- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Şimdi Eylülonline a baktım 42 haftalık olmuş kadın hastanede son saatlerinde bile sıfır odem sıfır kilo her yeri aynı kalmış hikayelerine bakın bı kızlar :))Khaleesi21 canım dediğini yaptım yerlere eğile eğile ellerimle sildim. Şimdi biraz kadınmış ağrım var ama belim ağrımadığı için muhtemelen bu da yalancı bi sancı. Neyse evim temiz oldu en azından
C charla bugün kendimi hurmaya verdim. Akşamda bol acılı çorba içmeyi düşünüyorum ha gayret kızım gelecek inşallah
pufboregi canım ilk çocukta 40 haftayı genelde deviriyorlarmIş. Doğru mu ?
Senin durumun farklı canım boşver kiloyu stres yapma nasılsa verirsinmerhaba herkese
20 haftalık hamileyim
14. haftamda suyum geldi ve o günden beri sürekli yatıyorum
10 kilo aldım şimdiden
doğuma kadar napıcam bilmiyorum
tabiki kilo önemli değil öncelik bebeğimin sağlığıSenin durumun farklı canım boşver kiloyu stres yapma nasılsa verirsin
Ilk çocuk teorisini bilmem ama kızlar erken doguyor 9 aylık da derler erkek bebek gelisimi daha gec tamamladigi icin 10. Aydan gün alırmış bir de merdiven inip çık bakalım bence en onemlisi stres yapma hamileligin son günlerinin tadını çıkar gez derimKhaleesi21 canım dediğini yaptım yerlere eğile eğile ellerimle sildim. Şimdi biraz kadınmış ağrım var ama belim ağrımadığı için muhtemelen bu da yalancı bi sancı. Neyse evim temiz oldu en azından
C charla bugün kendimi hurmaya verdim. Akşamda bol acılı çorba içmeyi düşünüyorum ha gayret kızım gelecek inşallah
Şimdi Eylülonline a baktım 42 haftalık olmuş kadın hastanede son saatlerinde bile sıfır odem sıfır kilo her yeri aynı kalmış hikayelerine bakın bı kızlar :))
Ayy canım benim cok gecmis olsun oncelikle kilo degil de sagliginiz yerinde olsun kilo kontrolü icinde burda ki.listelerden fikir edinebilirsinmerhaba herkese
20 haftalık hamileyim
14. haftamda suyum geldi ve o günden beri sürekli yatıyorum
10 kilo aldım şimdiden
doğuma kadar napıcam bilmiyorum
Ilk çocuk teorisini bilmem ama kızlar erken doguyor 9 aylık da derler erkek bebek gelisimi daha gec tamamladigi icin 10. Aydan gün alırmış bir de merdiven inip çık bakalım bence en onemlisi stres yapma hamileligin son günlerinin tadını çıkar gez derim
Korkma canım bisekilde bebek doğucak ben hem normal acısı hem sezeryan yaşadım ama inan moralim cok iyiydi bebeğini kucagina alinca bitiyor cidden tarifi imkansız bir duygu hangi dogum sekli olursa olsun pozitif ol hem sütun de daha cok oluyormuş digerlerinde stres yaptm süt konusu zorladi beni bunda gauet iyiyiz hicbiseyi kafaya takmiyorm ha dersen birsürü sorunum var ama herseyi bi kenara attim aileme odaklandimEşimle her gece yürüyüşe çıkıyorum ama bana mısın demiyor kızım. Sanırım stres yaptım iyice :) bir de günaşımı olunca bi noktadan sonra suni sancı takviyesi yapıyorlarmış. Ondan da korkmaya başladım.
Korkma canım bisekilde bebek doğucak ben hem normal acısı hem sezeryan yaşadım ama inan moralim cok iyiydi bebeğini kucagina alinca bitiyor cidden tarifi imkansız bir duygu hangi dogum sekli olursa olsun pozitif ol hem sütun de daha cok oluyormuş digerlerinde stres yaptm süt konusu zorladi beni bunda gauet iyiyiz hicbiseyi kafaya takmiyorm ha dersen birsürü sorunum var ama herseyi bi kenara attim aileme odaklandim
Herkese bol hamurlu hafta sonları kızlar
teşekkür ederim ama geçmiyoAyy canım benim cok gecmis olsun oncelikle kilo degil de sagliginiz yerinde olsun kilo kontrolü icinde burda ki.listelerden fikir edinebilirsin
Deviren çok. Genelde kızlar erken gelir erkekler geç gelir derler ama gebelere vitamin verdikçe doğum ileri attı resmen. Bikaç araştırma okumuştum omega içen gebelerin doğum tarihleri daha geç oluyormuş. Balık yağı içen var mı aranızda?Khaleesi21 canım dediğini yaptım yerlere eğile eğile ellerimle sildim. Şimdi biraz kadınmış ağrım var ama belim ağrımadığı için muhtemelen bu da yalancı bi sancı. Neyse evim temiz oldu en azından
Evet toparlandim biraz bugun evde yalnızdık bebegin sarılığı azaldi sanki genel olarak iyiyiz Zehra kuş la darisi size insallah sen de haftaya yazarsin bebisiniAynen canım doğru diyosun. Cidden stres yapmamak lazım. Ama sanırım elimde değil :) bu arada senin bebek nasıl oldu? Sen nasılsın daha iyi misin? Toparladın mı biraz daha
gözünüz aydınEvet toparlandim biraz bugun evde yalnızdık bebegin sarılığı azaldi sanki genel olarak iyiyiz Zehra kuş la darisi size insallah sen de haftaya yazarsin bebisini
Amin canim zaman cabuk geciyor sende hemencecik vaktinde kucagina alıcaksın insallahgözünüz aydın
darısı hepimizin başına inşallah
inşallahAmin canim zaman cabuk geciyor sende hemencecik vaktinde kucagina alıcaksın insallah
kaçıncı haftanda doğum yaptın canımAmin canim zaman cabuk geciyor sende hemencecik vaktinde kucagina alıcaksın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?