Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Hadi ya erik çok masum geliyordu ama o tatlı kırmızı erik için geçerlidir ya yeşil öyle mi ki

6-7 mi Neyse ki sende işlememiş ve kilo verdirmis Beni etkilemiyor sanırım,yani kilo alıyorum ama sebebi o olamaz

valla bende salacam az kaldi..millet neler neler yiyor ama ben tutuyorum surekli kendimi..Allah hayretsin sonumuzu
Azda olsa kılo al canm benım bebıs kılo almadıgım haftalar almamıstı. Az kilo ıle geldım bu haftaya ama ramazan gırelı sıcak pıde yıyoruz normalde hıc ekmek yemedım aksamları bır pıde yıyorum toplamda bu hafta ıle 5 baslangıc kıloma gore 3 kılo aldım. Canım artık yıcez bebıs sımdı kılo almaya basladı.

evet senin kilon az diye hatırlıyorum..eşimle sahur yapıyorum cok acıkıyorum maalesef.ama ertesi gun hep yogurt sut meyve kuruyemiş tüketiyorum.insallah yanlış yapmiyorumdur

evet senin kilon az diye hatırlıyorum..eşimle sahur yapıyorum cok acıkıyorum maalesef.ama ertesi gun hep yogurt sut meyve kuruyemiş tüketiyorum.insallah yanlış yapmiyorumdur
Bende senın gıbıyım saglıksız yemıyorum ınan yanı hep saglıklı alıyorum alıyorsamda hayırlısı olsun canım cok sıkmadan yıyebılır bencede. Pıdecıkler yakaraa yakar benı ramazan cıkana kadar

ahahahha afiyet olsun.pideye bende dayanamıyorum ama almıyorum yememek icin..bi ara kendimi kandırmıştım amannn ramazanda yiyebiluyoruz sadece diye
ramazandan sonra dikkat ederiz napalim

merhaba kızlar. leslie yapan varmi aranızda..hergün yürüyüş yapiyordum ama sicak olmaya basladi artik..dun aksam 4 de gittiğim halde sicakti yandim

Ben hamileyken çok fazla yaptım canım. Ve neredeyse hergün 3 mile yapıyordum . Bazen 5 mile yapıyordum . Az kilo almamda etkisi olmuştu

Canım mama verdikten sonra ağlamayı kesip uyuyorsa sanırım bebeğim açlıktan yapıyordur. İstersen mama verdiğin bir öğün sütünü sağ. Her iki göğsünden kaç cc süt çıkıyor ona bak. Ona göre bi durum değerlendirmesi yaparız en iyi o şekilde anlarsın. Bir de mama demek tüü kaka demek değildir. Sakın çocuğunu aç bırakma. Aç kalan bebek daha çabuk sarılığa yakalanır .

S _sushico_

Eklentiler

• IMG_20190516_081332(1).webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 52
Ama sen kefir ve muz ile cevizi ara öğün olarak ye. Oglen de ogle yemegi ye. Sulu yemek veya baska birsey. Ben sende ogle yemegi gormedim. Birgun ogle yemegimi yemedim de bebek ultrasonda hep yuzustu yatti dönmedi.
Sabah 7.15 de kahvalti yapiyorum. 10 gibi ara öğün ve 12 gibi de oglen yemegi yiyorum o da menemen veya gozleme veya tost.
Saat 3 veya 4 gibi elma veya yarim Kilo yesil erik. Aksam da corba ve sebze yemegi yiyorum. Genel beslenmem bu sekilde. Ara öğünleri atliyorum bazen. Ve bu ay cok sukur kilo almamışım. Biraz da et yiyebilsem. Onu icim istemiyir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…