- 7 Haziran 2017
- 1.174
- 2.070
- 133
- 33
Darisi sana canm sagolasin gunde 2 bağ dereotu yiyorumoyy kuzu ya yerim onu, çok sevindim canım sütünün olmasına, mama almamasına.. 3,5 kg gitmiş olmasına sakın üzülme çünkü zatn bebekle eşi okadar, geri kalan ödemin gitmesi, rahmin küçülmesi falan derken bence eski kilonun altına düşeceksin canım. Kan için ciğer yiyebiliyorsan süper kan yapar. birde tahin pekmez azcık :))
Çok iyisin canim haftada 200 gr istikrarla gidiyorsunKızlar bende dün çok abarttim
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir zeytin 2 ad incir
Öğle 1 kase sütlü musli incir ceviz kayisi fındık 3-4 tane minik gofret 2 parça fitkek
Akşam 2 porsiyon spagetti et sote 4 kaşık civarı patates püresi az salqtw
Ekstra limonlu su soda içtim
Ve kiloyu da bildirelim.
Hafta 20+2
Başlangic 56.8
Geçen hafta 58.0
Güncel 58.2
Insallah canim ama dersleri cok ağır ya simdidenokuldan gelip saatlerce ders yapiyorlarBenim daha küçük diye aklımda kalmis :) o zaman sana çok yardımcı olurlar
Evet onu da duymuştum acaba hangisi iyidir en etkilisini almak istiyorumİlk 3 ay gaz en büyük sorun galiba biz biogaia kullanmistik canım bizede su gibi az kiloyla geçer umarim
Yazdiklarin gözüm de dağ gibi nasıl oturtucaz o düzeni acaba insallah basaririz bizde benim en cok korktugum gaz ve kolik olmasi insallah kolik olmasin yaV volveron gaz sancısı için pek birşey yapılmıyor canm ya sap simplex ,biogay kullandım ben rezene milyondan bir çay kaşığı kadar kendim içip onada verdim karnını sürekli zeytin yağla ovalayip ılık tülbent koydum ama bunlar çok az etki etti gaz geldiğinde 50 günden sonra gece uykumuz var şükür mamayı içip uyuyo yalnız ben gece olduğunu anladın karıştırmasın gece gündüz diye yapmaya geçtiğimizde 11 gibi gece lambasını takip tele sac kurutma makinesinin sesini indirdim onu açtım hep o rahatlatiyo sabaha kadar çalar o alıştık biz bile onun sesine .o zaman uyku vakti geldiğini anlıyo altını alırken bile telefonun ışığıyla alıp ayiktirmiuorum sabah olurken hava aydınlanınca gözünü aciyo artık lambayı yaktım bir kaç kez altını alırken uyumakta baya zorlandım.gece lamba açık olunca gece gündüz karışıyormuş çocuklarda biz böyle oturttuk düzeni denemeni tavsiye ederim
Bende öyle dedim en azından veriyorum şükür bunada :)Olsun almamakta buyuk bir nimet :) hele bugun daha iyi anladim
İnşallah bende başara bilirim dikkat ediyorum ilk hamileliğim ve tedirginimCanm 5 den sonra birşey yemedim çok acıkırsam süt içtim yada leblebi tatlı hamur işinden uzak durdum bol yoğurt salata yemeklerde porsiyon abartmadim tam buğday ekmeği yedim aslında dahada az alirdimda son haftalar saldım doğuma az kaldı diye
Geçer canm daha çok yenisiniz herkeste bi adaptasyon problemi vardır yeni bir hayat geldi eve alışma süreci var biraz. çocukların büyük yine ona da şükür benim biri 5 biri 3 arkamı dönsem aaa gozude vamis bebişin diye parmak sokuyordu:):) bir ay alışma sürecinden sonra şimdi umurlarında bile değil anne ağlıyo sustur başımız ağrıdı diyorlar.biogay a doktor bize bağırsak florası için günlük düzenli 5 damla kullan demişti gelişimi için herhalde tam gaz damlası oluyormu bilmiyorum çünkü gaz damlasını gazi gelince günlük 2 3 kere verdiğim oluyordu arkadaşlara en iyi etki eden sap simplex olmuş bende aldim ama 1.5 aylıktı ya fayda etti yada zaten gazi azalmıştı bilemiyorumDarisi sana canm sagolasin gunde 2 bağ dereotu yiyorumaynen bende oyle dusunuyorum bir de benden litreelerce kan gitti hemsireler basimda saat yutup saat 12 de 1000 mg kan geldi diye yaziyordu mesela ama inanilmaz ilac ve serum yuklendi tavsiyelerine uyucam canim pekmez ciger bir de pirzola diyorlar
Çok iyisin canim haftada 200 gr istikrarla gidiyorsun
Insallah canim ama dersleri cok ağır ya simdidenokuldan gelip saatlerce ders yapiyorlar
Evet onu da duymuştum acaba hangisi iyidir en etkilisini almak istiyorum
Yazdiklarin gözüm de dağ gibi nasıl oturtucaz o düzeni acaba insallah basaririz bizde benim en cok korktugum gaz ve kolik olmasi insallah kolik olmasin yaher agladiginda Ya Şafi cektim Rabbim yardimcimiz olsun
Sakin salma kendini canm bırakırsan çok alırsın ilk hamilelikte çok hareket olmuyo ister istemez daha çok alınıyo ben 2 çocuk peşinde koştururken aldim bu kadar onlar olmasa belki daha fazla alırdım ilk hamileligimde 20 kilo almıştım ev batmıyordu iki kişilik yemek yapıyordum zaten eee bide eşler ilkte kıyamıyor pesimizde pervaneİnşallah bende başara bilirim dikkat ediyorum ilk hamileliğim ve tedirginim
Ne güzel anlatmışsınız :) ben normalde de pek ekmek vs düşkün değilim şimdi kabızlık falan katı olan her şeyden uzak duruyorum ama mide bulantımi bı tek katı şeyler kesiyo akşam uyumadan önce de yoğurt polen tarçın bazen de yoğurt dağ kekiği karıştırıp öyle yiyorum inşallah kilo konusunda başarılı olurum. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinSakin salma kendini canm bırakırsan çok alırsın ilk hamilelikte çok hareket olmuyo ister istemez daha çok alınıyo ben 2 çocuk peşinde koştururken aldim bu kadar onlar olmasa belki daha fazla alırdım ilk hamileligimde 20 kilo almıştım ev batmıyordu iki kişilik yemek yapıyordum zaten eee bide eşler ilkte kıyamıyor pesimizde pervane3.de adamın pek umrunda olmadı sıradan bir olay gibi zaten 2 yılda bir yaşadığımız olay sıkıntı yok diyor e pişti adam saf değil artık nazı gerçeği ayırt ediyor
Sen uyu uyan bi kilosu gider onunKizlarrrr. Tartiya ciktim ve şok oldummm
39.hafta
Gecen hafta 74.2 iken
Bu gafta 75.8
Ama inanilmaz yedim bu hafta. Odemde olsa cok fazla.. sacma sapan seyler yedim tekrardan bikac gunde olsa doguma kadar dikkat etmeliyim.. hedefim en fazla 75 ile bitirmekti sınırı gectim..
Maşallah ben de 58.5 la başladım şuan 6. Haftamdayım ama kendime 70 3 kadar yol vermiştim yani eğer son hafta 70 le kapatirsam kendimi başarılı hissedicektim şuan bu mesajı gördüm demek daha azını da basarabilirim demeye başladımHafta: 39+0
Başlangıç:58,5
Geçen hafta :66
Güncel: 66.1
Gunaydin canim. Birsey sorucam sana. Seninkilerin de yasi kucukmus. Kiskaniyorlar mi bebegi? Benim ikizler bana insnilmaz duskunler. Evin icinde ordek ailesi gibi geziyoruz o derece. Ve birbirlerini de kiskaniyorlar. Bebegi benimsemeyecek ve cok kiskanicaklar diye cok korkuyorum. Hayatim zehir olur o zaman.Geçer canm daha çok yenisiniz herkeste bi adaptasyon problemi vardır yeni bir hayat geldi eve alışma süreci var biraz. çocukların büyük yine ona da şükür benim biri 5 biri 3 arkamı dönsem aaa gozude vamis bebişin diye parmak sokuyordu:):) bir ay alışma sürecinden sonra şimdi umurlarında bile değil anne ağlıyo sustur başımız ağrıdı diyorlar.biogay a doktor bize bağırsak florası için günlük düzenli 5 damla kullan demişti gelişimi için herhalde tam gaz damlası oluyormu bilmiyorum çünkü gaz damlasını gazi gelince günlük 2 3 kere verdiğim oluyordu arkadaşlara en iyi etki eden sap simplex olmuş bende aldim ama 1.5 aylıktı ya fayda etti yada zaten gazi azalmıştı bilemiyorum
Kizlar giremiyorum ben inanın cok yoğun geçiyor yenidoğan bakımı ugrastiriyor bide gelenim gidenim normale nazaran cok fazla ev baya kalabalık bisey yemem deme.luksum yok surekli kan yapici yenekler hazirlaniyor bana zorla yediriyorlar sebebi normale gore aşırı kanamam olmasi ayağa kaldirmaya çalışıyorlar ayrıntıları yazmiycam ama ciddi bir tehlike atlattim ote yandan kızim cok tatli teyzeleri sütüm hemen geldi sut getirici seyler yapmistim cok etkiledi onlari daha sonra yazayim muhakkak sizde yapın
Canım bana da tetanozu Mart’ın ilk haftası tetanozu yaptır dedi doktor. Acıtıyorlar mı çok ? Ben en son ortaokulda aşı oldum galiba :)Bugün sağlık ocağına gittim kızlar sürpriz şekilde pat diye tetanoz yaptılar mahvetti beni hiç canım tatlı da değildir ama şu meret beni hep böyle yapar. Ebe ikiz annesi hani senin karnın göbeğin dedi moral oldu biraz :)) kilo alimima normal dedi bakalım. Bugün akşam az yedim ama yağlı bir yemekti zaten
Kahvalti Iki haslanmis yumurta, peynir domates bir dilim ekmek.
Oglen yarim tabak makarna( besamel soslu ton balikli falan begenmedim, disaridaydim)
Aksam, bir tabak bulgur pilavi, kucuk bir parca tavuk ve yogurt.
Arada bir kac tane biskuvi yedim. Daha sonra karpuz yicem. Acayip canim istiyor. AMA midem cok Dolu Suan :)
Kizlarrrr. Tartiya ciktim ve şok oldummm
39.hafta
Gecen hafta 74.2 iken
Bu gafta 75.8
Ama inanilmaz yedim bu hafta. Odemde olsa cok fazla.. sacma sapan seyler yedim tekrardan bikac gunde olsa doguma kadar dikkat etmeliyim.. hedefim en fazla 75 ile bitirmekti sınırı gectim..
Cnm naçizane önerim olacak gaz için. Bir kere bebişin çok küçük 40 ına kdr gaz damlası dahil bir şey kullanmamanı öneririm. Çok da işe yaramıyorlar ztn. Bebişinin bağırsakları gıda alımına yeni başladı alışmaya çalışıyor. Bana doktorum birkaç gıdayı yasaklamıştı gaz yapan. Öyle rahatlamıştık. Benimki kolikti üstelik inşallah seninki öyle olmaz. Süt ve süt içeren her şey ( peynir yoğurt gibi fermente olanlar hariç) , kakao içeren her şey ( dünyada en çok gaz yapan şey kakaoymuş baklagiller bile değil), çiğ ya da pişmiş soğan sarımsak( seni rahatsız etmezse pişmiş yersin ) bir de paketli gıdalar ve kendi yapmadığın ekmekler( içinde süt olabiliyor diye) gazsız sancısız günler kuzumDinlenme denirse evet dogum oncesi geceleri cok sik uyanıyordum alışmışım yatip kalkmaya cok zorlanmiyorum cok şükür cocuklar büyük 7ve 8 yasindalar onlar sevmeknicin deliriyor ben de zarar veeicekler diye hep bi koruma kiskanclik yok gibi bakalım
Son haftalar öyle oluyor ama sen psilolojininsaglam tut canim kendini psikolojik olarak dogum sonrasina hazirla ama nacizane tavsiyem az yeyip mutlu olacaksan az ye hedefledigin kiloda bitir dogum sonrasi istemesende yiyeceksin yemek zorundasin
Allah razi olsun canim benim zaman su gibi gecti simdi kuzum kucağımda yanliz bizim gaz sancilari oluyo geceleri napayim bilmiyorum gaz damlasina baslamak istiyorum mama almıyor şükür e gaz yapici hicbisey yemiyorum gazimizda olmasa iyi olucaktutunca felaket bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?