Yattim zaten simdi canim. Cocuklarla uzandik yataga film izliyoruz :) simdi uykuya dalar onlar. Ben de uyurum bir Iki saat insallah.Dikkatet kendine temizlik beklesin gerekirse bolca dinlen dinlenki hastaliği atabilesin
KAHVALTI:
Yarim kase yogurt 2 kasik yulaf, yarim muz 3 hurma tarcin
Menemen,1 salatalik biraz peynir birde bir ısırık ispanakli börek
ARA:
Bir dilim elma
Daha sonra sade turkk kahvesi
OGLE/AKSAM :
Bol salata havuclu turplu ve yesillikli
1 ızgara cupra
Daha sonra bir eti karam :/
Saat 17:00 de bitti yemek isim yatana kadar bol su ve limonlu su icerim
Yok canım ya cok su ictigim icinde aclik hissetmiyorum :) bide son ogunumu bol yediğim icinde olabilir acikmayisimErken yediğinde geceleri acıkmıyor musun canım
Yok canım ya cok su ictigim icinde aclik hissetmiyorum :) bide son ogunumu bol yediğim icinde olabilir acikmayisim
Acikinca benimde gozum bisey gormuyo tabikiBen erken yiyince dayanamıyorum 18:30-19:00 u buluyor genelde akşam yemeklerim. Birde o gün geç yattıysam illa ki extra 1 bardak süt içiyorum. Yoksa aç karnına uyuyamıyorum
Valla Ben gunde Iki, uc litre arasi iciyorum.Bol su iciyor musunuz kizlar :) onceden resmen su icmiyormusum yavvbol su icip aksam yemegi erken kesince vucudumu cok hafif hissesiyorum :)
Iyi yapıyorsun :)Valla Ben gunde Iki, uc litre arasi iciyorum.
Evde olunca cok iciyorum da bugun disarda idim wc sorunu yuznden cok icemiyorumBol su iciyor musunuz kizlar :) onceden resmen su icmiyormusum yavvbol su icip aksam yemegi erken kesince vucudumu cok hafif hissesiyorum :)
Ay aynenn gecen bi disari çıkmıştık benim wc muhabbetimden bayildi herkesEvde olunca cok iciyorum da bugun disarda idim wc sorunu yuznden cok icemiyorum
Olabilir aslinda ben aksamlari pek icemiyorum sanki gunduz icilirmis gibi ayy ben bu saatlerde acikiyorum yaa tabiki yemiyorum daAy aynenn gecen bi disari çıkmıştık benim wc muhabbetimden bayildi herkeso yuzden aksamlari daha cok içiyorum hemde yemegi bıraktığım icin iyide oluyo :)
Kiz nasil başardin bunu hareketli miydin ?Birde inanilmaz bisey oldu dayanamayi burda paylasmak istiyorum demin soylesine bir tartiya cikayim dedim cumadan beri çıkmamıstim, aksam ve tok oldugum icin fazla cikarim diye dusunurken cuma 67.7 iken 67.3 ciktim ben sok tekrar ciktim baktim yine aynısı sabah belki degisebilir diye simdiki heyecanimla yazayim dedimins. almam bu hafta, gezmelerim var yine
Cok hareketli sayılmazdim ama canim limonlu suya bağlıyorum ve dedigim gibi aksam yememelere, daha enerjiksen bence bozma benimki ekstra bi durum oldu sabah bakalim bide o zaman belli olur :)Kiz nasil başardin bunu hareketli miydin ?
Ben deki 58. 2 de 58.5 oldu ara öğünü artirdim diye mi acaba ama artirmak cok.iyi geldi enerjik oldum bi de sanki bu aydan sonragelecek kilolar bizden cok bebek ve suyu falan dır malum 7. Aya giriyoruz şaka maka
Limonlu suyu cok icemedim evde olmayişimin etkisi buyuk ama haftaici duzene girebiliyorum yarın yaparım yine evet yeme duzenimi bozmyayim diyorum demek ki benim vücudum kaldirmiyor ya 3 ay 13 günum falan var ayda 2 kilo alsam en fazla inşallah olmaz da hadiki engel olamadim yoksa kacamak artik hic yapamiyorum daha korkar oldum 7 kilo yapiyor 3buçuk da simdi var 10 bucuk la bitirirm en fazla insallah hedefimize ulasiriz yaa dogum yapip kırkı cikana kadar 8 gidiyomus kalan 2 bucuk da bisekilde kaybolicak insallah tabi bunlar benim hayallerim senin hedef kilon daha az demi ayy bi de dogum hikayelerini paylasiriz evet hayirlisiyla dogsun kuzularımizCok hareketli sayılmazdim ama canim limonlu suya bağlıyorum ve dedigim gibi aksam yememelere, daha enerjiksen bence bozma benimki ekstra bi durum oldu sabah bakalim bide o zaman belli olur :)
Evet cogu gitti azi kaldi diyebiliriz artik :) birbirimizin dogum hikayelerinede sahitlik ederiz dimi nasipse burayi hic birakmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?