- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
inşallah kolay bi doğumun olur canım sorunsuz sıkıntısızKizlar sanirim sancilarim basladi.. siddetli bi sanci girdi cikti o sekilde uyandim simdi ara ara devam ediyor. Galiba basliyor dogumum umarim yanilmiyorumdur
Ay ay Allah bir avazda kurtarsin canim. Saglikla dogur yavrunu.Kizlar sanirim sancilarim basladi.. siddetli bi sanci girdi cikti o sekilde uyandim simdi ara ara devam ediyor. Galiba basliyor dogumum umarim yanilmiyorumdur
Amin kizlar. Hala evdeyimm esim oyalaniyor kendinceguya tecrubeli baba hemen hastaneye gitmiyo :)
Ay canım hadi inşallah , çok kolay bir doğum olsunnnnAmin kizlar. Hala evdeyimm esim oyalaniyor kendinceguya tecrubeli baba hemen hastaneye gitmiyo :)
Ayyy çok heyecanlııııı. Allahım bir avazda kurtarsın. Güzel haberlerle gel inşallah. Vay be ne adaçayıymış ahahahhaa. 40 olanlar içsin anacım bak tek fincanla olay koptu :)Tamam. Simdi evde dolaniyorum biraz afedersin surekli wc ihtiyacim var.. nisanda geldi suan bu mesajı yazarkenkizlar bana dua edinnn
Bol bol yürü. Ilık bi duş al istersen tatlım. Hastane yakımsa sancılar sıklaşana dek gitmene gerek yok ama çok uzaksa çok bekleme. Sabah 5.30 da gelmiş nişan ilk çocykta 12 saat sürebilir açılma ama ikincide bu süre 4-6 saat olabiliyor . Bnim arkadaşı odadan doğum odasına Zor yetiştirdiler tekerlekli sandalyede doğuracaktı :)Amin kizlar. Hala evdeyimm esim oyalaniyor kendinceguya tecrubeli baba hemen hastaneye gitmiyo :)
Hadi hayırlısıyla gelsin yavrun canım sizinle bizde heyecanlaniyoruzKizlar sanirim sancilarim basladi.. siddetli bi sanci girdi cikti o sekilde uyandim simdi ara ara devam ediyor. Galiba basliyor dogumum umarim yanilmiyorumdur
Onu neseliyim içmisti gakiba oda yakındır kavuşması inşallah:)Ayyy çok heyecanlııııı. Allahım bir avazda kurtarsın. Güzel haberlerle gel inşallah. Vay be ne adaçayıymış ahahahhaa. 40 olanlar içsin anacım bak tek fincanla olay koptu :)
Dönem dönem olabilir öyle şeyler canım doğumdan sonra daha çok oluyor sen adım at istersen belki o sana zarar veririm diye dusunuyordurKızlar birşey soracağım size ya cinsel yasaminiz devam ediyor mu sorması ayıpesimin bana pek yaklaşmak istemedigini düşünüyorum devam ediyoruz ama azaldı biraz daha
Bana zarar vereceğini dusunuyor canım :)) artık ben giderim hep o gelecek değil yaDönem dönem olabilir öyle şeyler canım doğumdan sonra daha çok oluyor sen adım at istersen belki o sana zarar veririm diye dusunuyordur
Onu neseliyim içmisti gakiba oda yakındır kavuşması inşallah:)
Ahaha karıştırdım mı yaaaaaaOnu neseliyim içmisti gakiba oda yakındır kavuşması inşallah:)
Napsak ki ya sana, hurma , ananas, squat, bi sürü şey var ama gelmedi mi gelmiyorki bunlar
Aynen onu ben demiştim :)) Darısı başıma . 39+5 teyim tık yokokula gidip geliyorum insanlar şaşırıyor. BElirti yok ki diyorum
Aklımız sende hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruzAmin kizlar. Hala evdeyimm esim oyalaniyor kendinceguya tecrubeli baba hemen hastaneye gitmiyo :)
Napsak ki ya sana, hurma , ananas, squat, bi sürü şey var ama gelmedi mi gelmiyorki bunlar
Sen memişleri uyar en iyis rahim kasılsın azcık dürt nazlı hanımıYa benimki sanırım nazlı bir kız olacak :)) yerinden memnun oynayıp duruyor :) yalancı sancı bile vermiyor bu aralar. Sadece özel bölge ile bacakların bitiştiği yer yürürken acıyor. Bu bir belirtisiyse tek belirti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?