Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Aynı devam canım :) birazdan eşim işten gelecek. Noldu yaa sana dicek
Bende çok oluyordu ya el ayak özellikle bu zamana kadar yasamaman mucize :) suratım falan zaten hızlı kilo aldığım için kocaman olmustu doğum yapacağım günde ekstra sismisti her yerim ozellözel yüzüm ama tansiyondandi gakiba

cool_lime hadi inşallah gönlüne göre olur :) ben bu gece doğurabilir ile ama Zerre belirti Yok

C charla aslında bir tek salataya dün biraz eksi ve tuz ekledim ondan mı oldu acaba. Onun dışında hiç tuzlu bir şey yemedim. Su içmeye devam ediyorum bakalım. Kilo değilde şişlik çok gıcık bir şeymiş

Eyslg bu zamandan kadar şiş olmaması cidden çok iyiydi de gene olmasaydı iyiydi yaaNeyse inşallah sağlıcakla doğurayım artık

Her an herşey olabilir artık :)

YOk canim daha neler artik. O kadar tuzdan bisey olmaz ki. Bence artik hamileligin sonlarindasin. Ondan heralde. Vucudun yeter artik diyor hadi hayirlisiyla cok bekletmeden gelsin bebisin. Sen o meme ucunu bi dene. 15 dk falan yapman gerekiyor galiba. Belki ise yarar.

Denedim canım dün ve bugün ama etki etmedi :) hatta dün kaşık ağrım vardı birazcık sıcak suyun içine oturayım belki Doğum tetiklenir dedim olan kasık ağrımda geçti gitti

Denedim canım dün ve bugün ama etki etmedi :) hatta dün kaşık ağrım vardı birazcık sıcak suyun içine oturayım belki Doğum tetiklenir dedim olan kasık ağrımda geçti gitti
Çömelerek eski usül evi sildin mi sen kuzum?yarım saatte merdiven çık.
Elbirliğiyle seni doğuetacağız

Sabah :5 bardakla kesilmiş pişi,1 omlet,peynir,zeytin,bal,Nutella,çay
Ara:1 soda,5 sarma
Öğle : 5 kaşık kapuska (kapuskayla bozdum kafayı)
Akşam :1 tatlı kurabiye,2 patatesli börek,1 peynirli poğaça,1 kaşık makarna salatası,2 çatal krokanlı pasta,sarmalar sarmalarrrr,çay,Türk kahvesi sade
Ara :soda

Haftasonu kimse masum değil herkes kaçamak mod olunca bende yediklerimden bı nebze rahatladım hahaha :)

Günaydın arkadaşlar
Kahvaltı mıhlama 6-7 dilim patates kızartma galiba 2 baget zeytinyağı ekmek peynir zeytin salatalık
Ara 1 incir 3 kayısı 3 ceviz
Ara 1 baget ekmek arası Nutella yine ceviz kayisi
Akşam 2 tabak pirinç pilavı ve kuru fasulye yogurt
Ara çok az profitrol 1 parça cikolata
Suyu 1lt icmisimdir + 1 bardak limonlu su

Haha Sen de tersine isliyor demek ki neyse Sen Bol Bol yurumeye ananas, baharatli aci falan yemeye devam et. Gerci ne yaparsan yap bebis ne zaman isterse o zaman gelicek.

Benim misafir vardı dün o sebeple kötü beslendim maalesef. Yazmıcam
Haftasonu olmasın yaaaaa hiç güzel bişi diil. Daha doktorum yeni dedi kilolu olmanı istemiyorum diye öff
Süt asla içme aşırı gereksiz ve yararsız dedi. Her gün bir bardak kefir iç dedi. Yoğurt peynir ye dedi. Meyveyi akşam yemek yok ve bir porsiyon sınırlı dedi. O dememiş gibi gece yatmadan muz yemek nedir acaba

Hafta içi tolere ederiz diye düşünüyorum ama 1 günlük kacamak anında kalıcı kilo olarak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…