Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canım hamilelik böyle birseymis demek ki. Hamile kalmadan önce dünyaları yesem (abartısız yerdim de) gram almazdim şimdi aman aman diyorum her hafta 1 kilo geliyor neredeyse. Kabızlık bende de var belki 700 Gr haftalık... Üzülme biz elimizden geleni yapacağız gerisi nasip

Hahaaa ben de isyandayım.hatta vazgeçmeyi bile düşündüm.çünkü o kadar abartmadığım halde 1 haftada 1 kilo aldım ve yesem dünyayı yerim,iştahım 200km hızla gidiyor.
Neyse sizi gördüm,içim rahatladızüğürt tesellisi.
Ya ben de eskiden camış gibi yerdim.hiç bişey olmazdı.şimdi o kadar dikkat ediyorum,resmen yutkunuyorum,acınacak haldeyim.haftada 2haftada 2kilo almayı başardım.

Ben de maalesef... Dikkat etmesek ne olacak bu iş hamilelik öncesi gibi oturup adam akıllı yağlı tuzlu karnımı doyurmayi özlüyorum valla

kızlar üzülmeyin, bu haftalarda öyle oluyor, siz mümkün olduğunca dikket edin gerisine üzülmeyin, gebelik böyle birşey bende eski yememi özlüyorum :///

Kız sen bi dün WC ye çıkamadın da hesabını mı yapıyorsun Burda 7günde 1 çıkanlar hatta onu bile beceremeyenler var.çok teessüf ediyorum,çok kıskandım.

kızlar üzülmeyin, bu haftalarda öyle oluyor, siz mümkün olduğunca dikket edin gerisine üzülmeyin, gebelik böyle birşey bende eski yememi özlüyorum :///
Allasen Nası üzülmeyeyimmm.sinirimden şu saatte oturup 2 dürüm döner,2 tantuni yiyesim var o kadar uyuz oldum anla işte.

Kız sen bi dün WC ye çıkamadın da hesabını mı yapıyorsun Burda 7günde 1 çıkanlar hatta onu bile beceremeyenler var.çok teessüf ediyorum,çok kıskandım.
7 gün mü ayy patlarım o zmn. Kız hiç bir şey mi işe yaramıyor? İnsanın içinde birikir yaw öyle kalın bağırsak 7 metre hepsi dolu ozmn eyvah eyvah. Bir gün çıkmayınca karnım şişiyor sezaryen dikişimin olduğu yer bile acıyor benim. Acı biber mi yesen acaba bir sürü? O da metabolızmayı hızlandırıyor ya bi anda çıkıverir

Bir haftadan bir kilo geldiyse ben bu ay 4 kg mu alcam bu nedir? Allah aşkınıza öyle olmaz diyin? Altı üstü 15. Haftamdayım yaw. İki hafta sonra dr kontrolüm var adama merak etmeyin karataycıyım ben kilo problemim olmaz demiştim adam belli belli dicek

Hepimiz aynı miyiz yani bu hafta herkes 1 kg mu aldı şaka gibi ağlanacak halimize gülelim :))

Ay simdi bir bardak kola ve yaninda kitkat yedim
Tam da senin menüyü okudum ooo başarılı ne güzel diyordum
Evet arkadaslar listeyi toparladim biraz :) gecen hafta guncelleme olmadi malesef bugun tekrardan baslayalim. Benim rakamlarim cok net degil sadece doktordaki kilomu yazicam eve gecince guncellemeye baslarim :)
Ama benimkisini yanlış hesaplamışsın sanki canım geçen haftayı hatırlayamadım tam olarak sanki 64.8 gibi bir şeydi , güncel kg 65.3 bu sabah. Haftada 500 gr.almaya devam edersem grubun şişkosu ben olacağım... cool_lime

Günaydın kızlar, dün doymak bilmeyen midemi zaptetmek çok zor oldu. Akşam yarım tabak ıspanak yemeği, 5-6 kaşık domatesli makarna, 1 kase yoğurt yedim. Yemekten sonra da 1 dilim baklava ile kapattım günü... umarım bugün dünkü gibi abartmam
Ve canımı sıkan şey evim sahilin bi arka sokağı ama ben yürüyüş yapamıyorum. Hep bi bahanem var, işten yorgun geliyorum vs.. havalar güzelleşti aslında yemeklerden sonra 45 dk bile yürüsem güzel olacak dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…