Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende hasta olcak gibi kalktım sabah. Hemrn koca bir bardak zencefil hazırladım içtim. Karanfil at ağzına cnm ara sıra. İltihap giderici o.

Valla ben hastaneden beri baya saldim kendimi. Pek degil hic dikkat etmiyorum yediklerime. Gerci hala saglikli bebise yarayacak besinler yiyorum ama arada ki abur cubur tatli kacamaklari baya bi artti. Kilom da 62 cikiyor. Ve devamli yatiyorum hicbir is yapmiyorum. Dun nisanim gelmeye basladi. Insallah bebisim en azindan annem gelene kadar durur. Sanirim doguma cok odaklandigim icin kiloyu pek dert etmiyorum.

sen artık bakma kilona canım, sağlıkla gelsin bebişin. çok iyi tamamladın.

kahvaltı 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 yemek kaşığı kadar domates sos, 1 parça peynir.
öğlen yayla çorba 1 kase, yarım tabak bamya, yarım tabak manti
ofiste ara öğünde yiceğim hiç bişey kalmamış şuan bir küçük dilime peynir koyup yedim çalışamıyorum açımmmm)
akşama şehriye çorba, taze fasulye, yoğurt
kahvaltıdan sonra 1 türk kahvesi.

Akşam yemeğinde enginar yedim oh çok şükür sağlıklı beslenmiş oldum. Yrn da tüm gün öyle olur ama akşam eşimin doğum günü için cheesecake pişirdim yrn ondan bir dilim yerim affetmem

Sabah :1 dilim tam buğday ekmeği,inçe peynir,1 çeri,yarım salatalık,çay
Öğle : yarım kase çorba,1 porsiyon ciğer-patates karışık,az salata.
Ara : 1 çatal kadayıf,1çatal şeker pare,sade Türk kahvesi ,1hurma
Akşam:1 tabak tazefasulye,yeşil salata,ayran.

Az kalmiş desene canım doğum stresi kolay değil artık kiloyu dusunmezsinbile gayet iyo tamamliyorsun saglilkla kavuşun bebeginize

Sabah: 2 buyuk dilim peynir, 1 kasik recel, yarim simit, 10 zeytin
Ara: 1 ceviz
Oglen: tarhana corbasi, ton balikli salata, 1 dilim.ekmek
Ara: 1 hurma, 6 fındık
Aksam: etli brüksel lahanasi yemegi, yoğurtlu kabak salatasi, 1 dilim ekmek, az tahin helvasi
Ara yaparim elma yada yagsiz patlamis msiri:)

Az kalmiş desene canım doğum stresi kolay değil artık kiloyu dusunmezsinbile gayet iyo tamamliyorsun saglilkla kavuşun bebeginize
VALLA cok stres yaptim. Annem pazar gunu geliyor. O Zamana kadar dayanirim insallah. Esimin ailesi arkadaslarimiz falan hepsi 2 saat uzakta yasiyor. Stresim o yuzden. Cocuklara Kim bakicak derdi. Sen nasilsin? Bebis nasil? Emziriyorsun di mi? Bayadir haber alamadik birbirimizden. Bakalim ben kac kiloyla bitircem :)

Ayy prş günü dolunay var. Gitgide kilo artışı görebiliriz. Çok ödem tutar vücut önceki üç günde. 20-21-22 martta dikkatli yiyin Kızlar kalıcı yağ oluşumuna sebep oluyormuş bu. Bir de tartıdaki artıları çok takmamalı ödem artışından. Pazar gününe gitmiş olur nasılsa. Şansa bak bnm doktor kontrolüme denk geldi çok kilo almışsın dyebilir

Canım normal doğum için tüm kosullar başlamis sezeryan olacaktın dimi

Bana bugünden etkisi oldu 1 günde +1 le uyandım

Sabah ballı süt
Kahvaltı tere 1 yumurta 7-8 ad zeytin 2 kibrit kutusu kadar Ezine peynir salatalık
Ara ceviz leblebi
Ara
İnce dilim cheesecake
Ara 6ad gofret orta boy
Akşam 1.5 kase fellah köfte
2 dilim ayva

Çok haklısın canım keşke annen daha erken gelseymis çok iyi olurdu nisan gelince arası o kadar suruyomu ki

Hala ayni kilodayim yedigimi cikariyorum genelde.

Bugun sabah patso yedim oglen balli sut ictim aksam makarna ve mantar yedim. Sacma sapan bir gun yasadim mide bulantisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…