- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Tartılmaya korkar durumdayım canım.abartıyor muyum menüleri bilemedim.yalnız çok acıkıyorum ben.20 dk spor yaptım 60.1 e düştü tartı çok şükür bugünde dikkat etmeye calisicam gözüm korktuKhaleesi21 sen ne durumdasin
Geçmiş olsun canım.sebindim iyi olmana.Merhaba kızlar, doktora gittim, bebek gayet iyi,31+5 dik 1925 grammis, doktor enfeksiyondan suphelendi ishal icin ama baktim simdi sonuclar temiz. Analik calisamaz raporumu da bugünden baslatti, 2 gun sonra bida gelmene gerek yok dinlen dedi. Ilac verdi, cok şükür simdilik iyi hersey. Menum hamur dolu malum sebepten ama paylaşayım
Sabah: beyaz peynirli sandvic
Ara: muz
Öğlen: kasarli kavurmali sandvic, corba
Ara: latte, yaninda ceyrek simit
Aksam: mantarlı makarna, yoğurt.
Ara: yarim elma.
Yarın guzel bir menu olcak ins :)
Yumurtanın sarısı gitti çükün yarısıSABAH:
Ceri domates-3 zeytin-peynir-
Ciyali tost ekmegine kavurmali tost
-Visneli kek 1 dilim-anason,rezene cayi
Ogle:
Cay ve 1 dilim kek
Ara:
1 kase kadar citir leblebi
Aksam:
1 kepce domates corbasi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase salata
2 buyuk kofte
Cayin yanina zencefilli portakalli kurabiye
-bugun oglumu sunnet ettirdik disarlarda oldugum icin cok su içmedim yatana kadar icebildigim kadar icerim
Canım kefir aldım.bunun özel bi içme saati var mı?yatmadan önce ,yemekten sonra vs gibi.dün duphalac ve kefir içtim.cumartesiden beri tık yokAyyy hayırlı uğurlu olsun cnm
Sabah aç karna iç cnm. Yrm saat sonra ye kahvaltını.Yumurtanın sarısı gitti çükün yarısıhayırlı olsun canım.ben de doğduğunda hemen yaptırmak istiyorum.
Emziren bir anneye göre menülerin çok iyi bence.hatta az.sütün ne durumda?
Canım kefir aldım.bunun özel bi içme saati var mı?yatmadan önce ,yemekten sonra vs gibi.dün duphalac ve kefir içtim.cumartesiden beri tık yokpatlamaya hazır bombeeee
Canim cuma bildirim gunu biliyosundur listeyi düzenlerken eklicem seni insOff yine hamurlu menüm ve ben
Kahvaltı: 1 dilim ekmeğe ayva reçeli
Ara vakit: 1 Patatesli poğaça-Cay
Öğle yemeği: 1 Simit-Cay
Akşam yemeği: Bir tabak bezelye
Meyve olarak yeşil elma olucak
Okulda simit-pogaca işine çare bulmam lazım.Evden yapıp getirebilecegim yemek gelmiyor nedense aklıma..
Cuma kilo bildirimi yapicam dimiCanim cuma bildirim gunu biliyosundur listeyi düzenlerken eklicem seni ins
Ayy ama olmaz öyle kurucak bağırsaklar. Hani yumurta? Hani yeşillik? Bak bende okula götürüyorum sen de yapabilirsinOff yine hamurlu menüm ve ben
Okulda simit-pogaca işine çare bulmam lazım.Evden yapıp getirebilecegim yemek gelmiyor nedense aklıma..
Sen hemşire degilmiydin canım :)Ayy ama olmaz öyle kurucak bağırsaklar. Hani yumurta? Hani yeşillik? Bak bende okula götürüyorum sen de yapabilirsin Eki Görüntüle 2245197
Okula giden hemşireyim benSen
Sen hemşire degilmiydin canım :)
Bnm arkadaşlarım kullanıyordu ama bilemedim.hiç kullanmamıştım. Düşük sıcaklık narin ürün gibi bi seçeneği yok mu acaba? Ya da bi tanesini denesen feda etsen?Kızlar yavas yavas bebisin kiyafetlerini yıkayacağım, aranizda kurutma makinesi kullanan var mi bebek kıyafetleri icin ? Zarar verdimi? Ascak yerim yok napcam bilmem, ben kurutma makinesine atarim diye düşünmüştüm ama uzerinde uyari var hepsinin
Canım evde yaptığım yemeklerin yüzde doksanini götürüyorum ben küçük saklama kabında valla soğuk olsa da yiyorum gerçi deli gibi de kilo alıyorum bu ay ama sağlıklı en azından yemeklerOff yine hamurlu menüm ve ben
Canim ben hepsini kurutmaya atiyorumm ilk aldigimdan beriKızlar yavas yavas bebisin kiyafetlerini yıkayacağım, aranizda kurutma makinesi kullanan var mi bebek kıyafetleri icin ? Zarar verdimi? Ascak yerim yok napcam bilmem, ben kurutma makinesine atarim diye düşünmüştüm ama uzerinde uyari var hepsinin
Ay canım valla cok saol uzerimden büyük yük kalktı:)Canim ben hepsini kurutmaya atiyorumm ilk aldigimdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?