Hadi gözün aydın o fit kek miydi bu aradaKahvaltı : Bir dilim muzlu kek-cay. (Şükür kek bitti ben kurtuldum)
Öğle yemeği: ince lavasli çiğköfte, bir kase çilek
Akşam yemeği: Çok az pilav ve bir tabak et sote,salata olucak.
Akşam meyveleri de bir kivi bir kırmızı elma
Her zaman gidilemeyecek yerlerin keyfini çıkarmak lazımKızlar selam. Ben yurtdışındayım iki gündür. Pzar döncez. O sebeple sürekli kötü besleniyorum. Göbeğim dana gibi oldu kimbilir dönünce ne hale gelmiş olcam. Bu cuma bildirim yapamıcamcool_lime cim. Artık pzt günü günahım sevabım belli olur. Kızıma gebeyken tatlı yiywmeyen ben şu an durduramıyorum kendimi. Ne ilgisi varki diyordum ama sürekli tatlı yiyorum ben bunda yaa of. Döner dönmez düzgğn beslenmeliyim. Karatay kahvaltılarımı özledim bee
bugün limonlu su ile vicdanımı rahatlatıyorum:) olan oldu pişmanlığa gerek yok:)Afiyet olsun canım bende şimdi Halley yedimama henüz pişman olmadım
Teşekkür ederiimHadi gözün aydın o fit kek miydi bu arada
Aslaaayarın hazır mıyız bildirimlere:)
Valla hazirim ben. Son bildirim olunca takmiyorum pekyarın hazır mıyız bildirimlere:)
Maşallah canım son hafta olunca hepimiz hevesle okuruz sadece inşallah yavruyada yaramıştırDedigim gibi kizlar annem geldiginde beri masallah iyi yiyorum :) bugun ki "ornek"menumu paylasayim.
Kahvalti, bir dilim kizarmis ekmek, bir haslanmis yumurta, peynir, zeytin, domates biber ve bir fincan cay.
Ogle, 7,8 tane zeytinyagli sarma( baya kucukler ve eeen sonunda bitirdim:) kucuk bir kase mercimek corbasi.
Aksam, peynirli gozleme ve yine kucuk kase corba.
Arada, uc dilim baklava, 1 sekerpare ve bir avuc kuruyemis( tatliyi da bitirdim en sonunda) kahve yaninda Iki lokum. Bir De yarim muz.
Aslinda simdi yazinca soyle bir baktimda cok abarti yememisim porsiyon olarak. Baklavalari falan oyle tabaga koyup yemiyorum. Mutfaga gidip gelip bi isirik aliyorum. O yuzden sanki cok asiri yemisim gibi geliyor.
Gayet ideal bı beslenme canimSabah : 1haşlanmış yumurta,2kk peynir,3 yeşil zeytin,2 çeri,1 salatalık,çay
Öğle : (gün vardı) 1 minik poğaça,1 kase coleslaw salata,5 kaşık mor bulgurlu salata,1 kk Alman keki
Ara : 1/4kase yulaf ezmesi,3 çiğköfte,ayran
Akşam : 1 tabak nohut,bol yeşil salata,kefir
Ben de aynıyım nedense sebebi yok bi mutsuzluk halsizlik hep yorgunluk..Kızlar bu aralar bende kendimi çok enerjisiz ve halsiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?