Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben 18. Haftadan itibaren hergün düzenli alıyorum omega3 . Ay şimdi bu geciktiriyor mu hiç bilmiyordum ya

Merhabaa kizlar.. son aya gelsem rahat ederim artik kilo almam yavaslar diyodum hep simdi yedikce yiyesim geliyor artik emzirme doneminden umitliyim insAllah dogumda cocu giderde rahatlarim biraz :) dogum icinse su bikac gun gelicek gibi gelmiyor 38+3 üm şuan herkes bi 10 gun daha durur diyo... bende kabullendim sürekli bekleyince cok sıkıci oluyo.

Ayy bende oyleydim yemem diyordum ama hep acikiyordum simdi daha beterim sürekli pekmezli seyler yemek istiyorum isin garibi once yedigimde midem.kaldirmazdi simdi vücudum istiyor yoksa baş dönmesi olmaya başladı

Canım beni de kaydet. 7. Haftam 55 kiloyum

Baban da herkes bugün yarın gelir diyo beklentiye sokuyorlar . Bende beklenti içindeyim ama gelmiyor 39+2 bitti bugün . Hayır bir de hergün arıyorlar doğuramadın mı hala diye

Sabah : 1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,2 kibrit kutusu beyaz peynir,15 zeytin,2 çeri,bal,roka,maydanoz,çay
Ara : soda,şade Türk kahvesi
Öğle :1 tabak kıymalı karnabahar yemeği,5 kaşık yoğurt
Akşam : 5 kaşık kapuska,yarım tabak salçalı spagetti,az salata,yarım fanta.
Ara :4 dilim portakal

Haklısın canım stres yapmakta endiselerinde insallah Rabbim hicbirimize korktugumuzu yasatmasin

Evet açılma olması için sanırım :/

Herkese bol hamurlu hafta sonları kızlar
Akşama kadar hiç unlu bişey tuketmedim ama akşam işten geç geldi simit getirmiş kızımla onu götürduk bidaha olsa bidaha yerdim bide hafiften bulantım oluyor öyle olunca habire ağzıma biseyler atmak istiyorum

Tartıda ne durumdasın haftasonu bana 59 olarak patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…