Yoğurt peynir fermente olduğundan çok daha yararlı oluyor. Hamside yeşil yapraklı bitkilerde hepsinde kalsiyum var. Onlardan da yararlanabiliyorsun. Kalsiyum önemli ama fazlası denir eksikliği sebebi. Bir zamanlar doktor kalsiyumu yasaklamıştı bana da peynirsizlik ne zor gelmişti. Demirm daha düşük benim sırf bu yüzden. 16. Haftada kontrol var bakalıö demir takviyesi vercek mi?bende süt içemiyorum diye herkes bana söylendi çok önemli dedi(başta eşim) doktordan kalsiyum takviyesi istedim oda senin gibi söyledi süt içip gaz olacağına yoğurt peynir ye dedi:) içim rahat şimdi, her yemekte yoğurt var.
Bikerecanim istedi bimden alıp yedim yaAfiyet olsun canım. Karpuz çıksa da , peynirli makarna ve karpuz yesek , ne güzel olurdu dimi. Ay resmen açım bugün
kızlar, çalışan hamileler , ben haftaya izne çıkıcam doktor raporumu da muhasebeye vereceğim ama nette birşey gördüm, gebeliğin başında hamile olduğuna dair rapor alıp onuda işyerine vermek gerek diye, kimse benden böyle birşey istemedi. ben sadece hamile olduğumu söyledim işyerine ??? ödenekle ilgili sıkıntı yaşamam değil mi?
Valla bu çoksa benim intihar etmem lazım.sınavda ayy çok kötü bekliyorum diyip,99 alan öğrencilerim gibisin.Sabah
2 yumurta
2 peynir
8zeytin
Roka ve iki dilim dukan ekmek
Öğlen brokoli ve bir lahmacun roka
Akşam çorba içsem sadece iyi olcak çok yedim
Aynen katılıyorum.Nerede çokluk canım :)
Kolay gelsin canım.Nasilsiniz kizlar :)
2 cocuklu olmaktan degilde gelrn gidenden yazamiyorum hic.. bebek bikac gundur sariydi dun sekerli su verdim ve bugun elhamdülillah iyiydi rengi. Doktor kontrolumuz vardi bugun doktorda olctu sariligini sınırın altinda dedi
Benim kontrolumdede bi sknti yoktu cok sukur tartida 69 ciktim doktorunki biraz fazla tartiyodu ama 70 in altinda olmam iyi bisey
Tabi lohusa evinde ne yapicam bilmiyorum cok cesitli ve lezzetli seyler oluyor:) su kirkim cikana kadar idare edip sonra saglikli beslnemeye baslarim ins. :)
Her şeyi anladım da o sucuk niye araya girdi kiSabah: beyaz peynirli rokali sandvic
Ara: 1 kurukayisi,1 ceviz bol sütlü kahve
Öğlen: 5 kasik barbunya, bol salata,brokoli,karnabahar
Ara: 1 bardak ayran,4 findik
Aksam; yarim simit,peynir,zeytin,1 kandil simidi,1 ufak kek 2 dilim sucuk( off aksam canim yemek istemedi ya, bozuldu saglikli beslenme
:))) ahahah cok canim istedi yaHer şeyi anladım da o sucuk niye araya girdi ki
Evet arkadaslar listeyi toparladim biraz :) gecen hafta guncelleme olmadi malesef bugun tekrardan baslayalim. Benim rakamlarim cok net degil sadece doktordaki kilomu yazicam eve gecince guncellemeye baslarim :)
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi dogum sonrasi güncel kilo Khaleesi21 20 51.4 52.5 1.1 S _sushico_ 29 61.4 67 - @sinsirella2 10 68 70 2 @AlessiaLeon 14 85 82 -3 S Shewolf15 18 61 63.1 2.1 @pratik45 14 68 69.2 1.2 @eeslemali 15 74.5 78.1 3.9 cool_lime 39 65 75.5 10.5 ~ ~ @selennn 35 51 56 5 53 49.5 @Freshh 18 61.5 64.1 3.6 @sonbaharetkisi 12 49 50 1 C charla 34 50.5 60.8 10.3 Eyslg 20 56.8 58.2 1.4 @Neseliyimmm 39 58.5 66.1 7.6 pufboregi 13 60 60.5 0.5 @rmys4203 38 74 83.5 9.5 kg 77 72 @volveron 39 55 62.5 7.5 @Ates Bocegi 11 64 66.5 2.5
[tr]
[tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr][/USER]
beni eklememişsin canımEvet arkadaslar listeyi toparladim biraz :) gecen hafta guncelleme olmadi malesef bugun tekrardan baslayalim. Benim rakamlarim cok net degil sadece doktordaki kilomu yazicam eve gecince guncellemeye baslarim :)
Canim bayaga karisti ortalık kusura bakma anca toparliyorum. Tekrar yazar misin bilgilerini :)beni eklememişsin canım
Bugün ben de çikolata krizine girdim.dayanamadım en sonunda yedim.Ay simdi bir bardak kola ve yaninda kitkat yedim
Hoşgeldin canım bence 10 gün içinde hamile kaldigin kiloya geçiş yaparsın bişey kalmamış zaten aramıza dönün artık :)Nasilsiniz kizlar :)
2 cocuklu olmaktan degilde gelrn gidenden yazamiyorum hic.. bebek bikac gundur sariydi dun sekerli su verdim ve bugun elhamdülillah iyiydi rengi. Doktor kontrolumuz vardi bugun doktorda olctu sariligini sınırın altinda dedi
Benim kontrolumdede bi sknti yoktu cok sukur tartida 69 ciktim doktorunki biraz fazla tartiyodu ama 70 in altinda olmam iyi bisey
Tabi lohusa evinde ne yapicam bilmiyorum cok cesitli ve lezzetli seyler oluyor:) su kirkim cikana kadar idare edip sonra saglikli beslnemeye baslarim ins. :)
1-2 parça bitter tatlı istegimi o an için tatmin ediyorBugün ben de çikolata krizine girdim.dayanamadım en sonunda yedim.
EN hizli kilo alinan haftalardasin. Su icsen yariyor.Ve kilo bildiriminde mutsuz son 1 haftada gelen 1 kilo kayınvalidem bende olduğu için evde hergun ekmek var 1 gün yemesem diğer gün fena yiyorum
22+2 hafta 59.9çok üzgünüm inşallah odemdir dün suyuda çok az icmistim bugün 2lt içmeye calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?