Ben hergun çıkıyorum da bugün pijamayla çıktım :) yarın tam anlariz cumalar bu ara hep bı artış oluyor
eve tartı almam yasak, işyerin de kıyafetle aç karınla çekiliyorum:) oynuordur illaki ama kıyafetle başladım çyle devam ediyprum:)ben de kesinlikle giyinik çıkmıyorum tartıya. Az değil 600-700 gr farkediyor
Süper menübugün müsaitken paylaşayım bende:)
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 küçük dilim ekmek, bir parça peynir, emeğe sürmek için evde yapılmış domates sos.
ara: türk kahvesi
öğlen 3 adet kadınbudu köfte, az patates kızartması, 1 kase yogurt, 1 kase salata
şuanda ara:) 1 bardak kefir 2 ceviz içi
akşama ıspanak yapmayı planlıyorum yanında yoğurt.
ya bilmiyordumSüper menüYalnız doktorlar söyleyip duruyor ıspanağı yoğurt ile tüketince demir emilimi olmuyormuş , ben de sonradan duydum yoğurt ile tüketmiyorum artık
Benim şeker düşüyor herhalde bı kere tahlilde 45 çıkmıştı. Pek 70-80 arasını geçmez zaten. Ceviz de yedim canım yaninda. Ama her yerde yok erken doğuma sebep olur falan yazıyor ya korktum da ama canım çok istedi yedim
Hemşehrim benimmm tuzlu tuzlu ne güzel olur ama çiğdemŞimdi dünkü faciamı okuyun
Sabah; lor peynirli omlet, yarım gevrek, 1 bardak portakal suyu .
Öğle; 1 porsiyon iskender, (altındaki ekmekleri yemedim) 1 bardak ayran
Akşam; koca bir kumpir!!!bir bardak gazoz (içim yandı)
Ara; koca bir tabak çiğdem(siz çekirdek diyorsunuz)
Sevgili egeli arkadaşlarım ödem yapar:) manisadan selamlarHemşehrim benimmm tuzlu tuzlu ne güzel olur ama çiğdem
Ara öğün yapiyor musun canım ölçülü sağlıklı şekilde?Kizlar emzirir ken kalori harciyorduk demi ben 1 kilo almışım nasıl olucak bu iş bilemiyorum birde acayip bi yeme isteğim var hamilelikde ki istahima 100 basar napicam ben 57 idim 58 olmuşum
Hiç saglikli beslenemiyorum gaz yapmayan yiyeceklerden uzak durma adina e bir de yemek yapamiyorum aniden aclik bastirinca ne varsa onu yiyorum zor bi dönem yaa eski yeme aliskanligimi ozledim diyebilirimAra öğün yapiyor musun canım ölçülü sağlıklı şekilde?
Pek facialık bir durum göremedim ben...Şimdi dünkü faciamı okuyun
Sabah; lor peynirli omlet, yarım gevrek, 1 bardak portakal suyu .
Öğle; 1 porsiyon iskender, (altındaki ekmekleri yemedim) 1 bardak ayran
Akşam; koca bir kumpir!!!bir bardak gazoz (içim yandı)
Ara; koca bir tabak çiğdem(siz çekirdek diyorsunuz)
Bence sen nickini fıstık ezmesi olarak değiştirBugunku menü:
Kahvaltı: 2 dilim ekmek,50 gr kadar peynir,10 zeytin,biraz bal
Ara: 1 kuru incir arasinda 1 cay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 2 adet fırın mücver, 2 kasık yoğurt
Akşam: barbunya,kısır, biraz hindi sote, yoğurtlu kereviz salatası olacak.
Hehe anladim canimYok yok demeyin öyle ishal de fenadır 3 ay boyunca öyleydim ben gülmeye hapşırmaya korkuyordum tuvalette az kitap okumadım kaza olmasın diyeDaha ne diyeyim.Hadi küçüğü iç çamaşırına kaçırmak neyse de .Ay neler diyorum hamilelikte öyle normal ishal olmuyor tutamıyorsun yani anlatabildim mi.Sustum
HAdi ya mesela bugün neler yedin? İstersen sen de dolly94 gibi menülerini yaz. Kontrollü olmuş olursunKizlar emzirir ken kalori harciyorduk demi ben 1 kilo almışım nasıl olucak bu iş bilemiyorum birde acayip bi yeme isteğim var hamilelikde ki istahima 100 basar napicam ben 57 idim 58 olmuşum
Ahahah canim dimi :)))) evde stok var valla bitane eksilse panik oluyorum :)))Pek facialık bir durum göremedim ben...
Bence sen nickini fıstık ezmesi olarak değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?