- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Evet canim vucut odem yapmis. Gece soluna yat. Bi de gun icinde hareket ettikce gider sislik. Ben de de sabahlari hafif sislik oluyor. Sonra geciyor ama.
Sislik sabahki gibi duruyor mu hala? Azalmadi mi?İnşallah canım ya.. bugün bol bol limonlu su içeyim.. yüzüm gözüm çok fena duruyor
Sislik sabahki gibi duruyor mu hala? Azalmadi mi?
Ya cok tuzlu hamur isi falan yedin. YA da hamilelikten. Artik 40. Haftadasin gerci olmasi normal. Bol Bol su ic Sen canim :))Aynı devam canım :) birazdan eşim işten gelecek. Noldu yaa sana dicek
Bende çok oluyordu ya el ayak özellikle bu zamana kadar yasamaman mucize :) suratım falan zaten hızlı kilo aldığım için kocaman olmustu doğum yapacağım günde ekstra sismisti her yerim ozellözel yüzüm ama tansiyondandi gakibaAynı devam canım :) birazdan eşim işten gelecek. Noldu yaa sana dicek
Her an herşey olabilir artık :)cool_lime hadi inşallah gönlüne göre olur :) ben bu gece doğurabilir ile ama Zerre belirti Yok
C charla aslında bir tek salataya dün biraz eksi ve tuz ekledim ondan mı oldu acaba. Onun dışında hiç tuzlu bir şey yemedim. Su içmeye devam ediyorum bakalım. Kilo değilde şişlik çok gıcık bir şeymiş
Eyslg bu zamandan kadar şiş olmaması cidden çok iyiydi de gene olmasaydı iyiydi yaa Neyse inşallah sağlıcakla doğurayım artık
YOk canim daha neler artik. O kadar tuzdan bisey olmaz ki. Bence artik hamileligin sonlarindasin. Ondan heralde. Vucudun yeter artik diyorcool_lime hadi inşallah gönlüne göre olur :) ben bu gece doğurabilir ile ama Zerre belirti Yok
C charla aslında bir tek salataya dün biraz eksi ve tuz ekledim ondan mı oldu acaba. Onun dışında hiç tuzlu bir şey yemedim. Su içmeye devam ediyorum bakalım. Kilo değilde şişlik çok gıcık bir şeymiş
Eyslg bu zamandan kadar şiş olmaması cidden çok iyiydi de gene olmasaydı iyiydi yaa Neyse inşallah sağlıcakla doğurayım artık
YOk canim daha neler artik. O kadar tuzdan bisey olmaz ki. Bence artik hamileligin sonlarindasin. Ondan heralde. Vucudun yeter artik diyorhadi hayirlisiyla cok bekletmeden gelsin bebisin. Sen o meme ucunu bi dene. 15 dk falan yapman gerekiyor galiba. Belki ise yarar.
Çömelerek eski usül evi sildin mi sen kuzum?yarım saatte merdiven çık.Denedim canım dün ve bugün ama etki etmedi :) hatta dün kaşık ağrım vardı birazcık sıcak suyun içine oturayım belki Doğum tetiklenir dedim olan kasık ağrımda geçti gitti
Haftasonu kimse masum değil herkes kaçamak mod olunca bende yediklerimden bı nebze rahatladım hahaha :)Sabah :5 bardakla kesilmiş pişi,1 omlet,peynir,zeytin,bal,Nutella,çay
Ara:1 soda,5 sarma
Öğle : 5 kaşık kapuska (kapuskayla bozdum kafayı)
Akşam :1 tatlı kurabiye,2 patatesli börek,1 peynirli poğaça,1 kaşık makarna salatası,2 çatal krokanlı pasta,sarmalar sarmalarrrr,çay,Türk kahvesi sade
Ara :soda
Haha Sen de tersine isliyor demek kiDenedim canım dün ve bugün ama etki etmedi :) hatta dün kaşık ağrım vardı birazcık sıcak suyun içine oturayım belki Doğum tetiklenir dedim olan kasık ağrımda geçti gitti
Doğumun olacağı hafta öyle ödem olmuştum benKızlar ya benim bu sabah uyandığımda yüzüm gözüm şişmişti. Bir de ellerim ayaklarım da uyuşuktu basamadım. Ödem böyle bir şey mi ya? Tartıda da dünden bugüne 1,5 kg artış var. Anlamadım gitti :/
Hafta içi tolere ederiz diye düşünüyorum ama 1 günlük kacamak anında kalıcı kilo olarak geliyorBenim misafir vardı dün o sebeple kötü beslendim maalesef. Yazmıcam
Haftasonu olmasın yaaaaa hiç güzel bişi diil. Daha doktorum yeni dedi kilolu olmanı istemiyorum diye öff
Süt asla içme aşırı gereksiz ve yararsız dedi. Her gün bir bardak kefir iç dedi. Yoğurt peynir ye dedi. Meyveyi akşam yemek yok ve bir porsiyon sınırlı dedi. O dememiş gibi gece yatmadan muz yemek nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?