1 kilo aldım bende giyiyorum hamile pantalonu:) erken başladık biz ama rahat geldi:)Ben giyiyorum hamile pantolonu.diğer pantolonlarım oluyor ama karnımın altında henüz bebiş , o yüzden acıtıyor kilo almamış olsam da. Bir de pantolonlarım hep yüksekbel. Göbeğim iyice çıkınca yine giyememki onları. Neyse 40 ım çıktığında giyebileyim bana yeter
Git 41 de gel dicek bence :)
Adaçayı ödem çözücü ve östrojen içeren bir bitki. Şu saatten sonra sakıncası olmaz ama ben çok fazla doğumu tetikleyeceğini sanmam. Meme uçlarını uyarabilirsin ve imkanın olursa sevişebilirsin :) ama prezarvatifsiz. Spermlerin doğumu başlatıcı rahim kasılmasına sebep olduğu biliniyorBencede öyle git dicek :) çünkü belirti yok .) ya bu arada bugün bi arkadaş Doğum öncesi ada çayı yaprağını demleyip içmiş. Doğum sancıları başlamış. Bana da tavsiye etti. Denesem mi acaba ya? Hamilelikte içmeyin diyorlar. Bebeğe sıkıntı olur mu ki
Valla Benim devam ediyor ama su son haftalarda azaldi. Cati agrim cok var benimKızlar birşey soracağım size ya cinsel yasaminiz devam ediyor mu sorması ayıpesimin bana pek yaklaşmak istemedigini düşünüyorum devam ediyoruz ama azaldı biraz daha
Yakında gümbür gümbür gelecek.göreceksin bişey var mı yok muBugun bi ara adet sancisi gibi sancilar oldu. Heh dedim basliyoruz sonra uyudum biraz uyandim bisey yoktu
Nası bi insansın ya hala normal pantolonlarına girebiliyorsun?sizin orda pantolon modası nedir merak ettim bacım.valla benimkiler yüksek belli kapanması mimkin diilKiz ben hala normal pantolonlarimi giyiyorum. Surada kaldi bi kac haftam. Hala s xs giiyorum. Nasil oluyor anlamadim? Yani 10 kiloyu geckin aldim sonucta. Bacaklarim kalcalarim da doldu biraz. Nasil oluyor anlamadim yaa. Bugun alisverise ciktim . Hastane cantasini hazirliyorum. Pijama gecelikleri falan aldim. Onlarin da bazilarini s bazilarini xs aldim. Yaa koca gobegimle oluyor hatta buyuk bile duruyor. Cok enteresan.
En çok sıkıntısı erken Doğum olur.haaa sen zaten 40 a geldin.erkeni falan kalmadı.Bencede öyle git dicek :) çünkü belirti yok .) ya bu arada bugün bi arkadaş Doğum öncesi ada çayı yaprağını demleyip içmiş. Doğum sancıları başlamış. Bana da tavsiye etti. Denesem mi acaba ya? Hamilelikte içmeyin diyorlar. Bebeğe sıkıntı olur mu ki
Ay sorma :)Yakında gümbür gümbür gelecek.göreceksin bişey var mı yok mu
En çok sıkıntısı erken Doğum olur.haaa sen zaten 40 a geldin.erkeni falan kalmadı.
Saglikli beslenmek adina yapabildiğim tek sey bol su icmeye çalışmak birde limonlu suson gunlerin stresinden yedikce yiyorum allahtan bastan dikkat etmistim :) oyle aman aman odem ve sislik olmadi bu durumdan memnunum dogumda en azindan 5 kilo gitse 5,6 kilo kalir oda emzirdikce gider. (Umarim..) cok yedigim icin vicdanimi rahatlatmaya çalışıyorum
Normal kot iste. Dar kesim, likrali esnek ama yuksek bel degil. Normal beli. E tabi Karin oldugu icin dugme/feemuar kismi asagida duruyor. Dusuk bel gibi. Haha tarifte edemedim. Hatta bi kac tanesini tr de kotondan almistim. Ozellikle koton dan aldiklarim oluyor. Cunku baya bi esnekler. likrali olmayanlar tabiki de olmuyor. Yaa buranin bedenleri buyuk. Hamile pantolonlari denedim ustumden dusuyor. Buyuk duruyor. Ben diger hamileliklerim de hep turkiyeden almistim. Zaten az bisey kaldi doguma. Almam artik.Nası bi insansın ya hala normal pantolonlarına girebiliyorsun?sizin orda pantolon modası nedir merak ettim bacım.valla benimkiler yüksek belli kapanması mimkin diil
Hadi inşallah canım kolay bir doğumun olur habersiz koymaKizlar sanirim sancilarim basladi.. siddetli bi sanci girdi cikti o sekilde uyandim simdi ara ara devam ediyor. Galiba basliyor dogumum umarim yanilmiyorumdur
Tamam. Simdi evde dolaniyorum biraz afedersin surekli wc ihtiyacim var.. nisanda geldi suan bu mesajı yazarkenHadi inşallah canım kolay bir doğumun olur habersiz koyma
Oyy e hadi bakalım ya çok sevindim kolayca gider gelirsinTamam. Simdi evde dolaniyorum biraz afedersin surekli wc ihtiyacim var.. nisanda geldi suan bu mesajı yazarkenkizlar bana dua edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?