- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
Gayet güzel ve dikkatli besleniyosun aslında bu haftalar öyle ufacık atıştırmalık kalori olarak dönüyor hemencool_lime
Hafta : 23+0
Kg : 67.2
Hızla kilo alıyorum... bünyem kilo almaya çok müsait demek ki. En ufak bir atıştırmalık bile yarıyor hemen. Napalım, aşırı da kasmadım kendimi hiç. Canımın çektiğinden yiyorum gördüğünüz gibi. Tek moral kaynağım çevremdekilerin “hiç kilo almamışsın sadece göbeğin büyümüş” demesi
Haftada 500 iyi bence canimbaşlangıç 61.6
geçen hafta 73.1
güncel 73.6
12 kilo oldu toplamda daha 3 ay var off off
Alirsakta alırız napalim nasıl olsa verilirNiye azar yedin 4 kg aldın diye mi? E bende 3 aldımçok mu almışız? 2 olsa fena olmazdı da öff
toplamda çok aldım amaHaftada 500 iyi bence canim
Ben düzenli kullanıyorum canım uzun suredirkızlar merhaba..22 haftalik hamileyim doktor decavit d vitamini verdi..zaten simdiye kadar 7 kilo aldim.sizce kilo yaparmı bilginiz varmı
Canım diğer ikiz anneleri de öyleler çok canjni sıkma dikkat edebildigin kadar edersin yinede geliyosa yapacak bişey yok kaç kg aldinki24. Hafta güncel 67,1 kg.cool_lime Gittiğim doktorlar ebeler hep normal deyip duruyor nesi normal bu kilonun bir akıl verin napmam lazım diyorum iyi böyle diyorlar deli olacagim ya
Sen kilo bildirmedin mi canimHıııı valla 2 haftadır önüme dizilen yemeğin,kokteyllerin haddi hesabı yok.anca bu kadar frenliyorum kendimi.o leylek masaların etrafında kaç tur attım attım,yersin yemezsin yersin yemezsin diye diye.
Banada decavit verildi ve bu soruyu bende merak ediyorum:)kızlar merhaba..22 haftalik hamileyim doktor decavit d vitamini verdi..zaten simdiye kadar 7 kilo aldim.sizce kilo yaparmı bilginiz varmı
Cnm deli olma sen normalsin, tahmini Doğum tarihlerimiz aynı kilolarımız da hemen hemen aynı gidiyor. Anormal olan benimkisi çünkü benimki ikiz değil24. Hafta güncel 67,1 kg.cool_lime Gittiğim doktorlar ebeler hep normal deyip duruyor nesi normal bu kilonun bir akıl verin napmam lazım diyorum iyi böyle diyorlar deli olacagim ya
Canım 6 kg geçtim ve her hafta 1 kilo oluyor en az tövbe ya rabbim daha 24. Hafta 38 de doğum olsa 14 hafta varCanım diğer ikiz anneleri de öyleler çok canjni sıkma dikkat edebildigin kadar edersin yinede geliyosa yapacak bişey yok kaç kg aldinki
Canım bana moral oluyor soyledikleriniz teşekkür ederim, ama çok kilo takintim vardı ve bu 6 kilo resmen kalça basen toplandı kollarım omuzlarim aynı duruyor yarım dünya oldum daha önce 70 kilodan diyet ve yuruyusle 57 ye inmistim kiloyu acayip takarım ben kafaya yaniCnm deli olma sen normalsin, tahmini Doğum tarihlerimiz aynı kilolarımız da hemen hemen aynı gidiyor. Anormal olan benimkisi çünkü benimki ikiz değil
yani kilo yaptımi yapmadimiBen düzenli kullanıyorum canım uzun suredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?