Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kahvalti 2 haslanmis yumurta yarim dilim kizarmis ekmek.
Oglen ton balikli sandwich ve kola
Aksam, tavuk, pilav ve yogurt. Aksam baya az yedim ama.
Aksam yemeginden sonra profiterol yedim (3 top)

Hoşgeldin temmuz anneleri ciftleme senesi gibi benimde kızım var kızım olacak Allah'ın izniyle 2 arkadaşımın oğlu var onlarında oğlu olacak :)

Hoşgeldin temmuz anneleri ciftleme senesi gibi benimde kızım var kızım olacak Allah'ın izniyle 2 arkadaşımın oğlu var onlarında oğlu olacak :)

Bi arkadaşımla haftamız ayni gidiyor onunda kızı vardı bi kızı daha olacak :) tesadüfe bak gerçekten çiftliyoruz :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah..

Sabah istifra ile uyandım.Bu anlamda ilk kez oldu ve açlıktan olsa gerek.Gun boyu dışarda olacağım ve eşimin ısrarıyla kahvaltıyı abarttim çok pişmanım
Kahvaltı : 5 adet krep,büyük degildi ama minikte değildi,orta diyelim.Yanina sadece tuzlu peynir ve biraz domates.

Ara: Yeşil elma olucak.Cok iyi geliyor.
Aksam: Muhtemelen dışarda yiyecegiz.En sağlıklı ve midemi yormayacak olan neyse onu tercih edicem.
Of çok şiştim

Benim hala bulantılarım geçmedi malesef . Yoğurt yumurta çubuk meyve ile besleniyorum . Özendim canım sana güzel yiyorsun bebişin faydalanır :)

Benim hala bulantılarım geçmedi malesef . Yoğurt yumurta çubuk meyve ile besleniyorum . Özendim canım sana güzel yiyorsun bebişin faydalanır :)
Ay hem de ne güzel yiyorum Yine de eşim az yediğimi düşünüp baskı yapıyor.Cok şükür henüz bir kilo artışım olmadı ama yemek yemeyi hiç sevmezdim.Suan istemsiz kontrol dışı yiyorum yoksa benim bulantim da o zaman başlıyor.İnsallah sende yoğurt yumurta çubuk meyve dortlusunden çıkar gönlünce beslenirsin

Maşallah maşallah nazar değmesin aman canım

Çok saçma sapan yedim midem bulanmasın diye yöntem aramaktan.Bu nedenle yazmayacağım.ağzım hiç boş durmadı.geldim gittim yedim.böyle giderse efsane olurum...

Çok saçma sapan yedim midem bulanmasın diye yöntem aramaktan.Bu nedenle yazmayacağım.ağzım hiç boş durmadı.geldim gittim yedim.böyle giderse efsane olurum...
Canım nereden çıktı bu bulantı 14. Haftadan sonra bende öyleydim bulantiyi bastirayim diye habire yiyodum

Kızlar günaydın. Dün kahvaltıda muz, bal, kaymak
Peynir zeytin bir dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta yedim

Öğle akşam birleşik, piknikteydik. Çok fazla şey yedim

Bugün itibariyle telafi etsem iyi olcak o sebeple kahvaltımda 2 yumurta 1 dilim peynir, 3 zeytin, limonlu su, yrm demet roka tere karışımı yedim.
Haftasonu suyu da düzgün içemiyorum haftaiçi telafi gibi resmen. Ödem topladım baya

Ah bilsem.geçmesini ümit ediyorum.günaydın bu arada.
Reflü gibi bişi mi başladı cnm acaba? İlerleyen haftalarda midede yukarı çıkıyor ya. Mide kapağı da gevşiyor hormonlardan. Ben 6. Aydan sonra çok az yemek yiyebiliyordum karnım patlıcak gibi gerilirdi.senin de dediğin gibi az az ve sık sık yemek iyi geliyordu

Yedikten sonra hazımsızlıktan midem bulanıyor,sanırım reflü işareti.ama acıkınca daha farklı ve şiddetli bir bulantı.
Yalnız bugün bulantıyla uyanmadım;ama hafta içi olduğu için kahvaltımı erken yaptım.şu an bulanmıyor,çok şükür.
Şu tere ve rokayı çok seviyorum ama yedikten sonra felaket mideme dokunuyor.yemiycem artık,zeytin de kötü yapıyor.

Günaydın kızlar, Cumartesi cok güzel beslendim evde yalnızdım. Dün hava cok güzeldi saçma sapan beslendim hiç yazmayayım
Hepimiz aynıyız desene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…