Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bulurum Ben burada satiliyor yaz kis canim.

Inan bilmiyordum yazdiklarinin bazilarini daha oncede demistim iyiki bu grubdasin canim ya dediklerini uyguluycam.zaten dikkat ediyorum kendimce bir de kimyon tohumu ile rezene çayı iciyorum sabah aksam 1kupa Allah razi olsun canim dilerim sende istedigin kiloyla sagsaglim bebeğini kucagina alırsın

Amin tatlımmm. Bir an çnce toparlanman dileğiyle güzel anne

@Freshh yaparken acitmiyor da canım bana normalde de çok feci geliyor kolum hissiz oldu bugün dün çok ağrım vardı kolda omuzda. Bana bunu hep yapiyor tetanos, belki senin vücudun daha kolay kabul ediyordur
Evet bazılarında şişlik ve Ağrı oluyor sonraki birkaç gün. Ben 4 gün kolumu kullanamamıştım ama eşimde hiçbişi olmamıştı

Aynen canım başarabilirsin tabiki :) ama bence geçmiş mesajlara bakıp V volveron u takip edebilirsin . Çünkü benim 16. Haftaya kadar hep mide bulantım oldu be serum takviyesi ile ne kilo aldım ne de verdim . 21. Haftaya geldiğimde 1 kg almıştım . Sonra salmadım çok ama tatlı da yedim 29. Haftaya kadar 4 kg daha aldım. Sonra benim tekrar mide bulantılarım başladı 5-6 hafta kilo almadım tekrar. Son 3-4 haftadır da saldım çayıra mevlam kayıra her şeyi yiyiorum gece gündüz o da yaklaşık olarak 2,5 kg aldırdı bana. Benim biraz az almamda bulantıların da etkisi var yani :/

ay canım çok geçmiş olsun ya kıyamam , kan ilacına devam ettiriyor mu doktor? zaten doğumdan sonra da kansızlık oluyor sende ekstra bir durum olmuş ama şükür atlatmışsın. dereotu süt mü yapıyor, aklımda bulunsun valla:)

Kizlar gozden kacirdigim var mi?

Neyse 700 gr gitmiş

İkinizde sağlıklı olun huzurlu mutlu olun teşekkür ederim onu da takip edicem

Canım bana da tetanozu Mart’ın ilk haftası tetanozu yaptır dedi doktor. Acıtıyorlar mı çok ? Ben en son ortaokulda aşı oldum galiba :)
Benim yaparken acimadi da akşamına başladı 3 gün falan sürdü hep kasimak istiyosun arı sokmuş gibi bı ağrısı oluyo

Önerilerinin ekran görüntüsünü aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…