Valla baktim senin icin canim gunluk kalori ihtiyacin (mevcut kiloyu koruma) 1766. Ustune 300e yakin ekle.24 yasindayim, tesekkur ederim bu arada :))
Bence Sen ekmegi cogaltacagina protein arttir canim. Daha yok tutar. Ekmek ozellikle beyaz ekmek basit karbonhidrat Kan sekerini yukseltir sonra birden dusurur ve canin tatli ister. Tarcinli sut icebilirsin Kan sekerini dengeler. Eger sutu tek icemiyorsan Benim gibi Sana bi Tarif vericem onu yapbilirsin. Kararmaya yakin muzlari dilim dilim kes buzluga koy. Donduktan sonra sut ekle ve birazda tarcin. Blender robottan gecir ic. Cook lezzetli oluyor. Hem saglikli da. Muzu dondurmana Gerek yok. Istersen normal taze muzdan da yapa bilirsin. Ben evde karar an muzlari atmak yerine bu sekilde degerlendiriyorum.Kızlar bu arada benim istahimda açılma oldu hemde tam 22. Haftalarda olduğu gibi kendimi zor tutuyorum bi bıraksam 10 15 kilo kesin doğuma iyi kötü o dönemlerde yazdı devamlı yürüyüş yapmıştım şimdi hem yürüyüş hemde hareketlerim kısıtlandı bilmiyorum ne yapacam yemeğe artsa iştah yine sorun yok acayip biçimde tatlı çikolata istiyor canm
allahim hayirlisiyla gonlunden geceni verir insallah canim.Ayy çok sevindim bazen bende senin gibi ben kız doğuramam herhalde diyorum önce sağlık sıhhat ve hayırlı evlat olsunlar tabiki ama farklı meyveleri tatmak ta güzel olacaktır benimde 2 bocekten sonra darısı başıma demeden edemedim
Bende tekim herkes kız yılı diyor beni umutlandırıyor 3.de erkek olursa bizim ev yeniçeri ocağı gibi olacak
Dolly94 cok uzgunum ben katilcam dedim ama bakiyorum burasi cok karisik geldi bana. Benim icin yani. Cunku calisirken takip edemeyebilirim duzenli olarak. Ben cikayim cok gec olmadan. Ozurdilerim :*Yediklerimin kalorisini hesapladim 1780 cikti hergun hesaplamayi dusunuyorum bir ara oyle kilo vermistim, ama suan ne kadar almam gerekli bilmiyorum aranizda hesaplama yapmayi bilen var mi
1.70 boyum 68 kiloyum
Ayy ikizmi bakımı zordur ama çok güzeldir iki minik aynı şey rabbim size bagislasin ikiz görünce çok hoşuma gidiyor tabi onu bide anneye sormak lazimAy yazik adama yaa. Ben de ikizlere hamileyken 13. Haftada biri icin kiza benziyor demisti. BEn tabi fena kaptirmistim kendimi. Sonra ikisininde erkek oldugunu ogrenince cok aglamisim. Hamilelik psikolojisi isteama simdi minik adamlarimi dunyalara degismem. Erkek cocuk anneye cok duskyn oluyor. Evde ordek ailesi gibiyiz. Ben nereye onlar oraya :))
Bide öyle deneyeyim sağol canm aslında tam buğday ekmeği yiyorum ama son ay olunca herhalde bebeğin büyümesinden kaynaklı ben ben değilim evdede her iş bana bakıyor temizlik yemek çocuklar eşim hadi yapalım demez boşver yat dinlen der bendede takıntı var her yer derli toplu olcak sürekli arkalarını topluyorum birazda ondan oluyor herhalde yorulunca enerjiyi tatlı birseylerde ariyirumBence Sen ekmegi cogaltacagina protein arttir canim. Daha yok tutar. Ekmek ozellikle beyaz ekmek basit karbonhidrat Kan sekerini yukseltir sonra birden dusurur ve canin tatli ister. Tarcinli sut icebilirsin Kan sekerini dengeler. Eger sutu tek icemiyorsan Benim gibi Sana bi Tarif vericem onu yapbilirsin. Kararmaya yakin muzlari dilim dilim kes buzluga koy. Donduktan sonra sut ekle ve birazda tarcin. Blender robottan gecir ic. Cook lezzetli oluyor. Hem saglikli da. Muzu dondurmana Gerek yok. Istersen normal taze muzdan da yapa bilirsin. Ben evde karar an muzlari atmak yerine bu sekilde degerlendiriyorum.
Sen bilirsin istersen sadece cuma gunleri kilo bildirimi yapabilirsin aktif olmak zor geliyorsa nasil istersen yani :)Dolly94 cok uzgunum ben katilcam dedim ama bakiyorum burasi cok karisik geldi bana. Benim icin yani. Cunku calisirken takip edemeyebilirim duzenli olarak. Ben cikayim cok gec olmadan. Ozurdilerim :*
Bide öyle deneyeyim sağol canm aslında tam buğday ekmeği yiyorum ama son ay olunca herhalde bebeğin büyümesinden kaynaklı ben ben değilim evdede her iş bana bakıyor temizlik yemek çocuklar eşim hadi yapalım demez boşver yat dinlen der bendede takıntı var her yer derli toplu olcak sürekli arkalarını topluyorum birazda ondan oluyor herhalde yorulunca enerjiyi tatlı birseylerde ariyirum
Tm cuma gunleri yapabilirim kilo bildirimi. Yogun calistigim icin duzenli takip edemeyebilirim diye demistim. Yoksa yine takipte olacaktim . Ama cuma gunleri kilo bildiriminde sikinti yok yaparim :)Sen bilirsin istersen sadece cuma gunleri kilo bildirimi yapabilirsin aktif olmak zor geliyorsa nasil istersen yani :)
Canim ben birara kalori hesabini denedim uzerine 300 cal koyunca daha da kilo yaptı zaten yeyince anladim cok geldiValla baktim senin icin canim gunluk kalori ihtiyacin (mevcut kiloyu koruma) 1766. Ustune 300e yakin ekle.
Tamamdır :)T
Tm cuma gunleri yapabilirim kilo bildirimi. Yogun calistigim icin duzenli takip edemeyebilirim diye demistim. Yoksa yine takipte olacaktim . Ama cuma gunleri kilo bildiriminde sikinti yok yaparim :)
Prenses lokumu ne? :)Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tahin pekmez
Biraz beyaz peynir
Domates, salatalık
7 zeytin
Açık 1 bardak çay
Ara1:
3 ceviz
3 fındık
3 badem
1 avuç içinin yarısı kadar kuru üzüm
Ar2:
Yarım muz
1 bardak ballı süt
Ara3:
1 adet prenses lokumu
Akşam:
1 tabak Kıymalı ıspanak
4 kaşık Yoğurt
1 kase Ezo gelin çorba
Dogrudur canim. Bana da fazla geliyorCanim ben birara kalori hesabini denedim uzerine 300 cal koyunca daha da kilo yaptı zaten yeyince anladim cok geldi
Prenses lokumu ne? :)
Haha Ben de pembe renkte sekilli lokum falan sandimSüt,irmik, şeker ve Hindistan cevizden yapılan bir tatlı canım. Anlicağınız ballı sütte bende işe yaramadı
Tatlı yemeden gün geçmiyor. Sanırım pes ediciğimmm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?