar oldu bu hafta merak ediyorum gecen hafta az almis demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?