Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

harika bir menü olmuş, vitamin,sağlık olsun inş bebişe ve sana

Ayy bilmiyordum cnm çok geçmiş olsun. napsanki daha doyurucu acaba? Yaz olsa bolca domates salatalık yerdin. Biz çingen pilavı deriz burda. Domates salatalık üstüne bol lor ve zeytinyağı dök ye gitsin özledim valla çıksa da yesem. Geçen sene ne güzel domates kurutmuştum bu sene yapmadım yiyemedik. Yazın kesin yapmalıyım iyi oluyor her şeyin içine eklerdim

Sabah
2 yumurta
2 peynir
8zeytin
Roka ve iki dilim dukan ekmek

Öğlen brokoli ve bir lahmacun roka

Akşam çorba içsem sadece iyi olcak çok yedim

Ben yiyorum ya çeri domates salatalık olmazsa olmazım zaten

kabızlık için bir öneriniz varmı
Akşamdan su bardağına 1 kuru incir koy üzerine su ekle . sabah inciri ye , suyu iç. üzerine sürekli ılık su iç sonra. 1 saat sonra faydasını görürsün . 2 gündür yapıyorum çok şükür işe yaradı . zeytinyağlı inciri 10 gün falan yaptım pek bi fark yaratmadı.

alıştım valla cnm işte peyniri bol yiyorum zeytini çok yerim. ama yumurta yiyebilsem hergün çeşit çeşit omletler yapardım :))) ben haftasonları domatesten vazgeçemiyorum valla

harika bir menü olmuş, vitamin,sağlık olsun inş bebişe ve sana
Sağol kuzumm, ama bugün bozdummm :)))
Hatta simdiden yazayım

Sabah gec kalıyordum kahvaltım aceleye geldi yolda yedim; 1 sütlü simit, 1 dilim peynir, karışık meyvesuyu

Ara; 1 büyük hurma, 1 bardak limonlu ıhlamur

Öğle; pilav üstü et döner, 1 bardak ayran

Ara 1- 1 küçük paket süt
Ara 2- 1 hurma, 1 tam ceviz, 1 fincan Türk kahvesi
Ara 3- Çilekli activia yoğurt

simdi mutfaga gidip bakacagım ofiste neler varmış, 4.ara öğünü yapacağım sanırım bugün doymuyorum!!!!!!

ay ne güzel doymayan biri daha var:) 20. haftada başlamıyor muydu bu iştah açılması. kafamı işe veremiyorum

Nasilsiniz kizlar :)
2 cocuklu olmaktan degilde gelrn gidenden yazamiyorum hic.. bebek bikac gundur sariydi dun sekerli su verdim ve bugun elhamdülillah iyiydi rengi. Doktor kontrolumuz vardi bugun doktorda olctu sariligini sınırın altinda dedi
Benim kontrolumdede bi sknti yoktu cok sukur tartida 69 ciktim doktorunki biraz fazla tartiyodu ama 70 in altinda olmam iyi bisey
Tabi lohusa evinde ne yapicam bilmiyorum cok cesitli ve lezzetli seyler oluyor:) su kirkim cikana kadar idare edip sonra saglikli beslnemeye baslarim ins. :)

Sabah
2 yumurta
2 peynir
8zeytin
Roka ve iki dilim dukan ekmek

Öğlen brokoli ve bir lahmacun roka

Akşam çorba içsem sadece iyi olcak çok yedim
Hani çok bilmiş teyzeler ağlayan bebeği görünce “ay yazık bu çocuk aç” diye üzülüyorlar ya, senin menüleri okurken içimden “ay yazık bu kadın aç” diyesim geliyor . Hiçbir şey yemiyorsun yahu, ben acıkıyorum menünü okuyunca şaka bi yana afiyet olsun canım en sağlıklısını sen yapıyorsun ama pek süt ve süt ürünleri göremiyorum sanki menülerinde , arttırsan iyi mi olur acaba :)

ay ne güzel doymayan biri daha var:) 20. haftada başlamıyor muydu bu iştah açılması. kafamı işe veremiyorum
Bugün bir tuhaf oldum gerçekten düne kadar bir şey yoktu. Bugün doymuyorum arkadaşım ya da dediğin gibi iştah açılması denilen şey mi başladı ki? Öyleyse yandık...

Canımm, burası bildigin gibi. Seni sormalı. İyi olmanıza sevindim maşallah diyelim. Şekerli su niçin verdin acaba sakıncası yoksa paylaşabilir misin , ilk bebek olacak ya benim hiçbir şey bilmiyorum :)

Kızlar nerelerdesiniz
Kahvaltı menemen domates salatalık peynir zeytin biraz helva
Öğle 2 ıspanaklı börek 2 kurabiye
Ara bitter çikolata 1 parça
Akşam makarna salata
Afiyet olsun canım. Karpuz çıksa da , peynirli makarna ve karpuz yesek , ne güzel olurdu dimi. Ay resmen açım bugün

Canımm, burası bildigin gibi. Seni sormalı. İyi olmanıza sevindim maşallah diyelim. Şekerli su niçin verdin acaba sakıncası yoksa paylaşabilir misin , ilk bebek olacak ya benim hiçbir şey bilmiyorum :)
Sarilik icin verdim canim her gelen ayni seyi söyleyince vardir bir hikmeti heralde dedim gercektende iyi geldi :)

Cnm dpktorum bana süt içme sakın iyi bişi diil ztn dedi ondan içmiyorum. Zaten gaz da yapıyor. İçersem kefir bazen. Onu da genelde kabız olumca. Peynir yoğurt çok yerim yeterli geliordur herhalde. Yemek menüsünde yoğurt yazmıyorum geneşde ama her yemeğin yanında var. Aslında bunlarla doyuyordum hep böyle yerim de şimdi doymamaya başladım yaaa çok acıkıyorum maalesef. Evet bu kadın aç menüleri zenginleştircem biraz daha. He bu arada ben erken yatoyorum kızımla uyuyakalıyorum 9 da. Yoksa o akşam yemeğiyle olmaz.

bende süt içemiyorum diye herkes bana söylendi çok önemli dedi(başta eşim) doktordan kalsiyum takviyesi istedim oda senin gibi söyledi süt içip gaz olacağına yoğurt peynir ye dedi:) içim rahat şimdi, her yemekte yoğurt var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…