- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
inşallah zamanında olsun tabiki ama riskim olduğu için korkuyorum şu zamanlardanEn az 35-36 lari görürüz inşallah hatta inşallah zamanında saglikla kucağımiza almak nasip olsun ben hep öyle dua ediyorum
Afiyet olsun canım aynen ben de haftasonu kahvaltıda pişi vardı , uzun zamandır yemiyordum kaçırdım biraz haftasonuHaftasonu kahvaltıma pişilerle başladım.akşama gün var.onunla hamur işlerine devam edeceğim.valla hafta sonu gelde mü gelmese mi bilemedim.
İnşallah canım ya.. bugün bol bol limonlu su içeyim.. yüzüm gözüm çok fena duruyor
Zehra mi olduEvet toparlandim biraz bugun evde yalnızdık bebegin sarılığı azaldi sanki genel olarak iyiyiz Zehra kuş la darisi size insallah sen de haftaya yazarsin bebisini
Olabilir canım tansiyon düşürücü wtkisi varAfiyet olsun canım aynen ben de haftasonu kahvaltıda pişi vardı , uzun zamandır yemiyordum kaçırdım biraz haftasonu
Kızlar bu limonlu su benim tansiyonumu düşürüyor sanırım.. 500 ml.lik koca bi bardağa 1 dilim limon atıyorum, 4-5 damla da limon sıkıyorum. Kahvaltıdan ve öğleden sonra yavaş yavaş içiyorum , Öğleden sonra bi tuhaf oluyorum tatlı bişiler atıştırarak kendime geliyorum. Size oluyor mu böyle etkisi ben yanlış mı yapıyorum acaba ?
Kayinvalidemde kaliyorum canim tartiya cikamadim bikac gundur. Cikmayada cesaretim yok zatenTartıda ne durumdasın haftasonu bana 59 olarak patladı
Evet canim Zehra oldu kuşumZehra mi oldu
Ye canim afiyet seker olsun. Simdi emziriyorsun daha cok acikiyorsundur sen. Karnini sariyor musun canim? Ben her Iki dogumdan sonra sardim korse falan taktim ve hic gobek kalmadi ya da sarkma falan olmadi.Yazayim dedim eksik yazmışım kizlar 5 bucuk kilo gitmiş 2 kilom kaldi şükür ve ben acayip yiyorum elimde degil sabredin dogum.sonrasi tadini cikaracaksiniz şuan karnım yok denecek kadar az emekler boşa değilmiş
Korse kullaniyorjm evet saramadim yaa ama toparladi biraz 40im cikana kadar dahada iner galibaYe canim afiyet seker olsun. Simdi emziriyorsun daha cok acikiyorsundur sen. Karnini sariyor musun canim? Ben her Iki dogumdan sonra sardim korse falan taktim ve hic gobek kalmadi ya da sarkma falan olmadi.
Kefir bende hic etki etmedi canim yaa bir de dogum sonrasi dsha cok su iciliyomus onu anladim surekli susuyorumBen bir de doktorun önerisiyle her gün bir bardak kefir ekledim. Rahat rahat tuvalete çıkıyorum bari. Ayy 1,5 lt su da içtim çok mutluyum. Darısı 2-2,5 lt içmelerimeeeee
Aynencanim benim sana ds az kaldi dur bak
Valla ben pek bilmiyorum canim yaaKızlar size sormak istediğim bir şey var. Bu cuma günü doktor kontrolüm var 40 hafta dolmuş olacak. Bebek hala doğmamış olursa bundan sonra nasıl bi süreç olacak biliyor musunuz? Ya da çevrenizde gördünüz mü hiç neler yapıldığını ?
İnsanın ilk içine sinen neyse o oluyor ama son güne kadar da karar veremiyosun :) adıyla yaşasın ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah canımKizlar dogum sonrasi 5 buçuk kilo gitmiş 2 kilom k
Evet canim Zehra oldu kuşum
Sezeryan da korse hemen kullanilabiliyormuKorse kullaniyorjm evet saramadim yaa ama toparladi biraz 40im cikana kadar dahada iner galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?