Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Dolly den güzel haberleri beklerken dün yediklerimi yazayım
Kahvaltı 2 yumurta kırmızı biber zeytin peynir peynir salatalık limonlu su
Öğle 2-3 kaşık balkabak sote
Ara ceviz kayisi fındık elma
Akşam 1.5 tabak pırasa yemeği 3-4 kasikkmakarna az ekmek 2 parmak kadar salata ve peynir yedim
Ara 2-3 parça kabak tatlısı
2lt su içtim ve bu sabah dune göre daha hafiftim

Kahvaltı
İki yumurta
2 peynir
Tere
Zeytin 8 tane
Dukan ekmek

Akşam bilmiyorum göriciiiz :)

Öğlen yemedim geç yedim kahvaltımı yanımda getirmiştim. 1,5 lt su şimdilik

Sabah;
1 peynir, 1 salatalık, 1 domates, 7 zeytin, 1 yumurta

Ara;
Kuru dut, kuru üzüm 1 avuç kadar

Öğlen;
Yarım kase mercimek çorbası, yarım lahmacun, 1 tane Kemalpaşa tatlısı

Ara;
1 kase yoğurt ile 1 küçük muz

Akşam;
3 sıkım çiğköfte, 1 porsiyon menemen, 1 dilim beyaz ekmek

Ara;
1 bardak soda-limon

Çok iyi

cool_lime ciiiiim doğurdun mu?Allahım analı babalı büyütsün inşallah duygularını çok iyi anlıyorum heyecan hadsafhadadır

Sen memişleri uyar en iyis rahim kasılsın azcık dürt nazlı hanımı

Onları uyarınca ağrı yapmaya başladı artık :) Ayy ne bileyim kabullendim sanırım ya. Her gece uyumadan eşimle demek ki bugünde doğmadı deyip gülüp uyuyoruz :) hareketlerim oturmam kalkmam kısıtlanmasa aslında heyecanı bastırırımda son zamanlar kocaman bi göbek biraz rahatsız edici oluyor ya

Sabah : 3 küçük ev yapımı peynirli poğaça,3 çeri,10 zeytin,1 haşlanmış yumurta,çay
Ara :1 şade Türk kahvesi
Öğle : 1 minik ev yapımı poğaça,çay
Ara :1 sade Nescafe
Akşam: yarım kase mercimek çorbası,10 tane lahana sarma,yoğurt
Ara : soda

Kizlar bu lohusa depresyonu çok kötü imiş cidden ozellikle aksam yemeginden sonra geceleri hüzün basıyor tuhaf bi duygu nasıl bastırabilirim bunu onerileriniz var mi? Bebek sahibi olmak çok güzel ama yeni bir düzen olusturmaya calisiyorum saysam bicok şey var onceden yemekler gozumde uçuşurdu simdi yemek yemek de istemiyorum yemeyince de süt sıkıntısı oluyor tavsiye ve desteklerinize ihtiyacim var 40 imiz cikinca duzelecekmiyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…