Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Benimki nadir bi durum mus gecti gitti canim sagolasin dereotu bir de bo hosaf tarifi vermistim hastaneye götürmüştüm düşün helva kimyon tohumu ve rezene 2 kupa maşallah iyiyiz tabi bebek kilo aldimi bugun ogrenicem hast. Ye girerken beni etiketleyin liste yapip yazayim kizlar

Hafta: 39+0
Başlangıç:58,5
Geçen hafta :66
Güncel: 66.1
O kadar yedin yedin.hani nerdeeeee?sizin kilolar nereye gidiyor bacım?maş tebrik ederim.hepsi bebişe gitti anlaşılan.

Süper fikir!!harika olur.
Kizlar gozden kacirdigim var mi?
20.hafta
Geçen hafta 52.4
Güncel 52.5
:) ara ara bakıyorum foruma ne zmn bişi aklına takılırsa sorabilirsin. Bildiğim bir şeyse cevaplarım olmadı hocalarıma danışırım
Seni bize Allah gönderdi.sakın kaybolma.

Neseliyimmm ne yaptin gittin mi doktora? ben gidiyorum suan... bakalim ne kadar oldu bu hafta merak ediyorum gecen hafta az almis demisti

Gidip geldim canım. Kilo olarak 3470gr dedi. Ben şok oldum tabi ama inanmıyorum o kadar olduğuna kızımın :) her seferinde farklı farklı sonuçlar çıkıyor .. şimdi başka doktora gitsem 3000 gr yok dese şaşırmam onun dışında dün tüm gece sancı vardı. Sabah hastaneye giderken sancı vardı. Hastanede sancım vardı. Sonra sıra bekledim epeyi. Sıra gelene kadar bende sancı filan kalmadı. Sonra nstye bağladılar . Veeeeeeee totelde en yüksek sancım 2 çıktı . Sonra sinirlenip eve geldim. Gene karnım belim ağırıyor yaaa napsam bilemedim:/

Bizimkide 3300 olmus alttan muane etti acilma yok dedi nst deyim simdi sancida gozukmuyor. :) sadece turnusollu ped koydular gelen sivinin ne oldugunu anlamak için

pufboregi canim hemen sana bir soru geliyor simdi turnusollu ped var camasirimda doktorum dediki alttan muane ettigim icin kanama olabilir dedi pedde de kirmizilik var pedin degimesi gereken renk mi kirmizi yoksa kanama mi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…