- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Yaw git bacım.sen öyle deyip deyip 100gr la bitiriyorsun.sana itimadım kalmadıHaftasonlari daha zor sanki +1 kg net bekliyorum
Valla benim ailem gelse ev açık büfeye dönüyor.seninkinde abartı bişey yok haftasonu içinKahvalti: 4 sigara böreği, çeyrek simit,1 ince dilim ekmek,biraz domates,5 zeytin,lor peynirli yumurta iki kaşık,2 kuru incir,3 şekersiz çay
Ara: Leblebi,1 hurma
Akşam yemeği: Yarım tabak makarna,2 köfte
1 armut
Kahvaltımin maşallahi vardı yazınca çokta uzun sürmüs, aileyle olunca
Hahaa bu hafta öyleydi ondan önceki hafta tam 1 kg eklendi haneme canımYaw git bacım.sen öyle deyip deyip 100gr la bitiriyorsun.sana itimadım kalmadı
Seninde bişey kalmadı canım son haftalarda çok almadın zaten rahatla artıkHaftasonu olunca ipin ucu kaçıyor yaaa(( arkadaşlarımla buluştum dünya peynir zeytin yedim kahvaltı da oglenle akşam cok abartmadım ama yinede kahvalti kaçtı bikere :///
rekor bende cuma 61.2 ydi bugün 62.4 eyvahlar olsun1 haftada yine +1 kg almışım..tebrik ediyorum kendimi
Cuma ya gelince düşer zannediyorum seninki.metabolizman farklı işliyor senin.darısı başımıza.Hahaa bu hafta öyleydi ondan önceki hafta tam 1 kg eklendi haneme canım
Canım sen kilo versen de bebek senden beslenip buyuyor rahim genisliyor gayet normal inşallah kusmalarda biterArkadaşlar ben kilo verdikçe sanki göbeğim daha da büyüyor bu 20. Haftada sizin de aşırı büyümüş muydu? Hala k.yorum haftada 2 3e düştü ama malesf bitmedi
Evet benim göbeğim 19 itibarıyla acayip büyüdü.basketbol topu yutmuş gibisin diyenler oldu.Arkadaşlar ben kilo verdikçe sanki göbeğim daha da büyüyor bu 20. Haftada sizin de aşırı büyümüş muydu? Hala k.yorum haftada 2 3e düştü ama malesf bitmedi
Cuma ya gelince düşer zannediyorum seninki.metabolizman farklı işliyor senin.darısı başımıza.
[/QUOTE/]
İnşallah öyle olur canim
Bı anda toplam kilom 6kg ya yaklaştı kızlar 7-8 kg ile doguma gitti ben 12 falan alicam galibaCuma ya gelince düşer zannediyorum seninki.metabolizman farklı işliyor senin.darısı başımıza.
seninle son adet tarihimiz aynı sanırım, aynı haftadayız. benimde göbeğim büyüdü ama ben 4 kilo aldım. kontrollerinde bebekte sorun yoksa takma. bebiş besleniyor nasıl olsa. inşallah kusmaların en kısa zamanda geçer artık.Arkadaşlar ben kilo verdikçe sanki göbeğim daha da büyüyor bu 20. Haftada sizin de aşırı büyümüş muydu? Hala k.yorum haftada 2 3e düştü ama malesf bitmedi
ben 18 den sonra 2 kilo aldım:) ne zaman duracak merak ediyorumBaslangıc 60.5 -16. Hafta 61- 22. Hafta 63 bir buçuk ayda ıkı kılo almısım normal mı bu haftalarda cok gelıyor galıba. Boyum 1.65
ben şimdiden 4 kilo aldım 12 ile bitirsem şükür edeceğim sanırımBı anda toplam kilom 6kg ya yaklaştı kızlar 7-8 kg ile doguma gitti ben 12 falan alicam galiba
Hahah aynada kendime bakınca garip geldi eşimde şaşırdı demek bu haftalar oyleymsEvet benim göbeğim 19 itibarıyla acayip büyüdü.basketbol topu yutmuş gibisin diyenler oldu.
17 kasım canım sat. Kontrollerde su icemedgm zamanlrda bile cok iyi diyordu doktor. 7 kilo vermstm şimdi daha onları bile almdm ama şu da var 81 kgymseninle son adet tarihimiz aynı sanırım, aynı haftadayız. benimde göbeğim büyüdü ama ben 4 kilo aldım. kontrollerinde bebekte sorun yoksa takma. bebiş besleniyor nasıl olsa. inşallah kusmaların en kısa zamanda geçer artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?