Bende hasta olcak gibi kalktım sabah. Hemrn koca bir bardak zencefil hazırladım içtim. Karanfil at ağzına cnm ara sıra. İltihap giderici o.Ben de klasik kahvaltı mi yaptım ara öğün olarak leblebi hasta olduğum için limonlu zencefilli ıhlamur tüketiyorum bı yandan şimdi uyurum biraz sonra akşam yemeği hazırlığı ne pisirecegime kararda veremedim henüz
Evet canim yasadim tabi 14. Haftada falan gecti az daha sabretMaşallah :) sormak istediğim miğde bulantısı yaşadınız mı ve yaşadıysanız kacıncı haftadan itibaren normale döndünüz
sen artık bakma kilona canım, sağlıkla gelsin bebişin. çok iyi tamamladın.Valla ben hastaneden beri baya saldim kendimi. Pek degil hic dikkat etmiyorum yediklerime. Gerci hala saglikli bebise yarayacak besinler yiyorum ama arada ki abur cubur tatli kacamaklari baya bi artti. Kilom da 62 cikiyor. Ve devamli yatiyorum hicbir is yapmiyorum. Dun nisanim gelmeye basladi. Insallah bebisim en azindan annem gelene kadar durur. Sanirim doguma cok odaklandigim icin kiloyu pek dert etmiyorum.
Saol canım bulursam atarım inşallah :)Bende hasta olcak gibi kalktım sabah. Hemrn koca bir bardak zencefil hazırladım içtim. Karanfil at ağzına cnm ara sıra. İltihap giderici o.
Amin canim. hepimizin bebekleri vaktinde saglikla gelsin insallah.sen artık bakma kilona canım, sağlıkla gelsin bebişin. çok iyi tamamladın.
Az kalmiş desene canım doğum stresi kolay değil artık kiloyu dusunmezsinbile gayet iyo tamamliyorsun saglilkla kavuşun bebeginizeValla ben hastaneden beri baya saldim kendimi. Pek degil hic dikkat etmiyorum yediklerime. Gerci hala saglikli bebise yarayacak besinler yiyorum ama arada ki abur cubur tatli kacamaklari baya bi artti. Kilom da 62 cikiyor. Ve devamli yatiyorum hicbir is yapmiyorum. Dun nisanim gelmeye basladi. Insallah bebisim en azindan annem gelene kadar durur. Sanirim doguma cok odaklandigim icin kiloyu pek dert etmiyorum.
VALLA cok stres yaptim. Annem pazar gunu geliyor. O Zamana kadar dayanirim insallah. Esimin ailesi arkadaslarimiz falan hepsi 2 saat uzakta yasiyor. Stresim o yuzden. Cocuklara Kim bakicak derdi. Sen nasilsin? Bebis nasil? Emziriyorsun di mi? Bayadir haber alamadik birbirimizden. Bakalim ben kac kiloyla bitircem :)Az kalmiş desene canım doğum stresi kolay değil artık kiloyu dusunmezsinbile gayet iyo tamamliyorsun saglilkla kavuşun bebeginize
Canım normal doğum için tüm kosullar başlamis sezeryan olacaktın dimiValla ben hastaneden beri baya saldim kendimi. Pek degil hic dikkat etmiyorum yediklerime. Gerci hala saglikli bebise yarayacak besinler yiyorum ama arada ki abur cubur tatli kacamaklari baya bi artti. Kilom da 62 cikiyor. Ve devamli yatiyorum hicbir is yapmiyorum. Dun nisanim gelmeye basladi. Insallah bebisim en azindan annem gelene kadar durur. Sanirim doguma cok odaklandigim icin kiloyu pek dert etmiyorum.
Bana bugünden etkisi olduAyy prş günü dolunay var. Gitgide kilo artışı görebiliriz. Çok ödem tutar vücut önceki üç günde. 20-21-22 martta dikkatli yiyin Kızlar kalıcı yağ oluşumuna sebep oluyormuş bu. Bir de tartıdaki artıları çok takmamalı ödem artışından. Pazar gününe gitmiş olur nasılsa. Şansa bak bnm doktor kontrolüme denk geldi çok kilo almışsın dyebilir
1 kasede tarhana çorba yazmayı unutmuşumSabah ballı süt
Kahvaltı tere 1 yumurta 7-8 ad zeytin 2 kibrit kutusu kadar Ezine peynir salatalık
Ara ceviz leblebi
Ara
İnce dilim cheesecake
Ara 6ad gofret orta boy
Akşam 1.5 kase fellah köfte
2 dilim ayva
Çok haklısın canım keşke annen daha erken gelseymis çok iyi olurdu nisan gelince arası o kadar suruyomu kiVALLA cok stres yaptim. Annem pazar gunu geliyor. O Zamana kadar dayanirim insallah. Esimin ailesi arkadaslarimiz falan hepsi 2 saat uzakta yasiyor. Stresim o yuzden. Cocuklara Kim bakicak derdi. Sen nasilsin? Bebis nasil? Emziriyorsun di mi? Bayadir haber alamadik birbirimizden. Bakalim ben kac kiloyla bitircem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?