Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Cnm eğer normalde hep hissediyorduysan ve 2 gündür dinlenme pozisyonunda bile hissetmediiysen git hemen doktora. Ya da ara bişi yap bence. Allah korusun aklımıza kötü şeyler getirmeyelim de yne de tedbiri elden bırakmamalı

Akşam gidicem cnm. Dün sabah öksürürken kasıklarıma karnıma kramp girdi. O zamandan beridir bebeğimden hareket yok. Kafam ona daldı şimdi. Normalde kolay kolay evhamlanıp doktora giden biri değilim ama endişelendim ben bir gideyim doktora

Sabah
2 yumurta, peynir, roka, zeytin

Öğlen
Brokoli ve havuç

Akşam
Yumurtalı arapsaçı
Yoğurt
Yulaf ezmesi üç kaşık ve 5 günkurusu kayısı

9 bin adım atıldı
Su 1 lt içebildim şimdilik. 1,5 a tamamlamaya çalışcam

İnanılmaz sağlıklı bir menü. Örnek alınmalı

Bu da benden:

Sabah; 1 sütlü simit, 1 dilim peynir , zeytin, portakal suyu

Ara; 2 küçük hurma, 1 Türk kahvesi

Öğlen; mercimek çorbası, kremalı mantarlı tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 küçük porsiyon irmik tatlısı

Ara; 1 çikolatalı ekler, 1 çilekli tartolet, bir avuç kavrulmuş kaju-Antep fıstığı-fındık, 1 bardak süt (ofiste kutlama vardı kendime bu kadar hakim olabildim)

Canım kumpir istiyor akşam da kumpir yiyeceğim. Yani bir de böylesi var bunu örnek almayın arkadaşlar :)

Diyet menusu gıbı kılonuz mu fazla doktor dıyet mı verdı

benimde 3 4 gündür istiyor ama erteliyorum unutmak için ayda 2 kg aldığım için kendime ceza
( tatli vs yemedigim ve gunde 1 saat yürüyüş yaptığım halde)

Kızlar 2. Trimester da düzenli beslendiginiz halde kg alıyorsanız bile 7. Aydan sonra bebegin suyu sabit kaldigindan azaliyor kg alımı. Sağlıklı beslenmekten vazgecmeyin. Bende 7 kg 2. Trimester da aldım. Suanda 7.5 kg almis oldum 36 ya giricem perşembe. Bakalım ins 10 ile bitirebilirim. Bende 2. Trimester da her hafta mutlaka 500 gr aliyordum okdr dikkat etmeme rağmen. Simdi vok daha rahat yiyorum. Azcik sabir kızlar, inanin kg olarak artsanizda yaglanmamis oluyorsunuz dikkatli beslenirseniz.

vallahi moral oldu.. her pzt tartılıyorum 3 haftada 1.5 kg alirmi insan.sinirlerim bozuldu .
hafta sonu simit pogaca tahinli çörek ne varsa yedim
o kadar dikkat ediyorum günde 2 lt su iciyorum yumurta yeşillik yogurt süt yiyorum.gunde 1 saat yürüyorum cikamazsam evde dans ediyorum.karsiligi bumuydu diye bayağı hayıflandım..

siz 7.aya kadar mi toplam 7 kg aldınız sonra almadinizmi

Ahahahahaj yaaaa ama bak dayanamadım 5 tane burçak bisküvi yedim. Yok anam başlıyorum sonra cozutuyom

Diyet menusu gıbı kılonuz mu fazla doktor dıyet mı verdı
Yok yok diyet vermedi. Ben karataycıyım yıllardır. Sağlıklı beslenirim hep. Ama tabi gebelik engel oluyor doyuramıyorum kendimi. Haftasonları cozutmalı haftaiçi toparlamaya çalışmalı bi şekilde gidiyorum. Önceki gebeliğimde çok kilolu gebe kaldım bunsefer dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadarıyla

Az geldı de yedıklerınız. Kılomuz yakın toplam kac kılo aldnz

Ay hadi inşallah. Hedefim 70 le doğuma gitmekti. 63.5 olduğuma göre bana kaldı 6,5 kg. Gebeliği yarıladım zaman olarak. Ama tehlikeli aylardayım. Şu 2 ay daha geçsin. Bakalım ne hale gelcem

60 kg ile gebe kaldım. Boyum 170. Şimdi 63,5 kgyum. İlk 12 hafta hiç kilo almadım. 3,5 kg 6 haftada aldığım.
Önceki gebeliğimde 68,5 la gebe kalıp 83 le doğuma girmiştim
Sızın boyunuz uzunmus bende 16 hafta kılo almadm ıkı bucuk kılo kadar vermıstım 60 kusurdum 16-22 karası 62.5 oldum ıste verdıgımı aldm sımdılık boyum 1.65 ama sankı hızlı alıyorum gıbı geldı.

Bunar
bulanto döneminde su bile içilmiyor. Vücutta olan su da gidiyor iyce kilo vermiş gübi oluyoruz. Düzelince de hem o su yetine geliyor hem de yediklerimiz artık yarıyor. Tabi bebek milimetrelerden santimlere geçiş yapıyor memişlerimiz büyüyor derken çok hızlı alınıyor. Aslında çok kilo olarak da bakmamak lazım. Yani yarısı öyleyse diğer yarısı bebekle ilgilidir. Öyle düşünmek istiyorum

oyle tabı bende almaya elverıslıyım ondan tedırgınım 70 gecmek ıstemıyorum

Canım bu ara benimkinin de güçlü tekmeleri zayıflamış gibi geliyor Perşembe kontrolum var inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…