Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

@pufboregi canim hemen sana bir soru geliyor simdi turnusollu ped var camasirimda doktorum dediki alttan muane ettigim icin kanama olabilir dedi pedde de kirmizilik var pedin degimesi gereken renk mi kirmizi yoksa kanama mi olmustur

Benim bildiğim kadarıyla amniyon sıvısı olması İçin turnusolun renginin maviye dönmesi gerekiyor . Kırmızı belki alttan muayene olduğu içindir. Ama genede yanlış yönlendirmiyim

Masallah bebise canim. Tombis olmus iyice :)

Di mi yaaa doktor 3470 deyince oldu mu ya o kadar dedim şaşkınlıktan eğer doğru şekilde kiloyu bildirdiyse daha da kilo almasın yoksa ben onu doğuramam
Dogurursun canim. Oyle negatif dusunme :) bakalim Benim de haftaya cuma kontrolum var. insallah haftasiyla uyumludur kilosu bebisimin.

Kahvalti, Iki yumurtadan Sade omlet, peynir, domates yarim dilim ekmek.
Ogle,firinda tavuk gogus, salata
Aksam, etli patates yemegi ve yogurt cok az da bulgur pilavi(cocuklarin artigi )
arada kahve ve donut yedim hem de Iki tane sonra meyva yerim belki ya da muzlu sut falan icerim.

Sabah : çeyrek bazlamaya beyaz peynirli tost,1 yumurta ile menemen,5zeytin,çay
Ara:soda
Öğle : 3/4 kase kısır,ayran
Ara : soda
Akşam: 3/4porsiyon hamsi kızartma,bol yeşil salata,1 kibrit kutusu kadar Kıbrıs tatlısı
Ara : soda

Bizimkide 3300 olmus alttan muane etti acilma yok dedi nst deyim simdi sancida gozukmuyor. :) sadece turnusollu ped koydular gelen sivinin ne oldugunu anlamak için
Hadin kızlar beni yanliz birakmayin gelsin bebisleriniz

Kahvaltı
2yumhrta zeytin peynir
ara incir kayısı ceviz musli çikolata
Akşam
Pizza (pismanim)
Sanki daha fazla şey yemişim gibi ama aklima bu kadar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…