Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yok canım ben sivastayim hep aynı şeyler yazın taze bezelye bile bulamadım

çok az kilo alan arkadaşlar nasıl beceriyosunuz bunu ya
yürüyüş falan yapıyo musunuz
Canım bende evdeyim ama hava iyi olursa kızımı bisikletine koyup en fazla 3bin adım yürüyorum ama haftada 1 bazen o da evde de çok hareketli değilim ilk hamileligimde bende o kadar hızlı aldimki asla kontrol edememistim sen ise baslayacakmisin

Kahvaltı tavada omlet salatalık domates peynir 3-5 minik gofret süt
Öğle 1 peynir gözleme
Ara ceviz leblebi
Aksam 4-5 kaşık bulgur pilavi 1 tavuk baget bol salata ve yoğurt
Ara 2 ad burçak bisküvi ve leblebi
Ara çeyrek muz yarım greyfurt
1 bardak limonlu su

perşembe kontrolüm var
cuma bitiyo raporum
bi aksilik olmazsa başlıcam çok bunaldım

günaydınlar,
hareket olmazsa tartıda artış çok oluyor. 2 haftadır fırtına ve rüzgardan iş çıkışı yürümedim artış olduğunu hissediyorum. sanırım rekoru elden bırakmayacağım:)

Ay deme oyle yaa. Allahtan annem burada. En azindan gunduzleri emzirir anneme verir bi Iki saat uzanirim. Valla Ben de gece uykusu suanda da yok. Hic uyuyamiyorum. neyse bugun son gun. Yarin dogum allahin izniyle. Simdi kesin bu gece de uyuyamam Ben

Ay deme oyle yaa. Allahtan annem burada. En azindan gunduzleri emzirir anneme verir bi Iki saat uzanirim. Valla Ben de gece uykusu suanda da yok. Hic uyuyamiyorum. neyse bugun son gun. Yarin dogum allahin izniyle. Simdi kesin bu gece de uyuyamam Ben
Hayırlısıyla git canım güzel haberlerini bekliyoruz senin sezeryan nasıl olcak genel mi spinal falanmi

bize haber vermeyi unutma:) çok heycanlısındır şimdi.

Haftaıcı bes gun cok guzel goturuyorum artıs olmuyor kılomda.haftasonu olunca 500 gr eklıyorum ıkı gunde. Odemdır dedım bekledım duser dıye ama yarım kılo daha almısım. Benı gıbı haftasonu maduru var mı?

ben ben:) çok hızlı aldım bu 2 haftadır:)

ben ben:) çok hızlı aldım bu 2 haftadır:)
Haftasonu duzenım bozuluyor esım kahvaltı yapıyor gerı yatıyor bana ıs yapma dıyor haraket etmıyorumda evde. Kahvaltı gec olunca aksamda onlara kadar yıyoruz beraber yemeyıncede kusuyor. Artık haftasonları kıloları alarak gıtcez

Son gun haa ayy canım güzel gecsin sezeryanin yavruna kavuş insallah oyle ya da boyle buyuyorlarbizimki gulmelere tepki vermelere basladi eşime diyorum sevgisini vermeseydi Rabbim nasıl bakardık o gulmeleri herşeye değiyor

ya doğum günü geldi mi
darısı bizede inşallah

Kahvaltı: Ev yapımı minik patatesli poğaça bir adet, iki lokmaya da bal sürdüm ekmekle- şekersiz çay
Ara: 5-6 findik,2 ceviz
Öğle: Canım çok börek istiyor diye bir dilim börek belki
Akşam yemeği: Yarım tabak imambayildi,yarım tabak bulgur pilavı

Bir kase puding 1 ayva

Neden hiç yumurta peynir zeytin tuketmiyosun canim

Tabiki olmaz mı dün 500 Gr verdim diyodum bugün geri geldi

Neden hiç yumurta peynir zeytin tuketmiyosun canim
Haftasonlari düzgün anlamda kahvaltı yapabiliyorum canım,peynir zeytin domatesli.Haftaici sabah 7de daha kolayima gelen şeyleri yemiş oluyorum,peynir sabah ağır gibi geliyor bana
Yumurta konusu gebeliği ilk öğrendiğimde bir hevesle günde ikişer yiyordum filan,sonra uzaklaştım
Kısmen yoğurt çok nadir sut içiyorum protein anlamında ama hatalı,sonra gelsin daha şimdiden haftada yarım kilolar

Selam kızlar...

Dünkü menüm;

HATIRLAMIYORUM
Şaka gibi ama hatırlamıyorum. Kafam bambaşka yerlerde. Bebişimin hareketlerini 2 gündür hiç hissetmiyorum o yüzden çok dalgınım bugün yediklerime de dikkat etmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…