Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah 1 bucuk yumurta 1buyuk sigara boreği 4 zeytin 1 catal reçel 2 dilim peynir
Ara 1kahve 1 hurma
Öğle 5 ymk kasıgi makarna 1 tabakyağsiz salata 1 kaseye yakin yogurt
Ikindi 2 misir patlagi 1 sutlu kahve yarım muz
Akşam 1 dilim ekmek 3 ya da 4 catal menemen 1 dilim peynir gecistirdim cunki haftalardır yemedigim tatlıyi yiycem 1 dilim kadar inşallah yarın tartida artilari gormem zaten 2 gundur yemedigim halde artıya geçtim ödem dir diye ümid ediyorum artık

Ne olcak bizim bu sonumuzNe iştekmis vallahi ver ver ne gidiyo ne bitiyohemde en olmaması gereken zamanda.kolay gelsin canm en güzelini yapıyorsun

Ay hiç sorma bir iştahım açıldı bir açıldı.. tutamıyorum kendimi bu son 2 haftadır hamile olduğumu tüm benliğimle hem ben hem de eşim hissediyor. Adam da şaşkın ördeğe döndü beni görünce

Kahvaltı:
Sabah canım Ezo Gelin çorbası çekti. Direkt onu yedim

Ara1:
Yarım adet muz
1 adet mandalina

Öğlen:
Dünden kalan kıymalı ıspanak
Yoğurt

Ara2:
1 adet elma
1 küçük ek

Akşam:
Yarım ekmek arası köfte
1 ayran.

Allahım inşallah daha da yemem bugün

Ya hayırdır canım neden böyle kötü olup tansiyonun çıktı. Çok geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim canim bilmiyorum ki acaba yedigim yemek.az mi geliyor dum dr umum verdigiyemek listesini buldum onun verdiginin yarisini yiyorum ama onun verdigini de yesem ayvayi yerim tıbben 20. Haftadan sonra ayda 1 bucuk kilo alinmali yazmiş hamileler diyet ve perhiz yapamaz demis de dedigi gibide olsa ayda 3 kilo alirim napicağimı saştim

Aslinda hamileye yakışıyor bool yemek yemek ahh şu kilolar olmasa neler yemezdik

Hiç sorma ya şu kilo durumu olmasaydı neler yerdim.Gece 11 gibi çok fena acıktım. Eşimde canın ne istiyorsa alıp geleyim dedi. Başladım sıralama

Yoğurtlu tantuni istiyorum
1 paket eti cici bebe istiyorum
Karışık pizza istiyorum
Sufle istiyorum
Çiğköfte istiyorum
Lahmacun istiyorum
Dondurma istiyorum deyip daha bi sürü şey saydım.

Eşimde bunları alsam kusarsın be dedi. Al da bi deneyelim diyorum birde yüzsüz yüzsüz sonunda süt içip uyudum :))

Ay sende haklısın canım ama son zamanlardaki paylaşımından dolayı bana da az gibi geliyor sanki yediklerin. Ama yiyince de kilo geliyor. Muhtemelen ben bu haftada +500 ekleyecem. Ama napiyim valla gözüm dönüyor

Ayyu dondurma kismina takildim boşver dogum.sonrasi kilo verme telâşımiz olmayacak en azindan yani oyle umuyorum

Ay sende haklısın canım ama son zamanlardaki paylaşımından dolayı bana da az gibi geliyor sanki yediklerin. Ama yiyince de kilo geliyor. Muhtemelen ben bu haftada +500 ekleyecem. Ama napiyim valla gözüm dönüyor
Valla bende yesem yerim belki ama sanki alıştım bu yeme şekline dedigin gibi saglikli olmamiz onemli arti 500 gelecekse de gelsin artik saglikli olalimda kiloya takilmamaya basladim sanki

#bir bardak ilik suya elma sirkesi kabuk tarcin
#bol su ve limonlu su
KAHVALTI:
Bikac dilim salatalik
Ince dilim suzme peynir
7 yesil zeytin
Cok az ispanakli peynirli omlet
1 kase yogurda 2 kaşık yulaf ezmesi yarim muz tarcin 7 fındık
#yarim saat kadar yuruyus
ARA:
Limonlanmis ve biraz tuzlu 3,4 dilim ayva, 4,5 tane cubuk kraker
OGLE:
1 kase yoğurdun icinde bol nane pulbiber cok az sarimsak tozu
Ve malesef arkadasim organik cips getirmis ondan bayaga yedim özlediğim icin katki maddesiz en azindan
AKSAM
4 kasik zeytinyagli pirasa
1 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
4 kasik yogurt
Dahada bisey yemem bugün

Bazen diyorum ki baska ne zaman kilo almak serbest olucak ye gitsin ama su dusuncem daha agir basiyor simdi canimin istedigini yersem sonra yine yiyemicem illa ki bi zaman dikkat etmek zorundayim en guzeli hic kendime kilo yuk etmemeye calismak, zaten hergun kacirdigim bisey oluyo mutlaka bide kendimi serbest biraksam isler iyice kotuye gidecek

1700 kalori civari ediyor, fazla fazla hesapladim

O düşünce bende de oluşuyor . Ama bazende daha ilk hamilelik bu tadını çıkar çok kasma. Yoksa kilo derdi yüzünden Sefa’sından ziyade cefasını sürcen diyorum .. şeytan yaklaşıyor soldan soldan

O düşünce bende de oluşuyor . Ama bazende daha ilk hamilelik bu tadını çıkar çok kasma. Yoksa kilo derdi yüzünden Sefa’sından ziyade cefasını sürcen diyorum .. şeytan yaklaşıyor soldan soldan
Bu zamana kadar iyi gelmişsin bence ziyan etme su tehlikeli haftalari gecirsek hayirlisiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…