Amin canım inşallah darısı bize olsunMErhaba kizlar. Bir turlu yazamadim. Bebegim oglen 13.26 da 2860 gr dogdu. Masallah cok iyi Bol Bol emziriyorum. Benim yarina kadar ayaga kalkmam yasak. Tansiyonum cok dusuk. Yeni yeni yukselmeye basladi allahtan. Ve kanamam normale gore biraz fazla. O yuzden devamli kontrol altindayim. AMA allaha sukur kizimi aldim kucagima :) boylece hamileligi 62.3 kg ile 11.8 kilo ile catlaksiz bitirdim :) insallah kolayda veririm. Darisi basiniza kizlar.
Oy oy maşallahMErhaba kizlar. Bir turlu yazamadim. Bebegim oglen 13.26 da 2860 gr dogdu. Masallah cok iyi Bol Bol emziriyorum. Benim yarina kadar ayaga kalkmam yasak. Tansiyonum cok dusuk. Yeni yeni yukselmeye basladi allahtan. Ve kanamam normale gore biraz fazla. O yuzden devamli kontrol altindayim. AMA allaha sukur kizimi aldim kucagima :) boylece hamileligi 62.3 kg ile 11.8 kilo ile catlaksiz bitirdim :) insallah kolayda veririm. Darisi basiniza kizlar.
Okula gidip geliyorum. O sırada her boşluğumda dışarı atıyorum kendimi. Genelde ayaktayım o şekilde doluyor. Yani aralıksız bir şekilde bu kdr adım diil. Üç parça halinde diyelim. Sabah öğle akşam dönerkenDediğin gibi gerçekten zor oluyor, 2 çeşit yemek yapayım diyorum saatlerimi alıyor. Bugün düşündüm şimdiden böyle hiçbir şeye yetişemiyorum diye isyan ediyorum ama bebek doğunca nasıl yetişeceğim her işe acaba
Amannn canım allah korusun. Yani illa ki yeniyor dışarıda ama mantar ve tavuk gibi bakteriye açık yiyecekler bir daha aslaaa
Sen bu yürüyüşleri hangi ara yapıyorsun merak ettim şimdi
Sağol canım
maaşallah..kac haftalikKizlar naber
Bugün kontrol ve şeker yüklemesi yaptırdım 1. Saat sonunda 64 çıktı karşı koyamadigim tatlı isteğim bu yüzden galiba bebiste 930 Gr almış 2 haftada 300 civarı nerdeyse bu hafta aldıgim kilonun bı kısmı bebeğime yaramış anlaşılan çok şükür
Gözün aydın canimmMErhaba kizlar. Bir turlu yazamadim. Bebegim oglen 13.26 da 2860 gr dogdu. Masallah cok iyi Bol Bol emziriyorum. Benim yarina kadar ayaga kalkmam yasak. Tansiyonum cok dusuk. Yeni yeni yukselmeye basladi allahtan. Ve kanamam normale gore biraz fazla. O yuzden devamli kontrol altindayim. AMA allaha sukur kizimi aldim kucagima :) boylece hamileligi 62.3 kg ile 11.8 kilo ile catlaksiz bitirdim :) insallah kolayda veririm. Darisi basiniza kizlar.
26+1 canimmaaşallah..kac haftalik
benimde bugün kontrolüm vardıKizlar naber
Bugün kontrol ve şeker yüklemesi yaptırdım 1. Saat sonunda 64 çıktı karşı koyamadigim tatlı isteğim bu yüzden galiba bebiste 930 Gr almış 2 haftada 300 civarı nerdeyse bu hafta aldıgim kilonun bı kısmı bebeğime yaramış anlaşılan çok şükür
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsünMErhaba kizlar. Bir turlu yazamadim. Bebegim oglen 13.26 da 2860 gr dogdu. Masallah cok iyi Bol Bol emziriyorum. Benim yarina kadar ayaga kalkmam yasak. Tansiyonum cok dusuk. Yeni yeni yukselmeye basladi allahtan. Ve kanamam normale gore biraz fazla. O yuzden devamli kontrol altindayim. AMA allaha sukur kizimi aldim kucagima :) boylece hamileligi 62.3 kg ile 11.8 kilo ile catlaksiz bitirdim :) insallah kolayda veririm. Darisi basiniza kizlar.
Süper. Ama ben hayatta doymam bunlarla. İyi doymuşsun. Kahvaltıda hele bir yumurta yesem bir saate yine bişi yerimSabah;
1 dilim ekmek ,1 yumurta, peynir zeytin salatalık domates
Ara; 2 tam ceviz, 1 hurma
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası
Ara; 1 bardak naneli ayran
Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 3-4 kaşık barbunya, 2-3 kaşık makarna, yoğurt
Maşallah yavrularimizabenimde bugün kontrolüm vardı
benim kızda 970 gram olmuş
Evet ya inşallah 30dan geriye saymakta nasip olurçift hanelere düştük şükür
son 99
amin inşallahEvet ya inşallah 30dan geriye saymakta nasip olur
Maşallah bol pastalı tatlili hemde tartı öncesiSabah: 1 haşlanmış yumurta,küçük dilim tam buğday ekmeği,1kk peynir,5 zeytin,3 çeri,1salatalık,çay
Ara :2 tuzlu kuru pasta,çay
Öğle : 1 tabak yumurtalı hodan,kefir
Ara : 1 kayısı,1 hurma,4 kan üzümü,az dondurma
Akşam : yarım kase ezogelin,6 kaşık pilav üstü döner,ayran,1 dilim süt helvası
Ara : 2 ekler,çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?