Hadi ya erik çok masum geliyordu ama o tatlı kırmızı erik için geçerlidir ya yeşil öyle mi kiKarpuz evet şeker oranı yüksek diye biliyorum ama yaz sıcağında da karpuz peynir iyi gidiyor yaa..
Yeşil eriği de ben hep zararsız, salatalık gibi %90dan fazlası su olan bir meyve olarak düşünürdüm kendimce. 1,5 yıl önce diyetisyene gittiğimde yeşil eriği en fazla 6-7 tane yiyebileceğimi ve fazlasının kalori getireceğini söylemişti. Tabi ben dinledim mi? Hayırkg verdim mi? Evet
6-7 miKarpuz evet şeker oranı yüksek diye biliyorum ama yaz sıcağında da karpuz peynir iyi gidiyor yaa..
Yeşil eriği de ben hep zararsız, salatalık gibi %90dan fazlası su olan bir meyve olarak düşünürdüm kendimce. 1,5 yıl önce diyetisyene gittiğimde yeşil eriği en fazla 6-7 tane yiyebileceğimi ve fazlasının kalori getireceğini söylemişti. Tabi ben dinledim mi? Hayırkg verdim mi? Evet
Yeşil erik için geçerli cnmHadi ya erik çok masum geliyordu ama o tatlı kırmızı erik için geçerlidir ya yeşil öyle mi ki
valla bende salacam az kaldi..millet neler neler yiyor ama ben tutuyorum surekli kendimi..Allah hayretsin sonumuzuBu hafta bomba gıbı gelıyorum sımdıden 1 kılo almısım
Azda olsa kılo al canm benım bebıs kılo almadıgım haftalar almamıstı. Az kilo ıle geldım bu haftaya ama ramazan gırelı sıcak pıde yıyoruz normalde hıc ekmek yemedım aksamları bır pıde yıyorumvalla bende salacam az kaldi..millet neler neler yiyor ama ben tutuyorum surekli kendimi..Allah hayretsin sonumuzu
evet senin kilon az diye hatırlıyorum..eşimle sahur yapıyorum cok acıkıyorum maalesef.ama ertesi gun hep yogurt sut meyve kuruyemiş tüketiyorum.insallah yanlış yapmiyorumdurAzda olsa kılo al canm benım bebıs kılo almadıgım haftalar almamıstı. Az kilo ıle geldım bu haftaya ama ramazan gırelı sıcak pıde yıyoruz normalde hıc ekmek yemedım aksamları bır pıde yıyorumtoplamda bu hafta ıle 5 baslangıc kıloma gore 3 kılo aldım. Canım artık yıcez bebıs sımdı kılo almaya basladı.
Bende senın gıbıyım saglıksız yemıyorum ınan yanı hep saglıklı alıyorum alıyorsamdaevet senin kilon az diye hatırlıyorum..eşimle sahur yapıyorum cok acıkıyorum maalesef.ama ertesi gun hep yogurt sut meyve kuruyemiş tüketiyorum.insallah yanlış yapmiyorumdur
ahahahha afiyet olsun.pideye bende dayanamıyorum ama almıyorum yememek icin..bi ara kendimi kandırmıştım amannn ramazanda yiyebiluyoruz sadece diyeBende senın gıbıyım saglıksız yemıyorum ınan yanı hep saglıklı alıyorum alıyorsamdahayırlısı olsun canım cok sıkmadan yıyebılır bencede. Pıdecıkler yakaraa yakar benı ramazan cıkana kadar
aynen canım ramazandan sonra dıkkat ederızahahahha afiyet olsun.pideye bende dayanamıyorum ama almıyorum yememek icin..bi ara kendimi kandırmıştım amannn ramazanda yiyebiluyoruz sadece diye
ramazandan sonra dikkat ederiz napalim
merhaba kızlar. leslie yapan varmi aranızda..hergün yürüyüş yapiyordum ama sicak olmaya basladi artik..dun aksam 4 de gittiğim halde sicakti yandim
Tecrubeli anneler sizden akil almaya geldim. 11 gunlik bebeğim var, sezeryandan dolayi mama takviyesi+emzirme yaptık ilk gunler. Sonra meme reddi biberona alisma durumlarından dolayi mamayi kesmeye çalıştık. Haftasonu 1 gun hic mama vermedim. Pazar günü aksam başladı. Saatlerce uyumadi ağladı catladi kıpkırmızı oldu 4 saat emzirdim gaz çıkardım olmuyor cocuk deli gibi bağırıyor, mama verdim. Aninda sustu sakinlesti ve uyudu. Dun de ayni sey oldu. Bugun daha erken saatlerde basladi aksamustu 5 gibi. Emiyor ama sanki doyamiyor memeden alinca deliler gibi ağlıyor, gazini çıkardım, yine 3 saat falan meme ile bogustuk. Morardı kizardi ciglik çığlığa bağırdı, yine 30 cc mama verdim anında uyudu simdi hala uyuyor. Bu cocuk aç degil mi sizce ? Surekli verme ac kalsin diyor cevremdekiler ama 10 gunluk bebegimi ac birakamam. Avent biberonla veriyorum ama doktor mamaya devam et derse calma biberon isimli.birsey alacagim alışmasın diye. Cok zor günler geciriyorum gercekten gebeligimi özlemeye başladım su emzirme mama konulari yüzünden
S _sushico_Canım mama verdikten sonra ağlamayı kesip uyuyorsa sanırım bebeğim açlıktan yapıyordur. İstersen mama verdiğin bir öğün sütünü sağ. Her iki göğsünden kaç cc süt çıkıyor ona bak. Ona göre bi durum değerlendirmesi yaparız en iyi o şekilde anlarsın. Bir de mama demek tüü kaka demek değildir. Sakın çocuğunu aç bırakma. Aç kalan bebek daha çabuk sarılığa yakalanır .
2. Trimesterda bende yaptım ama artık yapmam çok zor ya çabuk yoruluyorumBen hamileyken çok fazla yaptım canım. Ve neredeyse hergün 3 mile yapıyordum . Bazen 5 mile yapıyordum . Az kilo almamda etkisi olmuştu
diyetisyene sordum ..en iyisi yürüyüş leslie yapmayin uygun degil dedi.Ben hamileyken çok fazla yaptım canım. Ve neredeyse hergün 3 mile yapıyordum . Bazen 5 mile yapıyordum . Az kilo almamda etkisi olmuştu
Ama sen kefir ve muz ile cevizi ara öğün olarak ye. Oglen de ogle yemegi ye. Sulu yemek veya baska birsey. Ben sende ogle yemegi gormedim. Birgun ogle yemegimi yemedim de bebek ultrasonda hep yuzustu yatti dönmedi.Sabah kahvaltıda
2 yumurta
1 avakado
Dukan ekmek
Peynir
Roka
Öğlen
Kefir ve muz ceviz
Akşam
Peynirli omlet
Annem rahatsızlanmış yemek yapamamış mecburen omlet yedim. Bugünlük böyle oldu
Amaaa kaçamaksız 3. Günüm tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?