Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yoğurt peynir fermente olduğundan çok daha yararlı oluyor. Hamside yeşil yapraklı bitkilerde hepsinde kalsiyum var. Onlardan da yararlanabiliyorsun. Kalsiyum önemli ama fazlası denir eksikliği sebebi. Bir zamanlar doktor kalsiyumu yasaklamıştı bana da peynirsizlik ne zor gelmişti. Demirm daha düşük benim sırf bu yüzden. 16. Haftada kontrol var bakalıö demir takviyesi vercek mi?

Sabah: beyaz peynirli rokali sandvic
Ara: 1 kurukayisi,1 ceviz bol sütlü kahve
Öğlen: 5 kasik barbunya, bol salata,brokoli,karnabahar
Ara: 1 bardak ayran,4 findik
Aksam; yarim simit,peynir,zeytin,1 kandil simidi,1 ufak kek 2 dilim sucuk( off aksam canim yemek istemedi ya, bozuldu saglikli beslenme

Sabah
2 yumurta
2 peynir
8zeytin
Roka ve iki dilim dukan ekmek

Öğlen brokoli ve bir lahmacun roka

Akşam çorba içsem sadece iyi olcak çok yedim
Valla bu çoksa benim intihar etmem lazım.sınavda ayy çok kötü bekliyorum diyip,99 alan öğrencilerim gibisin.
Nerede çokluk canım :)
Aynen katılıyorum.
Kolay gelsin canım.

Sabah :1 küçük dilim tam buğday ekmeği,1 kk peynir,8 zeytin,yarım domates,1salatalık minik,çay
Öğle : çeyrek yufka ile peynirli gözleme,1 bardak ayran
Ara : 3/4 crunch çikolata,şade Türk kahvesi sonra soda
Akşam: 1 tabak kapuska,10 kadar ev yapımı çiğköfte (coştum maş) ,bol kıvırcık,1bardak ayran akşamları dozu bir ayarlayamıyorummmm...

Her şeyi anladım da o sucuk niye araya girdi ki

Kahvalti, bir haslanmis yumurta, peynir, domates bir dilim kizarmis ekmek.
Oglen, koca tabak kapuska, yogurt ve bir dilim ekmek.
Aksam, kremali tavuklu mantarli makarna. Bir dilim sarimsakli ekmek.
Arada, sadece bir mandalina yedim.

Evet arkadaslar listeyi toparladim biraz :) gecen hafta guncelleme olmadi malesef bugun tekrardan baslayalim. Benim rakamlarim cok net degil sadece doktordaki kilomu yazicam eve gecince guncellemeye baslarim :)

Hoşgeldin canım bence 10 gün içinde hamile kaldigin kiloya geçiş yaparsın bişey kalmamış zaten aramıza dönün artık :)

Günaydın kızlar
Kahvaltı tavada omlet ve birazcık ekmek peynir zeytin helva salatalik
Ara ceviz
Ara 2 tatlı kaşığı un helvası 1 küçük kase keskul
Akşam 1 tabak nohut ve birazda bulgur pilavı 2-3 kasik turşu suyu içtim
Ara ceviz ve 1 kase keskul
Akşam ayaklarimda ödem vardi

Ve kilo bildiriminde mutsuz son 1 haftada gelen 1 kilo kayınvalidem bende olduğu için evde hergun ekmek var 1 gün yemesem diğer gün fena yiyorum
22+2 hafta 59.9 çok üzgünüm inşallah odemdir dün suyuda çok az icmistim bugün 2lt içmeye calisicam

Günaydınnnn
Çok mutsuzum. Onca düzgün beslenmeye, 10 bin adımlara ve içtiğim sulara rağmen 1 kg almışım bir haftada dün wcye çıkamadım ama bir kg tuvalete bırakamayacağıma göre daha napayım ben yaaaa
Geçen hafta 60.1 bu hafta 61 kg
15. Hafta

EN hizli kilo alinan haftalardasin. Su icsen yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…