@pufboregi canim hemen sana bir soru geliyor simdi turnusollu ped var camasirimda doktorum dediki alttan muane ettigim icin kanama olabilir dedi pedde de kirmizilik var pedin degimesi gereken renk mi kirmizi yoksa kanama mi olmustur
Kizlar bi sknti yokmus daha bekler dedi :)
Aslında yeşil erik çilek filan bazen canım istiyor hatta birkaç manavda gördüm ama şu an olanlar organik değildir hormonludur diye almıyorumCanım olurda canin çekerse migroslarda oluyor.
Kizlar bi sknti yokmus daha bekler dedi :)
Bi doğuramadınız gitti.biz 9 doğurduk yane...Hmm iyi hadi bakalım :) seni bir daha ne zamana çağırdı
1 hafta sonra giderim yine tekrar heralde :)Hmm iyi hadi bakalım :) seni bir daha ne zamana çağırdı
Daha yeni basladik gun gecimi olursa artik bekle durBi doğuramadınız gitti.biz 9 doğurduk yane...
Masallah bebise canim. Tombis olmus iyice :)Gidip geldim canım. Kilo olarak 3470gr dedi. Ben şok oldum tabi ama inanmıyorum o kadar olduğuna kızımın :) her seferinde farklı farklı sonuçlar çıkıyor .. şimdi başka doktora gitsem 3000 gr yok dese şaşırmamonun dışında dün tüm gece sancı vardı. Sabah hastaneye giderken sancı vardı. Hastanede sancım vardı. Sonra sıra bekledim epeyi. Sıra gelene kadar bende sancı filan kalmadı. Sonra nstye bağladılar . Veeeeeeee totelde en yüksek sancım 2 çıktı . Sonra sinirlenip eve geldim. Gene karnım belim ağırıyor yaaa napsam bilemedim:/
Masallah bebise. Aferin kizlar. Iyi beslemissiniz bebisleri :)Bizimkide 3300 olmus alttan muane etti acilma yok dedi nst deyim simdi sancida gozukmuyor. :) sadece turnusollu ped koydular gelen sivinin ne oldugunu anlamak için
Bi doğuramadınız gitti.biz 9 doğurduk yane...
Masallah bebise canim. Tombis olmus iyice :)
Dogurursun canim. Oyle negatif dusunme :) bakalim Benim de haftaya cuma kontrolum var. insallah haftasiyla uyumludur kilosu bebisimin.Di mi yaaa doktor 3470 deyince oldu mu ya o kadar dedim şaşkınlıktaneğer doğru şekilde kiloyu bildirdiyse daha da kilo almasın yoksa ben onu doğuramam
Masallah maşallah :)Di mi yaaa doktor 3470 deyince oldu mu ya o kadar dedim şaşkınlıktaneğer doğru şekilde kiloyu bildirdiyse daha da kilo almasın yoksa ben onu doğuramam
Bende iki kg almışım 10 haftam serum kullanıyorm haftalık sadece vitaminlerden oluşan bir yağ o bitecek haftaya normal hayatıma devam edeceğimi bakalım nasıl olacak böyle gitmemeli giderse 20 kg giderim Doğuma
Hiç korktugunuz gibi olmadı kiloları maşallah 4 kg dogurursunuz bu gidilseBizimkide 3300 olmus alttan muane etti acilma yok dedi nst deyim simdi sancida gozukmuyor. :) sadece turnusollu ped koydular gelen sivinin ne oldugunu anlamak için
Gidip geldim canım. Kilo olarak 3470gr dedi. Ben şok oldum tabi ama inanmıyorum o kadar olduğuna kızımın :) her seferinde farklı farklı sonuçlar çıkıyor .. şimdi başka doktora gitsem 3000 gr yok dese şaşırmamonun dışında dün tüm gece sancı vardı. Sabah hastaneye giderken sancı vardı. Hastanede sancım vardı. Sonra sıra bekledim epeyi. Sıra gelene kadar bende sancı filan kalmadı. Sonra nstye bağladılar . Veeeeeeee totelde en yüksek sancım 2 çıktı . Sonra sinirlenip eve geldim. Gene karnım belim ağırıyor yaaa napsam bilemedim:/
Hadin kızlar beni yanliz birakmayin gelsin bebislerinizBizimkide 3300 olmus alttan muane etti acilma yok dedi nst deyim simdi sancida gozukmuyor. :) sadece turnusollu ped koydular gelen sivinin ne oldugunu anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?