22. haftaCanim bayaga karisti ortalık kusura bakma anca toparliyorum. Tekrar yazar misin bilgilerini :)
Canım hamilelik böyle birseymis demek ki. Hamile kalmadan önce dünyaları yesem (abartısız yerdim de) gram almazdim şimdi aman aman diyorum her hafta 1 kilo geliyor neredeyse. Kabızlık bende de var belki 700 Gr haftalık... Üzülme biz elimizden geleni yapacağız gerisi nasipGünaydınnnn
Çok mutsuzum. Onca düzgün beslenmeye, 10 bin adımlara ve içtiğim sulara rağmen 1 kg almışım bir haftadadün wcye çıkamadım ama bir kg tuvalete bırakamayacağıma göre daha napayım ben yaaaa
Geçen hafta 60.1 bu hafta 61 kg
15. Hafta
Ve kilo bildiriminde mutsuz son 1 haftada gelen 1 kilo kayınvalidem bende olduğu için evde hergun ekmek var 1 gün yemesem diğer gün fena yiyorum
22+2 hafta 59.9çok üzgünüm inşallah odemdir dün suyuda çok az icmistim bugün 2lt içmeye calisicam
Hahaaa ben de isyandayım.hatta vazgeçmeyi bile düşündüm.çünkü o kadar abartmadığım halde 1 haftada 1 kilo aldımGünaydınnnn
Çok mutsuzum. Onca düzgün beslenmeye, 10 bin adımlara ve içtiğim sulara rağmen 1 kg almışım bir haftadadün wcye çıkamadım ama bir kg tuvalete bırakamayacağıma göre daha napayım ben yaaaa
15. Hafta
Ya ben de eskiden camış gibi yerdim.hiç bişey olmazdı.şimdi o kadar dikkat ediyorum,resmen yutkunuyorum,acınacak haldeyim.haftada 2haftada 2kilo almayı başardım.Canım hamilelik böyle birseymis demek ki. Hamile kalmadan önce dünyaları yesem (abartısız yerdim de) gram almazdim şimdi aman aman diyorum her hafta 1 kilo geliyor neredeyse. Kabızlık bende de var belki 700 Gr haftalık... Üzülme biz elimizden geleni yapacağız gerisi nasip
Ben de maalesef... Dikkat etmesek ne olacak bu işHahaaa ben de isyandayım.hatta vazgeçmeyi bile düşündüm.çünkü o kadar abartmadığım halde 1 haftada 1 kilo aldımve yesem dünyayı yerim,iştahım 200km hızla gidiyor.
Neyse sizi gördüm,içim rahatladızüğürt tesellisi.
Ya ben de eskiden camış gibi yerdim.hiç bişey olmazdı.şimdi o kadar dikkat ediyorum,resmen yutkunuyorum,acınacak haldeyim.haftada 2haftada 2kilo almayı başardım.
kızlar üzülmeyin, bu haftalarda öyle oluyor, siz mümkün olduğunca dikket edin gerisine üzülmeyin, gebelik böyle birşey bende eski yememi özlüyorum :///Hahaaa ben de isyandayım.hatta vazgeçmeyi bile düşündüm.çünkü o kadar abartmadığım halde 1 haftada 1 kilo aldımve yesem dünyayı yerim,iştahım 200km hızla gidiyor.
Ya ben de eskiden camış gibi yerdim.hiç bişey olmazdı.şimdi o kadar dikkat ediyorum,resmen yutkunuyorum,acınacak haldeyim.haftada 2haftada 2kilo almayı başardım.
Kız sen bi dün WC ye çıkamadın da hesabını mı yapıyorsunGünaydınnnn
15. Hafta
Allasen Nası üzülmeyeyimmm.sinirimden şu saatte oturup 2 dürüm döner,2 tantuni yiyesim varkızlar üzülmeyin, bu haftalarda öyle oluyor, siz mümkün olduğunca dikket edin gerisine üzülmeyin, gebelik böyle birşey bende eski yememi özlüyorum :///
Kilo kaybı yaşamaya başlamışsın,gözümden kaçmadı.zira takvimede yazmışlar.ne mübarek insanlar var,her şeyi de biliyorlar canım!36. Hafta
Gecen hafta 61.8
Guncel kilo 61.5
7 gün mü ayy patlarım o zmn. Kız hiç bir şey mi işe yaramıyor? İnsanın içinde birikir yaw öyleKız sen bi dün WC ye çıkamadın da hesabını mı yapıyorsunBurda 7günde 1 çıkanlar hatta onu bile beceremeyenler var.çok teessüf ediyorum,çok kıskandım.
Hepimiz aynı miyiz yani bu hafta herkes 1 kg mu aldı şaka gibi ağlanacak halimize gülelim :))Hahaaa ben de isyandayım.hatta vazgeçmeyi bile düşündüm.çünkü o kadar abartmadığım halde 1 haftada 1 kilo aldımve yesem dünyayı yerim,iştahım 200km hızla gidiyor.
Çok dikkatlisin maşallah :)Kilo kaybı yaşamaya başlamışsın,gözümden kaçmadı.zira takvimede yazmışlar.ne mübarek insanlar var,her şeyi de biliyorlar canım!
Tam da senin menüyü okudum ooo başarılı ne güzel diyordumAy simdi bir bardak kola ve yaninda kitkat yedim
Ama benimkisini yanlış hesaplamışsın sankiEvet arkadaslar listeyi toparladim biraz :) gecen hafta guncelleme olmadi malesef bugun tekrardan baslayalim. Benim rakamlarim cok net degil sadece doktordaki kilomu yazicam eve gecince guncellemeye baslarim :)
Nolıyor yaw hepimiz niye bir kilo. Dolunay da yokki daha 21 martta. O zmn ödem falan oluyor hadi neyse de Allah Allaaah. Kadınlar günü şerefine şiştik mi yani bu mudur?Hepimiz aynı miyiz yani bu hafta herkes 1 kg mu aldı şaka gibi ağlanacak halimize gülelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?