Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Merhaba güzel hatunlar :) ilk hamileligimde 20 kilo aldım ama antidepresan kullanmak bunda cok etkiliydi. Suan yeni hamileyim ve bu sefer az kilo almak istiyorum. 58 kiloyum suan ama kusmalarım basladı gibi ilkinde 6 kilo vermiştim kusarak.siz kaç kalori alıyorsunuz en son kaçta yemek yiyorsunuz. 20. Haftaya kadar 60 ı gecmezsem gerisi sorun degil:)

Darisi sana canm sagolasin gunde 2 bağ dereotu yiyorum aynen bende oyle dusunuyorum bir de benden litreelerce kan gitti hemsireler basimda saat yutup saat 12 de 1000 mg kan geldi diye yaziyordu mesela ama inanilmaz ilac ve serum yuklendi tavsiyelerine uyucam canim pekmez ciger bir de pirzola diyorlar
Çok iyisin canim haftada 200 gr istikrarla gidiyorsun
Benim daha küçük diye aklımda kalmis :) o zaman sana çok yardımcı olurlar
Insallah canim ama dersleri cok ağır ya simdidenokuldan gelip saatlerce ders yapiyorlar
İlk 3 ay gaz en büyük sorun galiba biz biogaia kullanmistik canım bizede su gibi az kiloyla geçer umarim
Evet onu da duymuştum acaba hangisi iyidir en etkilisini almak istiyorum

Yazdiklarin gözüm de dağ gibi nasıl oturtucaz o düzeni acaba insallah basaririz bizde benim en cok korktugum gaz ve kolik olmasi insallah kolik olmasin ya her agladiginda Ya Şafi cektim Rabbim yardimcimiz olsun

V volveron canım masallah cocuklar ufak degilmis, kan yapacak şeylerle süt ve süt ürünlerini birlikte tüketme canım süt ve yoğurt ayran vb öğünlerden 1 saat önce ya da 1,5 sonra falan tüket inşallah hemen toparlar vucudun

İnşallah bende başara bilirim dikkat ediyorum ilk hamileliğim ve tedirginim

Geçer canm daha çok yenisiniz herkeste bi adaptasyon problemi vardır yeni bir hayat geldi eve alışma süreci var biraz. çocukların büyük yine ona da şükür benim biri 5 biri 3 arkamı dönsem aaa gozude vamis bebişin diye parmak sokuyordu:):) bir ay alışma sürecinden sonra şimdi umurlarında bile değil anne ağlıyo sustur başımız ağrıdı diyorlar.biogay a doktor bize bağırsak florası için günlük düzenli 5 damla kullan demişti gelişimi için herhalde tam gaz damlası oluyormu bilmiyorum çünkü gaz damlasını gazi gelince günlük 2 3 kere verdiğim oluyordu arkadaşlara en iyi etki eden sap simplex olmuş bende aldim ama 1.5 aylıktı ya fayda etti yada zaten gazi azalmıştı bilemiyorum

İnşallah bende başara bilirim dikkat ediyorum ilk hamileliğim ve tedirginim
Sakin salma kendini canm bırakırsan çok alırsın ilk hamilelikte çok hareket olmuyo ister istemez daha çok alınıyo ben 2 çocuk peşinde koştururken aldim bu kadar onlar olmasa belki daha fazla alırdım ilk hamileligimde 20 kilo almıştım ev batmıyordu iki kişilik yemek yapıyordum zaten eee bide eşler ilkte kıyamıyor pesimizde pervane3.de adamın pek umrunda olmadı sıradan bir olay gibi zaten 2 yılda bir yaşadığımız olay sıkıntı yok diyor e pişti adam saf değil artık nazı gerçeği ayırt ediyor

Ne güzel anlatmışsınız :) ben normalde de pek ekmek vs düşkün değilim şimdi kabızlık falan katı olan her şeyden uzak duruyorum ama mide bulantımi bı tek katı şeyler kesiyo akşam uyumadan önce de yoğurt polen tarçın bazen de yoğurt dağ kekiği karıştırıp öyle yiyorum inşallah kilo konusunda başarılı olurum. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

cool_lime sanırım ben 70 kg oldum çok utanıyorum ekstra çokta yemiyorum ama ekmek yemeye başladım mide bulantım için bir de sürekli aç hissediyorum nasıl olucak bilmiyorum

Sen uyu uyan bi kilosu gider onun odemdir canim.

Hafta: 39+0
Başlangıç:58,5
Geçen hafta :66
Güncel: 66.1
Maşallah ben de 58.5 la başladım şuan 6. Haftamdayım ama kendime 70 3 kadar yol vermiştim yani eğer son hafta 70 le kapatirsam kendimi başarılı hissedicektim şuan bu mesajı gördüm demek daha azını da basarabilirim demeye başladım

Gunaydin canim. Birsey sorucam sana. Seninkilerin de yasi kucukmus. Kiskaniyorlar mi bebegi? Benim ikizler bana insnilmaz duskunler. Evin icinde ordek ailesi gibi geziyoruz o derece. Ve birbirlerini de kiskaniyorlar. Bebegi benimsemeyecek ve cok kiskanicaklar diye cok korkuyorum. Hayatim zehir olur o zaman.

Canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlanırsın

Canım bana da tetanozu Mart’ın ilk haftası tetanozu yaptır dedi doktor. Acıtıyorlar mı çok ? Ben en son ortaokulda aşı oldum galiba :)

Maşallahhh :) karpuzu nerden buldun :)

Canım artık son haftalar kafaya takma 1-2 fazlalık sorun olmaz ki Doğumda gider onlar üzme canını.. bebiş istiyor öyle düşün

Cnm naçizane önerim olacak gaz için. Bir kere bebişin çok küçük 40 ına kdr gaz damlası dahil bir şey kullanmamanı öneririm. Çok da işe yaramıyorlar ztn. Bebişinin bağırsakları gıda alımına yeni başladı alışmaya çalışıyor. Bana doktorum birkaç gıdayı yasaklamıştı gaz yapan. Öyle rahatlamıştık. Benimki kolikti üstelik inşallah seninki öyle olmaz. Süt ve süt içeren her şey ( peynir yoğurt gibi fermente olanlar hariç) , kakao içeren her şey ( dünyada en çok gaz yapan şey kakaoymuş baklagiller bile değil), çiğ ya da pişmiş soğan sarımsak( seni rahatsız etmezse pişmiş yersin ) bir de paketli gıdalar ve kendi yapmadığın ekmekler( içinde süt olabiliyor diye) gazsız sancısız günler kuzum
Kan yapıcı ise yiyebileceğin en iyi şey ciğer. İnanılmaz hızla depolar doluyor. Kuzu eti ve koyu yeşil sebzeler. Pekmez fln hikaye şekerden başka bişi değil inan hiç arttırmaz bile. Kan yapıcılarla beraber mutlaka c vitamini içeren şeyler de ye salata limon türü. İkiye katlarsın emilimini. Süt türevi yememeye çalış demiştim ztn. Hem gaz için hem de demir eksikliği yapıyor. Öptüm çok çok

cool_lime selam cnm
13. Hafta
Geçen hafta 60
Güncel Kilo 60,5
maalesef 500 gr almışım ama kabızım. Belki ondandır
Bugün buğdayı bıraktım şükür artık çok almam herhalde.
Senin son haftan artık devretcen mi birine? İstersen bana devredenilirsin malum daha başlardayım uzun zaman yapabilirim listeyi

günaydın,
14, hafta
başlangıç 68
geçen hafta 69
güncel, 69,2
20. haftaya kadar 2 kilo hedefi koymuştum ama olmayacak sanırım

Freshh yaparken acitmiyor da canım bana normalde de çok feci geliyor kolum hissiz oldu bugün dün çok ağrım vardı kolda omuzda. Bana bunu hep yapiyor tetanos, belki senin vücudun daha kolay kabul ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…