Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Haftasonlari daha zor sanki +1 kg net bekliyorum
Yaw git bacım.sen öyle deyip deyip 100gr la bitiriyorsun.sana itimadım kalmadı
Valla benim ailem gelse ev açık büfeye dönüyor.seninkinde abartı bişey yok haftasonu için

Günaydın Kızlar
cool_lime seni merak etmeye başladım canım herşey yolundadır inşallah
Kahvaltı zeytinyağlı ekmek salçalı sosis yumurta peynir zeytin domates salatalık
Öğle piknikteydik yarım ekmek civarı ızgara ayran
Ara 5-6 ad küçük kurabiye 1 börek
Aksam 3-4 ad borek saat 8den sonra akşam dediğim 2 kurabiye kahve
Bugunde evde ekmek var malesef umarım yemem

Haftasonu olunca ipin ucu kaçıyor yaaa (( arkadaşlarımla buluştum dünya peynir zeytin yedim kahvaltı da oglenle akşam cok abartmadım ama yinede kahvalti kaçtı bikere :///
Seninde bişey kalmadı canım son haftalarda çok almadın zaten rahatla artık

Kahvaltı: üç minik galeta,lor peynirle yedim ve şekersiz çay
Öğle yemeği: Bir minik kase turşu kavurması Yine biraz galetayla. Yanina meyve suyu.
Akşam yemeği: Bir tabak barbunya, yarım tabak pilav , salata, bir kase yoğurt

Bir bardak süt,armut ve biraz ceviz de ara atistirmaliklar

Arkadaşlar ben kilo verdikçe sanki göbeğim daha da büyüyor bu 20. Haftada sizin de aşırı büyümüş muydu? Hala k.yorum haftada 2 3e düştü ama malesf bitmedi

Arkadaşlar ben kilo verdikçe sanki göbeğim daha da büyüyor bu 20. Haftada sizin de aşırı büyümüş muydu? Hala k.yorum haftada 2 3e düştü ama malesf bitmedi
Canım sen kilo versen de bebek senden beslenip buyuyor rahim genisliyor gayet normal inşallah kusmalarda biter

Evet benim göbeğim 19 itibarıyla acayip büyüdü.basketbol topu yutmuş gibisin diyenler oldu.

Baslangıc 60.5 -16. Hafta 61- 22. Hafta 63 bir buçuk ayda ıkı kılo almısım normal mı bu haftalarda cok gelıyor galıba. Boyum 1.65

seninle son adet tarihimiz aynı sanırım, aynı haftadayız. benimde göbeğim büyüdü ama ben 4 kilo aldım. kontrollerinde bebekte sorun yoksa takma. bebiş besleniyor nasıl olsa. inşallah kusmaların en kısa zamanda geçer artık.

Acaba boşuna mı kasıyorum kendimi?naparsam yapayım haftada 1 kilo geliyor.az evvel tartıldım 57.2.şaka gibi.cuma 56.4tü.bı gidişle 12 kilo ile bile bitiremem ben.oğlumda hiç kısıtlamadım 16aldım,ne rahattıııı beeeaaaa.

17 kasım canım sat. Kontrollerde su icemedgm zamanlrda bile cok iyi diyordu doktor. 7 kilo vermstm şimdi daha onları bile almdm ama şu da var 81 kgym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…