Ben sukredeyım o zamanben 18 den sonra 2 kilo aldım:) ne zaman duracak merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sukredeyım o zamanben 18 den sonra 2 kilo aldım:) ne zaman duracak merak ediyorum
Boyunuzu merak ettım17 kasım canım sat. Kontrollerde su icemedgm zamanlrda bile cok iyi diyordu doktor. 7 kilo vermstm şimdi daha onları bile almdm ama şu da var 81 kgym
Çok iyi canimBaslangıc 60.5 -16. Hafta 61- 22. Hafta 63 bir buçuk ayda ıkı kılo almısım normal mı bu haftalarda cok gelıyor galıba. Boyum 1.65
18 sat benimde, maşallah canım takma o zaman. o alacağını alıyor annesinden.17 kasım canım sat. Kontrollerde su icemedgm zamanlrda bile cok iyi diyordu doktor. 7 kilo vermstm şimdi daha onları bile almdm ama şu da var 81 kgym
15 le bitirme şansımız vardA 10 kg altında tamamlamak baya zormuş yaben şimdiden 4 kilo aldım 12 ile bitirsem şükür edeceğim sanırım![]()
bencede et canım takma kafana:)Ben sukredeyım o zaman![]()
Bebeklerde artık hızlı kilo alıyor belki de onunda etkisi vardır ya moralimixi bozmayalimAcaba boşuna mı kasıyorum kendimi?naparsam yapayım haftada 1 kilo geliyor.az evvel tartıldım 57.2.şaka gibi.cuma 56.4tü.bı gidişle 12 kilo ile bile bitiremem ben.oğlumda hiç kısıtlamadım 16aldım,ne rahattıııı beeeaaaa.
167 boyum canım kilom bacaklarım ve popomda daha çok.üst bedenimle 1 beden farkı var.Boyunuzu merak ettım
benim 15 şansımda yok, kilolu hamile kaldım zaten15 le bitirme şansımız vardA 10 kg altında tamamlamak baya zormuş ya
Evet inşallah öyledir detaylı ultrsno grdnz mi ben 10 gün içinde gidicgm18 sat benimde, maşallah canım takma o zaman. o alacağını alıyor annesinden.
Dur bakalım yinede hedef koyalım ben 10 kg hedeflemistimbenim 15 şansımda yok, kilolu hamile kaldım zaten![]()
benim doktorum kendi yapıyor detaylıyı, çarşamba randevum var. 18 nisanda çocuk kardiyalojide randevum var bebeğin kalbine bakılacak detaylı olarak.Evet inşallah öyledir detaylı ultrsno grdnz mi ben 10 gün içinde gidicgm
Detaylı da kalbe de bakıyorlar diye blyrm farklı bir durum yok degl mibenim doktorum kendi yapıyor detaylıyı, çarşamba randevum var. 18 nisanda çocuk kardiyalojide randevum var bebeğin kalbine bakılacak detaylı olarak.
farklı bir durum yok canımda, onların makineleri farklı oluyormuş sanırım. devlette oluyor zaten, doktor yaptıralım içimiz rahat olsun dedi.Detaylı da kalbe de bakıyorlar diye blyrm farklı bir durum yok degl mi
Perinataloga mi gidiyorsun canım detayliyi onlar yada radyologlar yapıyor perinatalog daha iyi bencefarklı bir durum yok canımda, onların makineleri farklı oluyormuş sanırım. devlette oluyor zaten, doktor yaptıralım içimiz rahat olsun dedi.
Canım kasma kendini 30 dansonrs ciddi manada az alıcaksın kiloyu sadece bebek alıcak bak gör buraya oyle yazacaksınBı anda toplam kilom 6kg ya yaklaştı kızlar 7-8 kg ile doguma gitti ben 12 falan alicam galiba
Eski sayfalari karistirdiysan benim mesajlarima cok benziyor yazdigin bende oyle diyordum cok kafaya taktim ama nasil 7 bucukla bitirdim bilmiyorum ama senin kilo alacagin haftalarbu haftalar eminim 10 un uzerine çıkmazsın valla gözünüzü korkutmayayaim ama hamilelikdeki irade daha sağlam miş asıl tehlike lohusayken oluyor yani bende oyle oldu şaka gibiyim bebekden dolayi evde oturmak bana yaramadi hamileykenyuruyus yapıyordum bol bol e bildigin diyet usulü besleniyordum simdi beslenme bozuldu ve hareketim daha az sağolsun minik Zehram hep memede kalıcam diyor bizde oturuyoruz sonuç olarak o kadar cok dikkat ettim ama dogum sonrasi 4 kilo fazlam var şuan oglumla kizimda da 4 kilo fazlam olmustu ve gebeliklerimde 15 kilo almıştım galiba vücud ne isterse onu yapıyorAcaba boşuna mı kasıyorum kendimi?naparsam yapayım haftada 1 kilo geliyor.az evvel tartıldım 57.2.şaka gibi.cuma 56.4tü.bı gidişle 12 kilo ile bile bitiremem ben.oğlumda hiç kısıtlamadım 16aldım,ne rahattıııı beeeaaaa.
kendi doktorum yapacak canım detaylıyı canım.Perinataloga mi gidiyorsun canım detayliyi onlar yada radyologlar yapıyor perinatalog daha iyi bence
Arada ses verin ya :) sizler gidince grubun canlılığı kalmadı eskisi gibiselennn canim nerelerdesin
rmys4203
Neseliyimmm
cool_lime Kızlar bebisler nasıl emziriyirmusunuz biz hem meme hem mama gidiyoruz bakalim
Ben okuyorum canım sen baya istahsizsin kabızlık sorunuda var falan mesela ama 300 Gr alsan dert etmişsin az yemissiniz bugün baktım bı dolly mesela akşam yemeği sadece yoğurt yulaf yemiş günü kapatmış hiç o kadar iradeli değilim ya birde hızlı hızlı geliyor haftayada tatile gidicez Allah büyük artık kaç kg ile donersemCanım kasma kendini 30 dansonrs ciddi manada az alıcaksın kiloyu sadece bebek alıcak bak gör buraya oyle yazacaksın
Eski sayfalari karistirdiysan benim mesajlarima cok benziyor yazdigin bende oyle diyordum cok kafaya taktim ama nasil 7 bucukla bitirdim bilmiyorum ama senin kilo alacagin haftalarbu haftalar eminim 10 un uzerine çıkmazsın valla gözünüzü korkutmayayaim ama hamilelikdeki irade daha sağlam miş asıl tehlike lohusayken oluyor yani bende oyle oldu şaka gibiyim bebekden dolayi evde oturmak bana yaramadi hamileykenyuruyus yapıyordum bol bol e bildigin diyet usulü besleniyordum simdi beslenme bozuldu ve hareketim daha az sağolsun minik Zehram hep memede kalıcam diyor bizde oturuyoruz sonuç olarak o kadar cok dikkat ettim ama dogum sonrasi 4 kilo fazlam var şuan oglumla kizimda da 4 kilo fazlam olmustu ve gebeliklerimde 15 kilo almıştım galiba vücud ne isterse onu yapıyor