Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Gayet güzel ve dikkatli besleniyosun aslında bu haftalar öyle ufacık atıştırmalık kalori olarak dönüyor hemen

Ah ah dertli bende çok aldım ama benim sorunum düzenli yemeğe geçiş ve ekmek tüketmeye başlamak bence birde su çok içerken günde 1,5 tl düşürdüm

Sabah kahvaltı: 2 dilim ekmek, çok az tereyağı,2 zeytin ve tuzlu peynir yanına vişne suyuyla
Öğle: Bir dilim su böreği 2 çay
Ara: siyah üzüm,fındık
Akşam yemeği: 3 fırında köfte,fırın patates bir miktar ve salata

Akşam çayla çok az kadayıflı muhallebi yiyeceğim,keşke yemesem ama aklımda mi kalsın aslaa

Evde olmadığım için tartilamadim,en son dün sabah tartıda bir 56 gördüm ama yok daha neler demek istiyorum,11 haftada 1 kilo.
Kızlar ya kıyafet olsun,vücutta kendi gördüğüm değişiklikler olsun hiçbir farkım yok.O bir kiloyu karnımda büyüyen rahim ve incir büyüklüğündeki bebeğe baglamam çok hayal olur ama kesin doktorun nazarı değdi bana

cool_lime bana
11.hafta 56 yazabiliriz,inşallah haftaya artmadan gelirim.

24. Hafta güncel 67,1 kg. cool_lime Gittiğim doktorlar ebeler hep normal deyip duruyor nesi normal bu kilonun bir akıl verin napmam lazım diyorum iyi böyle diyorlar deli olacagim ya

kızlar merhaba..22 haftalik hamileyim doktor decavit d vitamini verdi..zaten simdiye kadar 7 kilo aldim.sizce kilo yaparmı bilginiz varmı

24. Hafta güncel 67,1 kg. cool_lime Gittiğim doktorlar ebeler hep normal deyip duruyor nesi normal bu kilonun bir akıl verin napmam lazım diyorum iyi böyle diyorlar deli olacagim ya
Canım diğer ikiz anneleri de öyleler çok canjni sıkma dikkat edebildigin kadar edersin yinede geliyosa yapacak bişey yok kaç kg aldinki

Hıııı valla 2 haftadır önüme dizilen yemeğin,kokteyllerin haddi hesabı yok.anca bu kadar frenliyorum kendimi.o leylek masaların etrafında kaç tur attım attım,yersin yemezsin yersin yemezsin diye diye.
Sen kilo bildirmedin mi canim

ben coledan d vitamini kullanıyorum hamileliğimin en başındaki kan tahlilinde vermişti doktorum
26 haftalık olduk hala daha kullanıyorum
doğuma kadarda kullanıcakmışım
12 kilo aldım ben ama riskim var yatıyorum sürekli ondan yani vitaminlerin kilo yaptığını düşünmüyorum
ki yapsada doğumdan sonra verilir yani önemli olan şuan bebeğimizin ve bizim sağlığımız
doktor veriyosa kullanmak gerek öyle kilo yapar diye kullanmamak doğru değil

Cnm deli olma sen normalsin, tahmini Doğum tarihlerimiz aynı kilolarımız da hemen hemen aynı gidiyor. Anormal olan benimkisi çünkü benimki ikiz değil

cool_lime güncel kilom 57 canım.

Bu arada fırsat bulup giremiyorum pek. Ama yazdıklarınızı demin okuyabildiğim kadarıyla çok iyi gidiyorsunuz kızlar.. herbirinizin kilosu bi Harika . Maşallah size .. bu azimle giderseniz hepiniz 10kg altında bitirirsiniz neredeyse

C charla canım tebrik ederim seni. Allah analı babalı büyütsün .bol bol sütün olsun inşallahhh

Canım diğer ikiz anneleri de öyleler çok canjni sıkma dikkat edebildigin kadar edersin yinede geliyosa yapacak bişey yok kaç kg aldinki
Canım 6 kg geçtim ve her hafta 1 kilo oluyor en az tövbe ya rabbim daha 24. Hafta 38 de doğum olsa 14 hafta var yani bu ikiz diye mi böyle yoksa benim metabolizma sapitti mı böyle

Cnm deli olma sen normalsin, tahmini Doğum tarihlerimiz aynı kilolarımız da hemen hemen aynı gidiyor. Anormal olan benimkisi çünkü benimki ikiz değil
Canım bana moral oluyor soyledikleriniz teşekkür ederim, ama çok kilo takintim vardı ve bu 6 kilo resmen kalça basen toplandı kollarım omuzlarim aynı duruyor yarım dünya oldum daha önce 70 kilodan diyet ve yuruyusle 57 ye inmistim kiloyu acayip takarım ben kafaya yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…