Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

20 dk spor yaptım 60.1 e düştü tartı çok şükür bugünde dikkat etmeye calisicam gözüm korktu Khaleesi21 sen ne durumdasin
Tartılmaya korkar durumdayım canım.abartıyor muyum menüleri bilemedim.yalnız çok acıkıyorum ben.
Geçmiş olsun canım.sebindim iyi olmana.

Yumurtanın sarısı gitti çükün yarısı hayırlı olsun canım.ben de doğduğunda hemen yaptırmak istiyorum.
Emziren bir anneye göre menülerin çok iyi bence.hatta az.sütün ne durumda?
Ayyy hayırlı uğurlu olsun cnm
Canım kefir aldım.bunun özel bi içme saati var mı?yatmadan önce ,yemekten sonra vs gibi.dün duphalac ve kefir içtim.cumartesiden beri tık yok patlamaya hazır bombeeee

Sabah aç karna iç cnm. Yrm saat sonra ye kahvaltını.

Kızlar günaydın
Sabah limonlu su içip okula geldim ben okulda yapıyorum hep kahvaltımı. Ama metroda nerdeyse bayılcaktım bi anda başım döndü yer istedim birinden oturdum da toparladım. Limonlu su tansiyonumu düşürdü herhalde. Şu an tahtayı bulanık görüyorum. Armut yedim toparlar umarım. Ara verince kahvaltı yapabilcem. Bu arada 61.4 olmuşum

Khaleesi21 tesekkur ederiz bencede hemen yaptir hic bisey anlamiyolar bide 1 ay icinde yaptırirsan bayiltmadan yapiyolarmis ve daha cabuk iyilesiyormus. Yapan doktordanda memnun kaldik. O bitki caylarinin sut yaptığına inaniyorum yani bebegim doyuyor elhamdülillah

Off yine hamurlu menüm ve ben

Kahvaltı: 1 dilim ekmeğe ayva reçeli

Ara vakit: 1 Patatesli poğaça-Cay
Öğle yemeği: 1 Simit-Cay
Akşam yemeği: Bir tabak bezelye

Meyve olarak yeşil elma olucak

Okulda simit-pogaca işine çare bulmam lazım.Evden yapıp getirebilecegim yemek gelmiyor nedense aklıma..

Canim cuma bildirim gunu biliyosundur listeyi düzenlerken eklicem seni ins

Ayy ama olmaz öyle kurucak bağırsaklar. Hani yumurta? Hani yeşillik? Bak bende okula götürüyorum sen de yapabilirsin

Kızlar bugün yine kontrolü kaybettim baklava yedim ya yazdım ama inşallah canı çeken olmaz

Kızlar yavas yavas bebisin kiyafetlerini yıkayacağım, aranizda kurutma makinesi kullanan var mi bebek kıyafetleri icin ? Zarar verdimi? Ascak yerim yok napcam bilmem, ben kurutma makinesine atarim diye düşünmüştüm ama uzerinde uyari var hepsinin

Bnm arkadaşlarım kullanıyordu ama bilemedim.hiç kullanmamıştım. Düşük sıcaklık narin ürün gibi bi seçeneği yok mu acaba? Ya da bi tanesini denesen feda etsen?

Dün akşam sandığım gibi abartmadım. 1 kase mercimek çorbası, 1 kase bol limonlu brokoli , 4-5 tane lahana sarması yedim.. bakalım bu aksama evde yemek yok ne yapacağım bilmiyorum

Canım evde yaptığım yemeklerin yüzde doksanini götürüyorum ben küçük saklama kabında valla soğuk olsa da yiyorum gerçi deli gibi de kilo alıyorum bu ay ama sağlıklı en azından yemekler

Canim ben hepsini kurutmaya atiyorumm ilk aldigimdan beri

Sabah : limonlu ılık su,kefir
1 küçük çavdar ekmeği,2 kk beyaz peynir,3 çeri,roka,1 yumurta ile peynirli omlet,çay
Öğlen: yarım kaşarlı poğaça,çay
Ara : 5-6 kuru siyah üzüm,1 kayısı,1 hurma
Akşam : 1 kase tarhana çorbası,3 kaşık şehriyeli sulu köfte,1 tabak bamya yemeği,kefir.
Ara : soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…