Ilk aylarda bende cok kasmadim ama 18. Haftadan sonra ciddi bi seklde ne yersem yariyor derler ya oyle olunuyor ben kizimda dikkat etmemiştim 1 ayda 4 kilo gelmisti dr kizmistibaya yoksa valla yeriz ama kontrollü gidelim zaten bebek zayif dese dr hemen yememi artirirdim eminim diger arkadaslarda oyle bi de bunye meselesi dunyalaı yiyp kilo almayan hamisler var14. Hafta 58.4
Kızlar kendinizi fazla üzmeyin yaa sonuçta kiloyu elbet alcaz önemli olan abartmadan yemek.Yoksa elbette canımız ne çektiyse yiyelim yanii dün bir sürü sarma da yedim üstüne irmik helvası dondurma da yedim ama tatlıyı az aldım böylece kendimce dengelemiş oldum. Kilo alcam şimdi bunu yiyince diye düşünüp durunca sanki vücut daha çok alıyor . Sonuç olarak kendimizi yıpratmayalım diyorum
Aslinda buna kacirmak bile denemez gayet iyi bir liste suan dikkat etmeye calisinca onceki hamileligimde ne kadar cok yedigimi anladimKahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık tahin pekmez
2 dilim ballı kaymaklı ekmek
Biraz peynir
Domates,salatalık
Açık 1 bardak çay
Ara1:
4-5 kaşık Patates salatası
Ara2:
3 kaşık kahvaltılık çikolata ( tatlı krizi geldi dayanamadım)
Akşam:
Balık sote
Salata
( bugün biraz tatlıları kaçırdım . Yarına dengelerim inşallah )
Öğlen bisey yememişsin ama cikolata ile dengelemişsinKahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık tahin pekmez
2 dilim ballı kaymaklı ekmek
Biraz peynir
Domates,salatalık
Açık 1 bardak çay
Ara1:
4-5 kaşık Patates salatası
Ara2:
3 kaşık kahvaltılık çikolata ( tatlı krizi geldi dayanamadım)
Akşam:
Balık sote
Salata
( bugün biraz tatlıları kaçırdım . Yarına dengelerim inşallah )
Ayy canim kahve cekti kiAa bir de arada kahve in yaninda bir parmak kitkat yedim. Hi kac tane de cubuk kraker. Kahve ile kitkati Sabah 5 de yedimcocuklar biraz hasta Sabah 4 den beri ayaktayim. Sabahin korunde tatli Krizim tuttu.
Yap Ic canim bi tane. Ben de cocuklari bi yatirayim koca bi fincan icicem. Ben kafeinsiz kahve (Nescafé)kullaniyorum bol sutle yapiyorum bir de ustune az bisey tarcin koyuyorum harika oluyor. Tarcin seversen oyle bir dene.Ayy canim kahve cekti ki
Kafeinsiz kahve varmıymis bilmiyodum dur bakaym bende ozmnYap Ic canim bi tane. Ben de cocuklari bi yatirayim koca bi fincan icicem. Ben kafeinsiz kahve (Nescafé)kullaniyorum bol sutle yapiyorum bir de ustune az bisey tarcin koyuyorum harika oluyor. Tarcin seversen oyle bir dene.
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler napıyor
Gunaydin herkese :) dun o kadar yorgundum ki 8.30 da uyumusum. Bugun kalktik kahvaltimizi ettik. Kahve iciyorum simdi. Sonra ust katin halilarini temizleyecegim hali yikama makinasi ile. Hergun Iki oda yapabilirim ancak. Cunku cok fena yoruyor insanicocuklardan Ben de kapmisim sifayi. Bogazlarim agriyor ve fena oksuruyorum. O yuzden bugun Bol Bol corba ve balli, limonlu sicak su/cay bana.
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler napıyor
Sagol canim. Iki odanin halisini temizledim bile :) bu gunluk bu kadar yeter.Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Eğer acil değilse de bugün yıkama halıları. İyice bir dinlen. Çünkü hastalığın en iyi tedavisi dinlenmek
Dikkatet kendine temizlik beklesin gerekirse bolca dinlen dinlenki hastaliği atabilesinGunaydin herkese :) dun o kadar yorgundum ki 8.30 da uyumusum. Bugun kalktik kahvaltimizi ettik. Kahve iciyorum simdi. Sonra ust katin halilarini temizleyecegim hali yikama makinasi ile. Hergun Iki oda yapabilirim ancak. Cunku cok fena yoruyor insanicocuklardan Ben de kapmisim sifayi. Bogazlarim agriyor ve fena oksuruyorum. O yuzden bugun Bol Bol corba ve balli, limonlu sicak su/cay bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?