Bebısler kac kılo dogduÇok şükür verebiliyorum . 57-58 kiloyla evlendim. 85lerde Doğum yaptım . İlk hamilelikten sonra kilom 63te sabitlendi . Evlenmeden önceki kiloya düşemedim bi türlü . 63le başladım yine 65 kiloydum bu sabahgüya dikkat ediyorum bu gebelikte . Aşırı derecede tatlı krizlerim oluyor. Sürekli de acıkıyorum bu yüzden.
İlki 3,60 - ikinci 3,40 doğdu sezeryanla Doğum yaptım ikisinideBebısler kac kılo dogdu
Maşallah kuzularaİlki 3,60 - ikinci 3,40 doğdu sezeryanla Doğum yaptım ikisinide
Amin Allah tamına erdirsin seninde inşallah. Benim bu 6. Gebeliğim malesef. 4-5 aylıkken erken Doğum yaptım 3 kez.Maşallah kuzulararabbım bızede nasıp etsın kıloları gayet guzel.
Yesıl cay bıtkı cayları ıyı degıl dıye bılıyorum ıstersen doktora danıs.Ya gün içinde yediklerinizi okuyunca kendimden utandım yeminle :) sık sık acıkıyorum ben gebelikte . Yeşil çay içtiğimde açlığı kapatıyor biraz. Zararı yoktur die düşünüyorum neyse sanırım biraz daha normal beslenmeyi başarabilirim :) burada ki örnekleri okuduktan sonra :)
Bebısler sana şefaatcı olcak ınsallah annesı. Başın sagolsun rabbım dünyaya gelenlere uzun ömürler versın.Amin Allah tamına erdirsin seninde inşallah. Benim bu 6. Gebeliğim malesef. 4-5 aylıkken erken Doğum yaptım 3 kez.
Amin Allah razı olsun , Rabbim seninde gönlündekini nasip etsinBebısler sana şefaatcı olcak ınsallah annesı. Başın sagolsun rabbım dünyaya gelenlere uzun ömürler versın.
Yeşil çay emzirme döneminde bile onerilmiyor canım dikkat et istersen hamilelikte tuketmeYa gün içinde yediklerinizi okuyunca kendimden utandım yeminle :) sık sık acıkıyorum ben gebelikte . Yeşil çay içtiğimde açlığı kapatıyor biraz. Zararı yoktur die düşünüyorum neyse sanırım biraz daha normal beslenmeyi başarabilirim :) burada ki örnekleri okuduktan sonra :)
Aaaa bilmiyordum önerilmediğini . İştahımı kesiyor diye içiyordum. Uyardığın için teşekkür ederim canım düşünememişim zararı olabileceğini.Yeşil çay emzirme döneminde bile onerilmiyor canım dikkat et istersen hamilelikte tuketme
Gecmıs olsun canım tez zamanda ıyılesırsın ınsallah kalbını ferah tut.Nefes alamadığım için KBB ye gittim bugün.10tane iğne,bitiminde de antibiyotik verdi.enfeksiyon çok ilerlemiş.bebeğe zararı olur dedi.kadın Doğum dr mada sordum,problem olmaz dedi ama gene de içim rahat değil.inş sorun olmaz.
Cnm geçmiş olsun, ne enfeksiyonuymuş bu ki?Nefes alamadığım için KBB ye gittim bugün.10tane iğne,bitiminde de antibiyotik verdi.enfeksiyon çok ilerlemiş.bebeğe zararı olur dedi.kadın Doğum dr mada sordum,problem olmaz dedi ama gene de içim rahat değil.inş sorun olmaz.
Canım çok geçmiş olsun.Nefes alamadığım için KBB ye gittim bugün.10tane iğne,bitiminde de antibiyotik verdi.enfeksiyon çok ilerlemiş.bebeğe zararı olur dedi.kadın Doğum dr mada sordum,problem olmaz dedi ama gene de içim rahat değil.inş sorun olmaz.
Yeşil çay tansiyonun dengesini bozuyor o nedenle normalde de önerilmiyor artık.Aaaa bilmiyordum önerilmediğini . İştahımı kesiyor diye içiyordum. Uyardığın için teşekkür ederim canım düşünememişim zararı olabileceğini.
Boğazım,kulağım ağrıyor,burnum ve genzim tıkalı.siyah burun akıntım varCnm geçmiş olsun, ne enfeksiyonuymuş bu ki?
Cok gecmis olsun.Boğazım,kulağım ağrıyor,burnum ve genzim tıkalı.siyah burun akıntım varmaden ocağında işçi gibiyim.akıntıdan boğazımda burnumda tıkanıyor,mümkün değil nefes alamıyorum.ıhlamur,bal,zencefil,okyanus suyu ile 3 aydır idare ediyordum.bi azalıyor bir artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?