Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canim o mu etkiledi bilmiyorum ama baska zamanda denerdim bu kadar etkilemediydi 2 tane kayisiyi.sicak suda beklettim hem suyunu ictim hem.kendisini bana iyi geldi şükür ama ac karnina yapicaksin
E o zaman yarin kilo bildirimi gelir mi senden :) ?

Tabiki,hoşgeldin haftani ve guncel kilonu yazarsan ekliyim listeye
Kilom bugün sabah aç karnına 77.2 cıktı ama hafta olarak da 4 sanırım doktor net belirtmedi benimki geç döllenme oldu ondan sanırım kesemiz göründü ama içi daha boştu . Bu arada herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim sağlıkla geçirelim sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Amin hepimiz inşallah canım ben şu an ne yesem ne yapsam ikilemde kaldım zaten kilolu başladım tiroit rahatsızlığı var o yüzden yuvarlanarak doğuma gideceğim diye korku sardı beni .
İstersen bebegi falan gor oyle baslayalim yazamaya tartilmalari ama burada yediklerini falan yazabilirsin buraya yazmak insani frenliyor bayaga :)

Amin hepimiz inşallah canım ben şu an ne yesem ne yapsam ikilemde kaldım zaten kilolu başladım tiroit rahatsızlığı var o yüzden yuvarlanarak doğuma gideceğim diye korku sardı beni .
Kilolu isen cok vücut cok.kilo almıyor zayif baslayanlarda sıkıntı cok troid icinde ilacıni alirsa muhtemelen cok.sıkinti yasamazsin gibime geliyor

Canim o mu etkiledi bilmiyorum ama baska zamanda denerdim bu kadar etkilemediydi 2 tane kayisiyi.sicak suda beklettim hem suyunu ictim hem.kendisini bana iyi geldi şükür ama ac karnina yapicaksin
Yarın sabah ilk işim bu olsun o kadar şişkinlik var ki anlatamam çok etkiliyor

KIizlar noluyo bize yaa bir haftada 1 kilo ayda alicagimiz kilo sanki haftalardir dikkat etmemisiz gibi valla etmesemiydik ne belki ayni kiloyu alirdik hem psikolojik olarak yipratmazdik kendimizi
Canım maalesef ben dikkat etmediğim zamanlardan tecrübeliyim 14.haftada 8 kilo almıştım bu hafta 1 kilo aldım ama pes etmek yok belki yine toplamda sizden fazla alırım ama önceki hamileliklerde olduğu gibi olmak istemiyorum

Haftana göre biraz hızlı gitmiş canm ama daha başlarda sayılırsın şimdiden bi sisteme oturursan daha rahat olur ileriki aylar için
Sağol canım benim kanamam oldu 10 gün yattım 1 hafta oldu eve geleli misafir gelen giden oldu düzen oturmadı

Çok haklısın canim20 alıcagina 15 le kapasan bile kâr dasın ama bazen cok zor geliyor inan ki

Sağol canım benim kanamam oldu 10 gün yattım 1 hafta oldu eve geleli misafir gelen giden oldu düzen oturmadı
Aa cok gecmiş olsun dikkat et kendine hos kanama olacaksa oluyor illaki sen dinlen ve stres yapmamaya çalış

14. Hafta 58.4
Kızlar kendinizi fazla üzmeyin yaa sonuçta kiloyu elbet alcaz önemli olan abartmadan yemek.Yoksa elbette canımız ne çektiyse yiyelim yanii dün bir sürü sarma da yedim üstüne irmik helvası dondurma da yedim ama tatlıyı az aldım böylece kendimce dengelemiş oldum. Kilo alcam şimdi bunu yiyince diye düşünüp durunca sanki vücut daha çok alıyor . Sonuç olarak kendimizi yıpratmayalım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…