Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bence Sen ekmegi cogaltacagina protein arttir canim. Daha yok tutar. Ekmek ozellikle beyaz ekmek basit karbonhidrat Kan sekerini yukseltir sonra birden dusurur ve canin tatli ister. Tarcinli sut icebilirsin Kan sekerini dengeler. Eger sutu tek icemiyorsan Benim gibi Sana bi Tarif vericem onu yapbilirsin. Kararmaya yakin muzlari dilim dilim kes buzluga koy. Donduktan sonra sut ekle ve birazda tarcin. Blender robottan gecir ic. Cook lezzetli oluyor. Hem saglikli da. Muzu dondurmana Gerek yok. Istersen normal taze muzdan da yapa bilirsin. Ben evde karar an muzlari atmak yerine bu sekilde degerlendiriyorum.

allahim hayirlisiyla gonlunden geceni verir insallah canim.

Yediklerimin kalorisini hesapladim 1780 cikti hergun hesaplamayi dusunuyorum bir ara oyle kilo vermistim, ama suan ne kadar almam gerekli bilmiyorum aranizda hesaplama yapmayi bilen var mi
1.70 boyum 68 kiloyum
Dolly94 cok uzgunum ben katilcam dedim ama bakiyorum burasi cok karisik geldi bana. Benim icin yani. Cunku calisirken takip edemeyebilirim duzenli olarak. Ben cikayim cok gec olmadan. Ozurdilerim :*

Ayy ikizmi bakımı zordur ama çok güzeldir iki minik aynı şey rabbim size bagislasin ikiz görünce çok hoşuma gidiyor tabi onu bide anneye sormak lazim

Bide öyle deneyeyim sağol canm aslında tam buğday ekmeği yiyorum ama son ay olunca herhalde bebeğin büyümesinden kaynaklı ben ben değilim evdede her iş bana bakıyor temizlik yemek çocuklar eşim hadi yapalım demez boşver yat dinlen der bendede takıntı var her yer derli toplu olcak sürekli arkalarını topluyorum birazda ondan oluyor herhalde yorulunca enerjiyi tatlı birseylerde ariyirum

Dolly94 cok uzgunum ben katilcam dedim ama bakiyorum burasi cok karisik geldi bana. Benim icin yani. Cunku calisirken takip edemeyebilirim duzenli olarak. Ben cikayim cok gec olmadan. Ozurdilerim :*
Sen bilirsin istersen sadece cuma gunleri kilo bildirimi yapabilirsin aktif olmak zor geliyorsa nasil istersen yani :)

Bende bir arkadaşımla konuştum. Tarlı krizleri geldikçe 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı balı atıyormuş . 1 çay kaşığı ucu kadar da tarçın ekleyip içiyormuş. Yaklaşık 2 haftadır hergün böyle yapıyormuş . Canı hiç tatlı çekmiyormuş. Bende bugün bunu denemeye başlayacam. Çünkü aşırı aşırı aşırı tatlı aşeriyorum

T
Sen bilirsin istersen sadece cuma gunleri kilo bildirimi yapabilirsin aktif olmak zor geliyorsa nasil istersen yani :)
Tm cuma gunleri yapabilirim kilo bildirimi. Yogun calistigim icin duzenli takip edemeyebilirim diye demistim. Yoksa yine takipte olacaktim . Ama cuma gunleri kilo bildiriminde sikinti yok yaparim :)

Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı tahin pekmez
Biraz beyaz peynir
Domates, salatalık
7 zeytin
Açık 1 bardak çay

Ara1:
3 ceviz
3 fındık
3 badem
1 avuç içinin yarısı kadar kuru üzüm

Ar2:
Yarım muz
1 bardak ballı süt

Ara3:
1 adet prenses lokumu

Akşam:
1 tabak Kıymalı ıspanak
4 kaşık Yoğurt
1 kase Ezo gelin çorba

#sicak suya elma sirke sirkesi kabuk tarcin
KAHVALTI:
1 kase yogurt ustune yarim muz 3 yas hurma yulaf ezmesi 10 kirilmis findik tarcin
ARA:
(renkli ultrasona girdim,2 parca fıstıklı cikolata)
ARA2:
Kucuk bir amasya elma
Ogle/aksam bir 4:15 gibi
Etli yemek bol biber ve soganli, soslariyla beraber, 2 lavas 1 portakal suyu
DAHA SONRA17.30)
Cikolata kahve ve 2 parca kucuk cikolata(bunu yapmamaliydim ama dayanamdim ( )
#Aksam yemek yok
#bol su
^yarin yuruyus yaparım ins.^

Yediklerimin kalorisini hesapladım bulamadiklarimi asagi yukari hesapladim fazla fazla hesapladim 2300 ile bugun biter, yatana kadar limonlu su icerim artik

Prenses lokumu ne? :)

Sabah :
2 yumurta
Yeşillik
3 dilim ekmek
Süt
Ara:
Mandalina
Ceviz
Bir avuç leblebi
Öğle:
Kuru fasulye
Salata
2 dilim ekmek
Ikındı:
Süt
Mandalina
Akşam:
3 köfte
Salata
2 dilim ekmek

Süt,irmik, şeker ve Hindistan cevizden yapılan bir tatlı canım. Anlicağınız ballı sütte bende işe yaramadı
Tatlı yemeden gün geçmiyor. Sanırım pes ediciğimmm artık
Haha Ben de pembe renkte sekilli lokum falan sandim sutlu tatli o kadarda kotu degil canim ya. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…