Canim haftani ve guncel kilonu bir kontrol et listeden istersen yanlislik olmasın
E o zaman yarin kilo bildirimi gelir mi senden :) ?Canim o mu etkiledi bilmiyorum ama baska zamanda denerdim bu kadar etkilemediydi 2 tane kayisiyi.sicak suda beklettim hem suyunu ictim hem.kendisini bana iyi geldi şükür ama ac karnina yapicaksin
Tabiki,hoşgeldin haftani ve guncel kilonu yazarsan ekliyim listeyeMerhaba kızlar bende katılabilir miyim yeni hamile kaldım biraz mucize oldu sağlıklı geçirmek istiyorum önerilere ihtiyacım var
Kilom bugün sabah aç karnına 77.2 cıktı ama hafta olarak da 4 sanırım doktor net belirtmedi benimki geç döllenme oldu ondan sanırım kesemiz göründü ama içi daha boştu . Bu arada herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim sağlıkla geçirelim sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahTabiki,hoşgeldin haftani ve guncel kilonu yazarsan ekliyim listeye
Evet canim insallah 500 gr gitmistir en azE o zaman yarin kilo bildirimi gelir mi senden :) ?
Hoşgeldin canım sağlikla gecir hamileliginiMerhaba kızlar bende katılabilir miyim yeni hamile kaldım biraz mucize oldu sağlıklı geçirmek istiyorum önerilere ihtiyacım var
Amin hepimiz inşallah canım ben şu an ne yesem ne yapsam ikilemde kaldım zaten kilolu başladım tiroit rahatsızlığı var o yüzden yuvarlanarak doğuma gideceğim diye korku sardı beni .Hoşgeldin canım sağlikla gecir hamileligini
İstersen bebegi falan gor oyle baslayalim yazamaya tartilmalari ama burada yediklerini falan yazabilirsin buraya yazmak insani frenliyor bayaga :)Amin hepimiz inşallah canım ben şu an ne yesem ne yapsam ikilemde kaldım zaten kilolu başladım tiroit rahatsızlığı var o yüzden yuvarlanarak doğuma gideceğim diye korku sardı beni .
Kilolu isen cok vücut cok.kilo almıyor zayif baslayanlarda sıkıntı cok troid icinde ilacıni alirsa muhtemelen cok.sıkinti yasamazsin gibime geliyorAmin hepimiz inşallah canım ben şu an ne yesem ne yapsam ikilemde kaldım zaten kilolu başladım tiroit rahatsızlığı var o yüzden yuvarlanarak doğuma gideceğim diye korku sardı beni .
Yarın sabah ilk işim bu olsun o kadar şişkinlik var ki anlatamam çok etkiliyorCanim o mu etkiledi bilmiyorum ama baska zamanda denerdim bu kadar etkilemediydi 2 tane kayisiyi.sicak suda beklettim hem suyunu ictim hem.kendisini bana iyi geldi şükür ama ac karnina yapicaksin
Canım maalesef ben dikkat etmediğim zamanlardan tecrübeliyim 14.haftada 8 kilo almıştım bu hafta 1 kilo aldım ama pes etmek yok belki yine toplamda sizden fazla alırım ama önceki hamileliklerde olduğu gibi olmak istemiyorumKIizlar noluyo bize yaa bir haftada 1 kilo ayda alicagimiz kilo sanki haftalardir dikkat etmemisiz gibi valla etmesemiydik nebelki ayni kiloyu alirdik hem psikolojik olarak yipratmazdik kendimizi
Sağol canım benim kanamam oldu 10 gün yattım 1 hafta oldu eve geleli misafir gelen giden oldu düzen oturmadıHaftana göre biraz hızlı gitmiş canm ama daha başlarda sayılırsın şimdiden bi sisteme oturursan daha rahat olur ileriki aylar için
Gecmis olsunSağol canım benim kanamam oldu 10 gün yattım 1 hafta oldu eve geleli misafir gelen giden oldu düzen oturmadı
Çok haklısın canim20 alıcagina 15 le kapasan bile kâr dasın ama bazen cok zor geliyor inan kiCanım maalesef ben dikkat etmediğim zamanlardan tecrübeliyim 14.haftada 8 kilo almıştım bu hafta 1 kilo aldım ama pes etmek yok belki yine toplamda sizden fazla alırım ama önceki hamileliklerde olduğu gibi olmak istemiyorum
Aa cok gecmiş olsun dikkat et kendine hos kanama olacaksa oluyor illaki sen dinlen ve stres yapmamaya çalışSağol canım benim kanamam oldu 10 gün yattım 1 hafta oldu eve geleli misafir gelen giden oldu düzen oturmadı
Oo guzel habercool_lime canim
Baslangıc 55 yazar misin
24. Hafta
Kilo 58.2
Geldi ama muhtemelen dunku ishalin etkisi bakalim bu hafta gorucem gercek kiloyu ama yinede cok mutluyum
Inşallah canim yaa hepimiz hedefimize ulaşalım cidden bisey yemeye korkar olduk hemen 500 gr geliyor nasıl bir tehdit yaaOo guzel habergozun aydin canım gayet iyisin :) bence gercek kilondur dikkat ediyorsun cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?