Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

1 kilo aldım bende giyiyorum hamile pantalonu:) erken başladık biz ama rahat geldi:)

Git 41 de gel dicek bence :)

Bencede öyle git dicek :) çünkü belirti yok .) ya bu arada bugün bi arkadaş Doğum öncesi ada çayı yaprağını demleyip içmiş. Doğum sancıları başlamış. Bana da tavsiye etti. Denesem mi acaba ya? Hamilelikte içmeyin diyorlar. Bebeğe sıkıntı olur mu ki

Adaçayı ödem çözücü ve östrojen içeren bir bitki. Şu saatten sonra sakıncası olmaz ama ben çok fazla doğumu tetikleyeceğini sanmam. Meme uçlarını uyarabilirsin ve imkanın olursa sevişebilirsin :) ama prezarvatifsiz. Spermlerin doğumu başlatıcı rahim kasılmasına sebep olduğu biliniyor

Kızlar birşey soracağım size ya cinsel yasaminiz devam ediyor mu sorması ayıp esimin bana pek yaklaşmak istemedigini düşünüyorum devam ediyoruz ama azaldı biraz daha

Sabah : 1 küçük pırasalı börek,1 küçük dilim tam tahıllı ekmek,ince beyaz peynir,çay
Ara : yarım kase sütlü yulaf ezmesi
Öğle : yarım kase mercimek çorbası,yarım tabak kıymalı karnabahar,2 yk kuru börülce salatası,yoğurt
Akşam : yarım kase şehriye çorbası,5-6 kaşık pilav üstü döner,ayran,soda.

Nası bi insansın ya hala normal pantolonlarına girebiliyorsun?sizin orda pantolon modası nedir merak ettim bacım.valla benimkiler yüksek belli kapanması mimkin diil

En çok sıkıntısı erken Doğum olur.haaa sen zaten 40 a geldin.erkeni falan kalmadı.

Saglikli beslenmek adina yapabildiğim tek sey bol su icmeye çalışmak birde limonlu su son gunlerin stresinden yedikce yiyorum allahtan bastan dikkat etmistim :) oyle aman aman odem ve sislik olmadi bu durumdan memnunum dogumda en azindan 5 kilo gitse 5,6 kilo kalir oda emzirdikce gider. (Umarim..) cok yedigim icin vicdanimi rahatlatmaya çalışıyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz . Saldım çayıra mevlan kayıra :)) sadece akşam 6 kuralına dikkat ediyorum . Onun dışında istediğimi yiyiyorum :))))

Nası bi insansın ya hala normal pantolonlarına girebiliyorsun?sizin orda pantolon modası nedir merak ettim bacım.valla benimkiler yüksek belli kapanması mimkin diil
Normal kot iste. Dar kesim, likrali esnek ama yuksek bel degil. Normal beli. E tabi Karin oldugu icin dugme/feemuar kismi asagida duruyor. Dusuk bel gibi. Haha tarifte edemedim. Hatta bi kac tanesini tr de kotondan almistim. Ozellikle koton dan aldiklarim oluyor. Cunku baya bi esnekler. likrali olmayanlar tabiki de olmuyor. Yaa buranin bedenleri buyuk. Hamile pantolonlari denedim ustumden dusuyor. Buyuk duruyor. Ben diger hamileliklerim de hep turkiyeden almistim. Zaten az bisey kaldi doguma. Almam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…