Bu haftalarda mide bulantısı tam gecmesede bolca yediriyor ve verdiğin kiloyu hemen kapatiyosuncool_lime 71 olan bir sinsirella arkadaşlar ya ben iki saatte bir açıkıyorum ne yapacağım ya bilmiyorum bir de mide bulantılarım halen devam kendimi hep aç gibi hissediyorum
Moral oldun cnm.. inşallah öyle olur .acayip sasırdım sabah uyanınca2. Trimester da fazla kilo alan arkadaşlar uzulmesin saglikli beslenmeye devam edin. 31. Haftadan sonra yavasliyor ben 2 haftadir sabitim, 2. Trimesterda her hafta 500-800 gram arasi geliyordu. Vucut almasi gerekeni aliyor sonra yavasliyor eger dikkatli beslenirsenjz
Çok güzeelllselam kızlar,
çok yoğundum
17. hafta
başlangıç 68
güncel 70 2 haftadır sabit gidiyorum:)
Akşama çorba iyi gider aslında çok acikmadiysan bazen oluyor napalim benimde bende kaç gündür araya çikolata gofret falan atıyorum isteksizce suyu bol içelim napalimBugün rezalet bi gündü.. Bizim ofiste sağlıklı beslenilmiyor... neden derseniz ara öğünlerime bakın şimdi..
Sabah; 1 ince dilim ekmek, 1 dilim peynir, portakal suyu, 3 tam ceviz
Ara; yarım dilim kremalı pasta !!! (Müşteri getirdi)
Öğle; 1 ince et dürüm, 1 bardak ayran
Ara; 4-5 saray lokması (karşıda bi cami var, lokma dökülüyormuş. arkadaşlar koca bir kapta getirdiler sıcak sıcak, kokuyordu dayanamadım)
Ara- 2 küçük hurma, 2 tam ceviz
Akşam yalnızım, evde yemek yok. Dışarıdan söylerim. Bu kadar saçmalığın üstüne ne yiyebilirim akşam bilemiyorum
İnşallah canım2. Trimester da fazla kilo alan arkadaşlar uzulmesin saglikli beslenmeye devam edin. 31. Haftadan sonra yavasliyor ben 2 haftadir sabitim, 2. Trimesterda her hafta 500-800 gram arasi geliyordu. Vucut almasi gerekeni aliyor sonra yavasliyor eger dikkatli beslenirsenjz
Evet oluyor bazenAkşama çorba iyi gider aslında çok acikmadiysan bazen oluyor napalim benimde bende kaç gündür araya çikolata gofret falan atıyorum isteksizce suyu bol içelim napalim
O ofisler hamile düşmanı canım iki gün rahat dursalar 3 gün beni de mahvediyor birimimdeki arkadaşlarımEvet oluyor bazençorba iyi seçenek canım
Dr unun tezi bende tutmadi neden acaba dogum sonrasi 5 bucuk kilo gitti daha da gidecegine geldi 1 kilo bende şaşkınım aslinda dogum sonrasi 5 bucuk degil de tamami gitmeliydi bu arada haftaya kırkımizcool_lime hafta 17.
62 kg. Geldi bi 600 gr daha öff toplamda 2 kg etti. Doktor doğumda 72 kg olmanı bekliyorum dedi. Doğumdan 65 çıkarsın 40 ındq da 62 olursun dedş. Bende kızımdq 83 le girdim evde yine 83 tüm dedi.ödem yapmışın diyor . Ay 40 ımda 62 olsam süper. 3 kg yu veririm zırt diye de bakalım
İşte o benim!2.trimesterde uçtum yani.inş dediğin gibi olur canım.2. Trimester da fazla kilo alan arkadaşlar uzulmesin saglikli beslenmeye devam edin. 31. Haftadan sonra yavasliyor ben 2 haftadir sabitim, 2. Trimesterda her hafta 500-800 gram arasi geliyordu. Vucut almasi gerekeni aliyor sonra yavasliyor eger dikkatli beslenirsenjz
Herkesin bünyesi farklı canım.ben ilk doğumumda 16kilo aldım.bebek 3.100grdı.ve ben sadece 3kilo vererek Doğumdan çıktım.şaka gibiydi.Dr unun tezi bende tutmadi neden acaba dogum sonrasi 5 bucuk kilo gitti daha da gidecegine geldi 1 kilo bende şaşkınım aslinda dogum sonrasi 5 bucuk degil de tamami gitmeliydi bu arada haftaya kırkımiz
16 kilo gitmedi mi geri mantıken olmaz gibiİşte o benim!2.trimesterde uçtum yani.inş dediğin gibi olur canım.
Herkesin bünyesi farklı canım.ben ilk doğumumda 16kilo aldım.bebek 3.100grdı.ve ben sadece 3kilo vererek Doğumdan çıktım.şaka gibiydi.
Bende 17 kilonun 5ini verebildim geri kalanı vermem 1.5 yıl surdu16 kilo gitmedi mi geri mantıken olmaz gibi
Seninki yine iyiymiş ben 17 kg aldim bebegimde 1430 Gr diHerkesin bünyesi farklı canım.ben ilk doğumumda 16kilo aldım.bebek 3.100grdı.ve ben sadece 3kilo vererek Doğumdan çıktım.şaka gibiydi
Ay biz kadınlar napalım ya hem hormonlar hem kilolar üstümüze ustumuze geliyor hamilelik deki mücadele zaten büyük ama lohusaljkda ondan geri kalmıyorBende 17 kilonun 5ini verebildim geri kalanı vermem 1.5 yıl surdu
Aynen canım her zorluk bizde sen nasılsın Zehra nasıl olduAy biz kadınlar napalım ya hem hormonlar hem kilolar üstümüze ustumuze geliyor hamilelik deki mücadele zaten büyük ama lohusaljkda ondan geri kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?