D vıtamını eksıklıgı ya da belıne baskı yapıyordur bebek doktor ılac verır ıstersen gıt yürüyüş gercekten cok ıyı ardasım 35 haftalık o da uc aydır yuruyor cok rahat haraket edıyor hala.dogru diyosun canım. bikac gundur yuruyus yapamıyorum bel ve sirt agrim çok. kendimi cok rahatsiz hissediyorum yürümeyince. insallah gecerde geri başlarım
d vitamini içiyorum. hergun yuruyordum dun gidemedim bacagimi kaldıramıyordum o derece.yarin baslarim inşallahD vıtamını eksıklıgı ya da belıne baskı yapıyordur bebek doktor ılac verır ıstersen gıt yürüyüş gercekten cok ıyı ardasım 35 haftalık o da uc aydır yuruyor cok rahat haraket edıyor hala.
Ooo o zmn 3 ten sonra yemezsen bayılırsın valla. 9saat aç kalmış olcan. Sen 20.00 da bitirsen yeterli. Genelde yatmadan 4 saat önce kesilmeli derlerevet 12 ye dogru yatıyorum haklısın..
iftarda yiyorum..onun oncesinde 7 de bitiriyordum.9 gibi meyve yiyordumOoo o zmn 3 ten sonra yemezsen bayılırsın valla. 9saat aç kalmış olcan. Sen 20.00 da bitirsen yeterli. Genelde yatmadan 4 saat önce kesilmeli derler
Canim ben cok geziyodum o saatte canimne istese yiyodum tika basa bida bisey yemiyodum acikmiyodum zaten 3.850 dogdu bebek. Aclik durumu olsa dayanamazdim zaten yemicem diye kendini zorlama3 4 den sonda yememek mi.bebege zararı olmadi demi..yoksa bende aynısını uygulayacağım
E menemen de varmış nasıl olcaktı iyi yapmışsın afiyet olsunDün sıcak pidenin hakkını vermiş bulunmaktayım.yarımdan daha çok pide yedim.
Sabah :el kadar pide ile kaşarlı tost,1salatalık,1çeri,5zeytin,1omlet
Öğle : 3kaşık barbunya,kefir
Ara:2 üçgen dilim karpuz
Akşam: yarımdan çok pide,menemen,1kk peynir,4zeytin,çay
Ara : soda,5çilek
Afiyet olsun canım kaç gündür bişey yiyemiyodunDün sıcak pidenin hakkını vermiş bulunmaktayım.yarımdan daha çok pide yedim.
Sabah :el kadar pide ile kaşarlı tost,1salatalık,1çeri,5zeytin,1omlet
Öğle : 3kaşık barbunya,kefir
Ara:2 üçgen dilim karpuz
Akşam: yarımdan çok pide,menemen,1kk peynir,4zeytin,çay
Ara : soda,5çilek
canım selam dun kan verdim haklısın demir eksikliği cıktı kansızlık..o kadar ictigim ilaclar da da demir takviyesi var nasil oldu anlamadım..D vıtamını eksıklıgı ya da belıne baskı yapıyordur bebek doktor ılac verır ıstersen gıt yürüyüş gercekten cok ıyı ardasım 35 haftalık o da uc aydır yuruyor cok rahat haraket edıyor hala.
Canım ılac tuketsende bebek artık hepsını kendıne alıyor bıze bısey bırakmıyor. O yuzden depoları hep dolu tutmak lazım. Demır ılacını aksam yatmadan ac karnına c vıtamını ıle alırsan emılımı yuksek olur. Sabahda yumurta yerken yanına yesıl bıber yesıllık tuket emılımı yuksek olsun. Süt ürünleri ile ust uste almamak lazımmıs demırın etkısını kırıyormus. Gecmıs olsun dıkkat et.canım selam dun kan verdim haklısın demir eksikliği cıktı kansızlık..o kadar ictigim ilaclar da da demir takviyesi var nasil oldu anlamadım..
Sonra verdiyseniz sıkıntı yok:)Ben her iki hamilelikte 25 kilo aldım. İlk sayfada ki rakamlara inanamıyorum ya . Çok iştahım açılıyor gebeyken.
teşekkür ederim..sidefer kullaniyordum eksik gelebilir dedi ayriyetren gynoferosanol diye bi ilac verdi şimdi bide onu kullanicamCanım ılac tuketsende bebek artık hepsını kendıne alıyor bıze bısey bırakmıyor. O yuzden depoları hep dolu tutmak lazım. Demır ılacını aksam yatmadan ac karnına c vıtamını ıle alırsan emılımı yuksek olur. Sabahda yumurta yerken yanına yesıl bıber yesıllık tuket emılımı yuksek olsun. Süt ürünleri ile ust uste almamak lazımmıs demırın etkısını kırıyormus. Gecmıs olsun dıkkat et.
Çok şükür verebiliyorum . Napardım yoksa. 57-58 kiloyla evlendim. 85lerde Doğum yaptım . İlk hamilelikten sonra kilom 63te sabitlendi . Evlenmeden önceki kiloya düşemedim bi türlü . Açlıktanda ölsem yine de 62 yi görmüşlüğüm çok nadir . 63le başladım yine, 65 kiloydum bu sabahSonra verdiyseniz sıkıntı yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?