Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende ocean mummy kullanıyorum içinde hem omega hem de başka viraminlet var ama tam multivitamin değil.hepsi bir arada lüzumlu lüzumsuz karşıyım ben. Doktorum bunu bike kullanmamı istemiyor gerçi de ben bu ay enfeksiyona fln yakalanmamak için içiyorum sonra bırakcam

Haftasonu kahvaltıma pişilerle başladım.akşama gün var.onunla hamur işlerine devam edeceğim.valla hafta sonu gelde mü gelmese mi bilemedim.
Afiyet olsun canım aynen ben de haftasonu kahvaltıda pişi vardı , uzun zamandır yemiyordum kaçırdım biraz haftasonu

İnşallah canım ya.. bugün bol bol limonlu su içeyim.. yüzüm gözüm çok fena duruyor

Kızlar bu limonlu su benim tansiyonumu düşürüyor sanırım.. 500 ml.lik koca bi bardağa 1 dilim limon atıyorum, 4-5 damla da limon sıkıyorum. Kahvaltıdan ve öğleden sonra yavaş yavaş içiyorum , Öğleden sonra bi tuhaf oluyorum tatlı bişiler atıştırarak kendime geliyorum. Size oluyor mu böyle etkisi ben yanlış mı yapıyorum acaba ?

Olabilir canım tansiyon düşürücü wtkisi var

Ben de regenesis max kullanıyorum fakat midemi bulandırdığı ve acıktırdığı için gece yatmadan önce içiyorum

Kahvaltı
İki dilim dukan ekmek
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
8 zeytin
Biraz roka

Öğlen bir kaşık bulgur ve iki kepçe kuru fasülye yicem yanıma o kdr aldım. Bir de armut aldım

Akşam da kuru var :)
Hedefim 1,5 lt su içebilmek ve bu haftaiçi zararlı hiçbir şey yememek

Ye canim afiyet seker olsun. Simdi emziriyorsun daha cok acikiyorsundur sen. Karnini sariyor musun canim? Ben her Iki dogumdan sonra sardim korse falan taktim ve hic gobek kalmadi ya da sarkma falan olmadi.

Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Bu cuma günü doktor kontrolüm var 40 hafta dolmuş olacak. Bebek hala doğmamış olursa bundan sonra nasıl bi süreç olacak biliyor musunuz? Ya da çevrenizde gördünüz mü hiç neler yapıldığını ?

Ye canim afiyet seker olsun. Simdi emziriyorsun daha cok acikiyorsundur sen. Karnini sariyor musun canim? Ben her Iki dogumdan sonra sardim korse falan taktim ve hic gobek kalmadi ya da sarkma falan olmadi.
Korse kullaniyorjm evet saramadim yaa ama toparladi biraz 40im cikana kadar dahada iner galiba

Ben bir de doktorun önerisiyle her gün bir bardak kefir ekledim. Rahat rahat tuvalete çıkıyorum bari. Ayy 1,5 lt su da içtim çok mutluyum. Darısı 2-2,5 lt içmelerimeeeee
Kefir bende hic etki etmedi canim yaa bir de dogum sonrasi dsha cok su iciliyomus onu anladim surekli susuyorum
V volveron tebrik ederim canım. Darısı bizlere
Aynencanim benim sana ds az kaldi dur bak kilo kontrol arkadaslarim cidden sizi unutmuycam yaa şaka maka hamileligimi burda gecirdim
Valla ben pek bilmiyorum canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…