Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

İlk kilo bildirimini yapayım
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 61.1
Guncel 61.2
Çok gitgelli bı hafta oldu 60.5 u gördüm 62 yi gördüm böyle olunca birkaç günde bı anda 1 kg kalıcı geliyor sonrasinda

Maşallah bol pastalı tatlili hemde tartı öncesi gözüm bi cigkofte aramadı değil
Okulda sürekli kokteyl veriliyor ben de görevliyim.eee en iyi yerlerden alıyorlar,dayanamıyorum.
Çiğköfte bitti sonunda;bugün getirmesinler diye dua ediyorum.
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 61.1
Guncel 61.2
Çok gitgelli bı hafta oldu 60.5 u gördüm 62 yi gördüm böyle olunca birkaç günde bı anda 1 kg kalıcı geliyor sonrasinda
Ya sen bu zamanda haftada 100gr ile nasıl tamamlıyorsun anlamadım.ben yarım kg dan aşağı almıyorum.tebrik ediyorum

İnanki çok aldatıcı 100gr bende anlamıyorum haftaya +1 olur geçen öyle oldu çünkü
Senin yerinde olsam şimdiden 10 kg almıştım ben

günaydın,
sabah aşı oldum sağlık ocağına gitti.
başlangıç 68
19. hafta 72 kilo
ebeden fırçayı yedim çok moralim bozuk

Sabah; tam buğday ekmek arasına peynir-domates-biber, portakal suyu

Ara; 1 hurma, Türk kahvesi

Öğle; 1 kase mercimek çorbası, 5-6 kaşık barbunya, 1 kase yoğurt

Ara; 1 dilim kesme Maraş dondurma

Akşam; fırında 1 büyük çipura, 1 kase salata

Ara; 1 kase patlamış mısır, 1 bardak açık çay, 1 kırmızı elma

Son düzenleme:
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 61.1
Guncel 61.2
Çok iyi gidiyorsun haftana göre

cool_lime

Hafta : 23+0
Kg : 67.2

Hızla kilo alıyorum... bünyem kilo almaya çok müsait demek ki. En ufak bir atıştırmalık bile yarıyor hemen. Napalım, aşırı da kasmadım kendimi hiç. Canımın çektiğinden yiyorum gördüğünüz gibi. Tek moral kaynağım çevremdekilerin “hiç kilo almamışsın sadece göbeğin büyümüş” demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…