Ya çiğköfte göre göre canım çekti yeminle. Babama yaptırayım dicem ama yrn tartı var. Bulgur yedikten sonraki gün tartılınmaz çok su tutuyor o. Pzt istiyim en iyisiMaşallah bol pastalı tatlili hemde tartı öncesigözüm bi cigkofte aramadı değil
Tartı bugün canım:)Ya çiğköfte göre göre canım çekti yeminle. Babama yaptırayım dicem ama yrn tartı var. Bulgur yedikten sonraki gün tartılınmaz çok su tutuyor o. Pzt istiyim en iyisi
Okulda sürekli kokteyl veriliyor ben de görevliyim.eee en iyi yerlerden alıyorlar,dayanamıyorum.Maşallah bol pastalı tatlili hemde tartı öncesigözüm bi cigkofte aramadı değil
Ya sen bu zamanda haftada 100gr ile nasıl tamamlıyorsun anlamadım.ben yarım kg dan aşağı almıyorum.tebrik ediyorumİlk kilo bildirimini yapayım
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 61.1
Guncel 61.2
Çok gitgelli bı hafta oldu 60.5 u gördüm 62 yi gördüm böyle olunca birkaç günde bı anda 1 kg kalıcı geliyor sonrasinda
İnanki çok aldatıcı 100gr bende anlamıyorum haftaya +1 olur geçen öyle oldu çünküOkulda sürekli kokteyl veriliyor ben de görevliyim.eee en iyi yerlerden alıyorlar,dayanamıyorum.
Çiğköfte bitti sonunda;bugün getirmesinler diye dua ediyorum.
Ya sen bu zamanda haftada 100gr ile nasıl tamamlıyorsun anlamadım.ben yarım kg dan aşağı almıyorum.tebrik ediyorum
Aha yanlış yazdım geçen sene kilom hiç unutamıyorum daGünaydın geçen hafta bildirim yapamadımbu hafta 62 800 kg gelmekteyim hızla kilo alıyorum pöfff
Ne varmış kız benim yerimdeİnanki çok aldatıcı 100gr bende anlamıyorum haftaya +1 olur geçen öyle oldu çünkü
Senin yerinde olsam şimdiden 10 kg almıştım ben
Allah iyiliğini versinAha yanlış yazdım geçen sene kilom hiç unutamıyorum da72.800
Habire kokteyller ikramlar ohooo daha ne olshnNe varmış kız benim yerimde
Aha yanlış yazdım geçen sene kilom hiç unutamıyorum da72.800
Hıııı valla 2 haftadır önüme dizilen yemeğin,kokteyllerin haddi hesabı yok.anca bu kadar frenliyorum kendimi.o leylek masaların etrafında kaç tur attım attım,yersin yemezsin yersin yemezsin diye diye.Habire kokteyller ikramlar ohooo daha ne olshn
Anaaa doğru ya. Sınavlarım var bu haftada kafam kalmadı. E tamam tartıldım ben Allahtan. 63.1 kg 19. HaftaTartı bugün canım:)
Niye azar yedin 4 kg aldın diye mi? E bende 3 aldımgünaydın,
sabah aşı oldum sağlık ocağına gitti.
başlangıç 68
19. hafta 72 kilo
ebeden fırçayı yedim çok moralim bozuk
Evet normalde en fazla 2 olması lazımmışNiye azar yedin 4 kg aldın diye mi? E bende 3 aldımçok mu almışız? 2 olsa fena olmazdı da öff
Çok iyi gidiyorsun haftana göreİlk kilo bildirimini yapayım
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 61.1
Guncel 61.2
Çok gitgelli bı hafta oldu 60.5 u gördüm 62 yi gördüm böyle olunca birkaç günde bı anda 1 kg kalıcı geliyor sonrasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?