Ahaha canim ne tatlisin. Doktor memeni ber huzursuzluk yaparsa takviye yap dedi zaten begenmedim doktoru. Cuma.baska doktora goturcem bakalim. Cok tesekkur ederim.Canım ilk kontrolüne götürmedin mi?dr söyler sana sütün yetip yetmediğini.günde 30-60cc mama versen hiçbir şey olmaz,alışmaz merak etme.aç olduğu için ağlıyordur.zannımca sütün tam gelmemiştir.20günde falan ancak geliyor süt.1 aylık kontrolde de dr zaten söyler süt yeterli mi değiş mi?
20 gün sonrada süt tam gelir doyar,aman şükür dersin kiiiii kolik başlar.daha feci ağlama krizleri olur.sonra kaka beklemeye başlarsın günlerce.amannn sonu yok yani bunun.
Yok tatlım yaa benn senden fazla aldımTesekkurler canim. Cok kilo almamisim degil mi. 6 kilo
Ferro bazılarını ishal bazılarını kabız yapar cnmArkadaslar merhaba 9 bucuk haftaalik gebeym. Iki gundur ishalim. Bugunki siddetli karin agrisiyla geldi. Ferrosanol ve imom iciyorum baska ilacm yok . sizce neyden Kaynaklanir. Ben gebelikte kabizi dugdum da ishal ilk defa gordm.
Şöyleki bu topicteki kızlardan 7 kg ile yediklerine dikkat ederek doğum yapanlar olduTesekkurler canim. Cok kilo almamisim degil mi. 6 kilo
Şşşt açık etmeeeeŞöyleki bu topicteki kızlardan 7 kg ile yediklerine dikkat ederek doğum yapanlar oldu
Allah bağışlasın..hayirli uzun ömrü olsun insallah meleğin :)Canım ilk kontrolüne götürmedin mi?dr söyler sana sütün yetip yetmediğini.günde 30-60cc mama versen hiçbir şey olmaz,alışmaz merak etme.aç olduğu için ağlıyordur.zannımca sütün tam gelmemiştir.20günde falan ancak geliyor süt.1 aylık kontrolde de dr zaten söyler süt yeterli mi değiş mi?
20 gün sonrada süt tam gelir doyar,aman şükür dersin kiiiii kolik başlar.daha feci ağlama krizleri olur.sonra kaka beklemeye başlarsın günlerce.amannn sonu yok yani bunun.
Şşşt açık etmeeee
Sonuçta ideali 25 e kdr 5 kg imiş. Videolarda dr lr öyle anlatmış da işte biz bi tarafımıza hakim olamıyoz. Ama toplamda 7 kg da ütopik yaa ebru şallı da o kdr aldıydı. Ben dğerinde 14 aldım 18 verdim. İlla emzirirken düzgün beslenirsen gidior kilolar
Sen rahat rahat ye canım suanki kilon çok iyi belkide bu haftaya ilgilidir istahBende bugün kıtlıktan çıkmış gibiyim.tızlusundan tatlısına,meyvesinden sebzesine yemediğim kalmadı ve doyamadım hala.kuruyemişle devam etmekteyim...anlamadım niye doymuyorum
Tesekkurederim . bi sknti var sanip korkmstum.Ferro bazılarını ishal bazılarını kabız yapar cnm
Geçmiş olsun cnm. Börek ve portakal suyu bi anda şekerini zıplatıp aşağı indirmiştir. İkisi de insülini hızlı arttırıp indirten şeyler malesef. Ondan öyle olmuşsundur. Mutlaka protein içeren şeyler de ekle ki bi daha böyle olmasınSabah; 2 dilim lorlu börek, portakal suyu
Ara; Türk kahvesi
Öğlen; kan şekerim düştü sanırım öğlen bi tuhaf oldum, yarım kase mercimek çorbasını zar zor içebildim sadece, 1-2 kesme şeker ile toparlandım.
Ara; 1 muz, 2 ceviz
Akşam dışardaydım. Tavuk dünyası’na gittik. 1 porsiyon tavuk, makarnanın yarısını yedim. Yemekten 1 saat sonra filan dondurmalı irmik helvası söyledik bi yerde eşimle beraber yedik,yarısını yedim yani. Sonrasında bir şey yiyip içmedim.
İsterdim ki sağlıklı bir şeyler olsun ama dışarda bu kadar oluyor
Olabilir canımGeçmiş olsun cnm. Börek ve portakal suyu bi anda şekerini zıplatıp aşağı indirmiştir. İkisi de insülini hızlı arttırıp indirten şeyler malesef. Ondan öyle olmuşsundur. Mutlaka protein içeren şeyler de ekle ki bi daha böyle olmasın
Kızzzz naptınnnnSabah: İki kare pide, kaşar,2 zeytin, şekersiz çay
Öğle: 2 limonlu bisküvi, 1 lokma
Ara: 3 salatalik,peynirle
Akşam: 1 kase çorba,1 tabak mantı
Ara:5 malta eriği,4 kayısı,belki azıcık erik
Okulda öyle çok yoruldum ki mantıyı yedikten sonra alacağım enerji gideni karsilamicak
Şöyleki bu topicteki kızlardan 7 kg ile yediklerine dikkat ederek doğum yapanlar oldu
Onlar insan değil bence insanüstü canlılar. 7 kg ile Doğuma mı gidilir yaaaa?? hayır hayır kıskanmıyorumŞşşt açık etmeeee
Sonuçta ideali 25 e kdr 5 kg imiş. Videolarda dr lr öyle anlatmış da işte biz bi tarafımıza hakim olamıyoz. Ama toplamda 7 kg da ütopik yaa ebru şallı da o kdr aldıydı. Ben dğerinde 14 aldım 18 verdim. İlla emzirirken düzgün beslenirsen gidior kilolar
19 mayıs çalışmaları yüzünden, oturacak fırsat bulamadım canim,bir de erkek hocalardan ufak bir çekinince agzima tıkar gibi yedim onları daKızzzz naptınnnnakşama kadarki menünü begenmedim bugun öğleyi neden öyle geçiştirdin ki? bu arada “azıcık erik” deyince tuhafıma gitti, ben bir erik tiryakisi olarak bi oturuşta yarım kg yiyorum. Eşim “dur artık” diye yalvaracak neredeyse
Kuzenim ikiz gebelikte 12,tek bebekte 6 kilo alarak benimde fazlasıyla kiskancligima sebep olmaktaOnlar insan değil bence insanüstü canlılar. 7 kg ile Doğuma mı gidilir yaaaa?? hayır hayır kıskanmıyorum
Karpuz evet şeker oranı yüksek diye biliyorum ama yaz sıcağında da karpuz peynir iyi gidiyor yaa..19 mayıs çalışmaları yüzünden, oturacak fırsat bulamadım canim,bir de erkek hocalardan ufak bir çekinince agzima tıkar gibi yedim onları daErigi hiç sevmezdim,hamilelik sayesinde baya yedim.Bugun diğer meyvelere yer vereyim,erikte eksik kalmasın az olsa da olsun dedim
Fazlası zarar olan bir meyve değil dimi,şeker kilo bakımındanKarpuzdan şimdiden korkuyorum
Kesinlikle yapı canım. Metabolizması hızlıdır belkiKuzenim ikiz gebelikte 12,tek bebekte 6 kilo alarak benimde fazlasıyla kiskancligima sebep olmaktaBence dikkat meselesi de değil,kızın yediği tahin helvalarini ben yesem halim ne olurdu şimdiden Yapı mi diyelim acaba..
Evet ya onlarda 10 kg doğum yapsaydı 12 kg falan olsam sevinecektim ama şuan sevinemiyorim onların üstüne çıktım bileOnlar insan değil bence insanüstü canlılar. 7 kg ile Doğuma mı gidilir yaaaa?? hayır hayır kıskanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?