Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Merhaba kızlar günaydın hepinize
Baktım kilomun ardı arkadı kesilmiyor topiğinize igeldim bende 53 kilo ile başladım şuan 56 kiloyum 19. Haftada 3 kilo aldım yeşiminiz menülere bakıyorum Belma benim toplamda bir öğünüm eder gibiler şuan çok yendiğini fark ettim boyum 1-59 kilom şuan 56

Kahvaltı: 2 kare pideye çikolata sürdüm yarım bardak meyve suyu
Ara: 2 kare cikolata
Öğlen: Lorlu omlet bir yumurtayla, 2 salatalık, 5 zeytin, birkaç küp kaşar, köy peyniri
Akşam: 1 tabak et sote, iki kaşık kadar yoğurtlu patates, salata
Ara: Bir kase erik-cilek,3 kayısı,ceviz

Canım hoşgeldiin2 haftayı gecik onumdesin ve ben şimdiden +3 kilodayim Dikkat etmeye çalışıyorum,yemek yemeyi de çok sevmem ama alıyorum

Canım hoşgeldiin2 haftayı gecik onumdesin ve ben şimdiden +3 kilodayim Dikkat etmeye çalışıyorum,yemek yemeyi de çok sevmem ama alıyorum
Kaçta başladın sen canım
Ben bugun
Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domatesli peynirli biberli tahıllı sandviç ve kuşburnu çayı
Ara öğün 5 badem
Öğlen
1 kase mercimek çorba
1 kase salata
Ara öğün
Muzlu yoğurt
3 adet kuru kayısı
Akşam henüz belli değil
2-3 gündür az yiyorum bu az yemiş halim kızlar

55 ile başladım bende canım, geçen cuma 57,8 dim Yarın tartı günü sayfa olarak, bakalım kaçım..Sürprizi kaçırmamak için hafta boyu tartilmadim
Yediklerin gayet normal ara ogunlu meyveli kuruyemişli,sağlıksız değil ki bu kilolar nereden geliyor bize

Canım ben yedim ayıptır söylemesi cuma günü yarım tepsi tatlı yedim
Pazartesi günü tartıldım 500 gram almıştım
O 500 gram hala bende lanet olası
Aşerdim 2 kilo şeftaliyi bir oturuşta yedim
Yani tutmadım kendimi
Am artık durrrrr diyorum
Yani Durabilirsem

Bende yavaş yavaş düzene girmek istiyorum bu sabah yine tartıldım 59 u gösteriyor um daha da almam galiba haftalardır 59 da kaldım vermem gereken 2 kilo falan var ve de ödem var bende onu da 6. Aydan sonra bi şeyler yaparım inşallah yani aslında hamileyken dikkat etmeseydim şimdi 65 i görmüşüm belkide yine de kendimi karda sayıyorum senin kaç kilo kaldı

Hamilelikte hurma düşük riskini artırıyormuş ,diyetisyenim söyledi şimdi. şok oldum.
Hamileler ramazan ayında HURMAdan uzak durun !!
Cnm bi oturuşta 7-8 tane yersen düsük riski olur tabi ki. Ben her gün 1 tane yiyorum hamileliğimin başından beri. Kan şekerimi düzenlediği ve tatlı ihtiyacımı bastırdığı için çok faydasını görüyorum. Uzak durmayı gerektirecek bir durum yok yani bilinçli tüketirsek. Son haftalarda da miktarı arttırarak tüketmenin doğumu kolaştırdığı biliniyor.

Selam kızlar bu ara kimse menü paylaşmıyor bende akşama kadar elime ne geçse atıyorum
Sorma ben de paylaşmaya utanıyorum

Benim daha var 6,7 kilo vermem lazim

bir diyetisyen hurmayi haftada bir iki tane yiyebilirsiniz yalniz son 32 38 haftalarda gunde 1 2 yiyebilirsiniz yazmis.bugun okudum ben hergun bir tane yiyordum

bir diyetisyen hurmayi haftada bir iki tane yiyebilirsiniz yalniz son 32 38 haftalarda gunde 1 2 yiyebilirsiniz yazmis.bugun okudum ben hergun bir tane yiyordum
Diyetisyenlerin bakış açısı daha farklı. En iyisini doktorlar bilir günde 1-2 hurma ile erken doğuran yoktur herhalde canlar kasmayın yiyin gitsin:)

Kizlar oturup bi tas yemediginiz surece sknti yok 3 tane 5 tane bisey değil benim kadar hurma yiyen olmasin ayrica kizimdada son hafta kutularca yedim ne dogum basladi be rahat acilma oldu. Abartmadan yiyin daha vitaminli faydali tatli isteginizi kesicek bir yiyecek bulamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…