Maşallah kuzumKızlar doktordan geldim. Geçen ayın 18inde gitmişim tam 1 ay olmuş. Doktorun ölçümüne göre 1 ayda tam 1,5 kg almışım. Normal olduğunu söyledi, bebişin de kilosu sağlığı yerindeymiş şükürboyum uzun olduğu için aldığım kiloyu göstermediğimi ve kiloya bu kadar takılmamamı söyledi. Moralim yerine geldi :)
Ayda 1.5 kg çok iyi her ay böyle devam ettirebilirsenKızlar doktordan geldim. Geçen ayın 18inde gitmişim tam 1 ay olmuş. Doktorun ölçümüne göre 1 ayda tam 1,5 kg almışım. Normal olduğunu söyledi, bebişin de kilosu sağlığı yerindeymiş şükürboyum uzun olduğu için aldığım kiloyu göstermediğimi ve kiloya bu kadar takılmamamı söyledi. Moralim yerine geldi :)
süpersin canım:) maşallah miniğe de:)Kızlar doktordan geldim. Geçen ayın 18inde gitmişim tam 1 ay olmuş. Doktorun ölçümüne göre 1 ayda tam 1,5 kg almışım. Normal olduğunu söyledi, bebişin de kilosu sağlığı yerindeymiş şükürboyum uzun olduğu için aldığım kiloyu göstermediğimi ve kiloya bu kadar takılmamamı söyledi. Moralim yerine geldi :)
Maşallah :) sormak istediğim miğde bulantısı yaşadınız mı ve yaşadıysanız kacıncı haftadan itibaren normale döndünüzSelam kizlarrrr
Menu
Sabah: kasarli biberli sandvic
Ara: 1 bardak süt
Oglen: mercimek corbasi,1 dilim ekmek, 2 top dondurma :/
Ara: 1 hurma, 1 ceviz, 1 galeta
Akşam: tarhana çorbası,etli bruksel lahana,2 kaşık kısır, yoğurtlu kabak salatası olacak ins :)
Herkesinki farklı canım.ama genel itibarıyla 16.haftada düzelme gösterdiği doğrudur.11-12.haftalarda da tavan yapıyor.ıyyyyykkkMaşallah :) sormak istediğim miğde bulantısı yaşadınız mı ve yaşadıysanız kacıncı haftadan itibaren normale döndünüz
En yakınn zamanda geçer ınsallahHerkesinki farklı canım.ama genel itibarıyla 16.haftada düzelme gösterdiği doğrudur.11-12.haftalarda da tavan yapıyor.ıyyyyykkk
İnşallah canım ama iştah açılmaları artık başladı gibiAyda 1.5 kg çok iyi her ay böyle devam ettirebilirsen
Yaşadım cnm hem de kafamı kaldıramıyordum. 11 den itibaren yavaşca geçmeye başladı 12 den itibaren hiç istifra etmedim. Şimdi 16 dayım ara ara ağzım acı oluyor o kdr. 12. Haftan bitsin rahatlarsın. 9-10 en kötü zamanlarımdıMaşallah :) sormak istediğim miğde bulantısı yaşadınız mı ve yaşadıysanız kacıncı haftadan itibaren normale döndünüz
Benimde 9-10-11 en zorlandigim hafta olmuştu 12 de bı tık iyiydi 13 te tekrar sonra 1 gün iyi 1 gün bulantı derken 15ten sonra baya rahatladimYaşadım cnm hem de kafamı kaldıramıyordum. 11 den itibaren yavaşca geçmeye başladı 12 den itibaren hiç istifra etmedim. Şimdi 16 dayım ara ara ağzım acı oluyor o kdr. 12. Haftan bitsin rahatlarsın. 9-10 en kötü zamanlarımdı
Bende yarın gidicem cumadan beri çok iyiydi tartı bugün yine fırlamış görünüyorKahvaltı
Yarımşar demet roka, maydanoz, tere zeytinyağı ve limonla doğradım üstüne iki dilim peynir ve 3 yumurta ekledim bir dilim dukan ekmekle yedim. Bu yeşillik olayı iyi geldi bana wc açısından Allah razı olsun demekki baya ineğe bağlamam lazımmış azmış yediğim.
Allahım nolur öğlen sapıtmayayım prş doktor kontrolüm var kilo bakcak
Bende suan 10+1 im gerçekten 9 ve 10 da daha da arttı ilaç kullanmak zorunda kaldım mecbur içiyorumYaşadım cnm hem de kafamı kaldıramıyordum. 11 den itibaren yavaşca geçmeye başladı 12 den itibaren hiç istifra etmedim. Şimdi 16 dayım ara ara ağzım acı oluyor o kdr. 12. Haftan bitsin rahatlarsın. 9-10 en kötü zamanlarımdı
Öğlen tuttum kendimi. Bir bardak kefir ve fırın tavuk yedimBende yarın gidicem cumadan beri çok iyiydi tartı bugün yine fırlamış görünüyor
Ben de klasik kahvaltı mi yaptım ara öğün olarak leblebi hasta olduğum için limonlu zencefilli ıhlamur tüketiyorum bı yandan şimdi uyurum biraz sonra akşam yemeği hazırlığı ne pisirecegime kararda veremedim henüzÖğlen tuttum kendimi. Bir bardak kefir ve fırın tavuk yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?