- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Deviren çok. Genelde kızlar erken gelir erkekler geç gelir derler ama gebelere vitamin verdikçe doğum ileri attı resmen. Bikaç araştırma okumuştum omega içen gebelerin doğum tarihleri daha geç oluyormuş. Balık yağı içen var mı aranızda?
.39 ds sezeryanla dogum yaptım sende görürsün canım insallahkaçıncı haftanda doğum yaptın canım
ben 32yi görsem yeter diyorum
Ayy bende oyleydim yemem diyordum ama hep acikiyordum simdi daha beterim sürekli pekmezli seyler yemek istiyorum isin garibi once yedigimde midem.kaldirmazdi simdi vücudum istiyor yoksa baş dönmesi olmaya başladıMerhabaa kizlar.. son aya gelsem rahat ederim artik kilo almam yavaslar diyodum hep simdi yedikce yiyesim geliyor artik emzirme doneminden umitliyim insAllah dogumda cocu giderde rahatlarim biraz :) dogum icinse su bikac gun gelicek gibi gelmiyor 38+3 üm şuan herkes bi 10 gun daha durur diyo... bende kabullendim sürekli bekleyince cok sıkıci oluyo.
Merhabaa kizlar.. son aya gelsem rahat ederim artik kilo almam yavaslar diyodum hep simdi yedikce yiyesim geliyor artik emzirme doneminden umitliyim insAllah dogumda cocu giderde rahatlarim biraz :) dogum icinse su bikac gun gelicek gibi gelmiyor 38+3 üm şuan herkes bi 10 gun daha durur diyo... bende kabullendim sürekli bekleyince cok sıkıci oluyo.
inşallah.39 ds sezeryanla dogum yaptım sende görürsün canım insallah
Canım beni de kaydet. 7. Haftam 55 kiloyum[tr]
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi dogum sonrasi güncel kilo Khaleesi21 20 51.4 52.5 1.1 @_sushico_ 29 61.4 67 - @sinsirella2 10 68 70 2 @AlessiaLeon 14 85 82 -3 @Shewolf15 18 61 63.1 2.1 @pratik45 14 68 69.2 1.2 cool_lime 39 65 75.1 10.1 @Freshh 18 61.5 64.1 3.6 @sonbaharetkisi 10 49 49.6 - @charla 34 50.5 60.8 10.3 Eyslg 20 56.8 58.2 1.4 pufboregi 13 60 60.5 0.5 @rmys4203 38 74 83.5 9.5 kg 77 72 V volveron 39 55 62.5 7.5 @Ates Bocegi 11 64 66.5 2.5
[tr]
[tr]
[td] @eeslemali [/td]
[td] 15 [/td]
[td] 74.5 [/td]
[td] 78.1[/td]
[td] 3.9 [/td]
[/tr]
[td] @selennn [/td]
[td] 35 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 56 [/td]
[td] 5 [/td]
[td] 53 [/td]
[td] 49.5 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][USER=911981]@Neseliyimmm [/td]
[td] 39 [/td]
[td]58.5 [/td]
[td] 66.1 [/td]
[td] 7.6 [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr][/USER]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr]
Merhabaa kizlar.. son aya gelsem rahat ederim artik kilo almam yavaslar diyodum hep simdi yedikce yiyesim geliyor artik emzirme doneminden umitliyim insAllah dogumda cocu giderde rahatlarim biraz :) dogum icinse su bikac gun gelicek gibi gelmiyor 38+3 üm şuan herkes bi 10 gun daha durur diyo... bende kabullendim sürekli bekleyince cok sıkıci oluyo.
Hangisini kullanıyorsunuz kızlar bende başlayımBen 18. Haftadan itibaren hergün düzenli alıyorum omega3 . Ay şimdi bu geciktiriyor mu hiç bilmiyordum ya
Haklısın canım stres yapmakta endiselerinde insallah Rabbim hicbirimize korktugumuzu yasatmasintabiki kilo önemli değil öncelik bebeğimin sağlığı
ama daha hamileliğimin çok başında böyle bişey yaşadım zaman nasıl geçicek bilmiyorum
geceleri ağlayarak uyanıyorum suyum mu geldi yine diye koşturarak tuvalete gidiyorum
bütüngün ya yine aynı şeyi yaşarsam korkusu içimde
günleri dakikaları sayıyorum biran önce sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alayım diye
Evet açılma olması için sanırım :/Eşimle her gece yürüyüşe çıkıyorum ama bana mısın demiyor kızım. Sanırım stres yaptım iyice :) bir de günaşımı olunca bi noktadan sonra suni sancı takviyesi yapıyorlarmış. Ondan da korkmaya başladım.
Akşama kadar hiç unlu bişey tuketmedim ama akşam işten geç geldi simit getirmiş kızımla onu götürduk bidaha olsa bidaha yerdim bide hafiften bulantım oluyor öyle olunca habire ağzıma biseyler atmak istiyorumHerkese bol hamurlu hafta sonları kızlar
En az 35-36 lari görürüz inşallah hatta inşallah zamanında saglikla kucağımiza almak nasip olsun ben hep öyle dua ediyorumkaçıncı haftanda doğum yaptın canım
ben 32yi görsem yeter diyorum
Tartıda ne durumdasın haftasonu bana 59 olarak patladıMerhabaa kizlar.. son aya gelsem rahat ederim artik kilo almam yavaslar diyodum hep simdi yedikce yiyesim geliyor artik emzirme doneminden umitliyim insAllah dogumda cocu giderde rahatlarim biraz :) dogum icinse su bikac gun gelicek gibi gelmiyor 38+3 üm şuan herkes bi 10 gun daha durur diyo... bende kabullendim sürekli bekleyince cok sıkıci oluyo.
Regenesis max canımHangisini kullanıyorsunuz kızlar bende başlayım
Çoook sevindim sarılığının azalmasına çok şükürEvet toparlandim biraz bugun evde yalnızdık bebegin sarılığı azaldi sanki genel olarak iyiyiz Zehra kuş la darisi size insallah sen de haftaya yazarsin bebisini
Hangisini kullanıyorsunuz kızlar bende başlayım
aminHaklısın canım stres yapmakta endiselerinde insallah Rabbim hicbirimize korktugumuzu yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?