decavit bitince icerigi omega 3 olan bi vitamin verecekmiş doktorum..yani az yememe ve sürekli herketli olmama rağmen israrla kilo aliyorum o nun için merak ettimben coledan d vitamini kullanıyorum hamileliğimin en başındaki kan tahlilinde vermişti doktorum
26 haftalık olduk hala daha kullanıyorum
doğuma kadarda kullanıcakmışım
12 kilo aldım ben ama riskim var yatıyorum sürekli ondan yani vitaminlerin kilo yaptığını düşünmüyorum
ki yapsada doğumdan sonra verilir yani önemli olan şuan bebeğimizin ve bizim sağlığımız
doktor veriyosa kullanmak gerek öyle kilo yapar diye kullanmamak doğru değil
cok hareketli ve az yememe rağmen kilo alıyorum o nun için merak ettimBanada decavit verildi ve bu soruyu bende merak ediyorum:)
Sayılara ben de çok takılıyorum ne yazık ki. Ama dediğim gibi çevremdekiler “hiç kilo almamışsın” dedikleri için, aynada da kendime baktım hakikaten öyle belirgin bi kilo artışım yok. Hala vücudum aynı, sadece göbek ve basenler büyümüş. Yani tartıda artan sayının aslında hamilelik kilosu olduğunu farkettim. Kan hacmin artıyor, rahmin büyüyor, göğüsler doluyor, e daha bebeğin suyu plasentası filan, hepsi kilo bunların. Doğumdan sonra yediklerimize dikkat edersek çabucak veririz aldıklarımızı❤Canım bana moral oluyor soyledikleriniz teşekkür ederim, ama çok kilo takintim vardı ve bu 6 kilo resmen kalça basen toplandı kollarım omuzlarim aynı duruyor yarım dünya oldum daha önce 70 kilodan diyet ve yuruyusle 57 ye inmistim kiloyu acayip takarım ben kafaya yani
Gerekirse diyet yapar veririm canim inşallah doğumdan sonra vermeye müsait olur vücudumuzSayılara ben de çok takılıyorum ne yazık ki. Ama dediğim gibi çevremdekiler “hiç kilo almamışsın” dedikleri için, aynada da kendime baktım hakikaten öyle belirgin bi kilo artışım yok. Hala vücudum aynı, sadece göbek ve basenler büyümüş. Yani tartıda artan sayının aslında hamilelik kilosu olduğunu farkettim. Kan hacmin artıyor, rahmin büyüyor, göğüsler doluyor, e daha bebeğin suyu plasentası filan, hepsi kilo bunların. Doğumdan sonra yediklerimize dikkat edersek çabucak veririz aldıklarımızı❤
Yaptığını zannetmiyorum bu sebeple kullanmamak ta yanlış olur benceyani kilo yaptımi yapmadimi
Kilo bildirimi yapsak da bir anlamı yok.topiğin devresilmesi gerekiyor bence,yoksa anlamını yitiriyor burası. Ama senin için söyleyeyim canım 56.4Sen kilo bildirmedin mi canim
Eve geçti ya yalnız toparlanıp alışmaya çalışıyordur bu hafta döner belki dollyKilo bildirimi yapsak da bir anlamı yok.topiğin devresilmesi gerekiyor bence,yoksa anlamını yitiriyor burası. Ama senin için söyleyeyim canım 56.4
Ben de tam bu sebeple devredilmeli diyorum.küçücük bebişi var,onunla ilgilenirken bi de aklı burda kalmasın.şimdi durumu çok zordur.Eve geçti ya yalnız toparlanıp alışmaya çalışıyordur bu hafta döner belki dolly
Fırça nedir ya sen hiç sıkma canını dikkat ederek gidiyorsan bünye meselesi napcangünaydın,
sabah aşı oldum sağlık ocağına gitti.
başlangıç 68
19. hafta 72 kilo
ebeden fırçayı yedim çok moralim bozuk
elimden geleni yaptığıma inanıyorum. gelene de engel olunmuyorFırça nedir ya sen hiç sıkma canını dikkat ederek gidiyorsan bünye meselesi napcan
Cok degil sıkma canını kimi cabucak alır :) ilk hamilelikte 17 den sonra 5 5 aldım 20 ile bitirdim. Dogumdan gün sonra hepsi gitti:)elimden geleni yaptığıma inanıyorum. gelene de engel olunmuyor
Dün bende berbat beslendim akşam midem bulanıyorduHaftasonu olunca ipin ucu kaçıyor yaaa(( arkadaşlarımla buluştum dünya peynir zeytin yedim kahvaltı da oglenle akşam cok abartmadım ama yinede kahvalti kaçtı bikere :///
Birşey durtuyor resmen git bir şey ye diyorSürekli gidip gelip ağzıma bişey atmak zorunda mıyammmmmmm
Haftasonlari daha zor sanki +1 kg net bekliyorumSürekli gidip gelip ağzıma bişey atmak zorunda mıyammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?