Ay amin :)Oh oh Sefa’mız olsun kızlar. Bebişlere yarasın bize yaramasın inşallah
Amin amin inşallah ama pişman olmayın kızlar pişmanlık kilo getirir canımız istedi hamileyiz ve yedik o kadarOh oh Sefa’mız olsun kızlar. Bebişlere yarasın bize yaramasın inşallah
Cidden iştahli mişsin o halde hamile kalipda kendini boyle tutman büyuk başarıYok canım gayet kiloluydum 164 cm boy ile 70 kiloyla başladım ama gerçekten çok yedim gece yarısı uykudan uyanıp 2-3 dilim pasta yediğimi biliyorum hatta bir gece canım mantı istedi saat 1 de 1 paket hazih mantıyı hasladim yedim benim gibisi yoktur insan sürekli yemek düşünürmü biri bana çok yiyorsun dese oturup ağlıyordum piskopata bağlamıştım
Pişman değildim yerken zevkle yedim ama tartiya sinirliyim şimdiAmin amin inşallah ama pişman olmayın kızlar pişmanlık kilo getirir canımız istedi hamileyiz ve yedik o kadar
Sanırım benim kilo almamam İçin kocamı evden atmam şartgece gece fondü yedik. Ama az yedim ben
Akşam yeme canm direk kilo yapıyor yemezsende kendini sıkar sıkar daha fazlasını yersin tatlıları sabah ye gün boyu yakarsin ben genelde kahvaltıdan sonra tercih ediyorum hem tok olunca az yiyorum hemde öğleye kadar ev iş yemek koşturmazdan eriyo bi şekilde ben akşam canm kurabiye istemişti 4 5 adet pastane kurabiyesi 5.aydaki 2 kilodan birini onlar yüzünden almistimKizlar dun butun gün normalinde altında yedim akşam yemedim sayilir dun gece bi dilim kadayıf yedim pişman değilim ama inanin tartiyi kaldirip aşağı atıcam bundan sonra bana doguma kadar tatli yokhafta ici telafi etmem lazim
Akşam yeme canm direk kilo yapıyor yemezsende kendini sıkar sıkar daha fazlasını yersin tatlıları sabah ye gün boyu yakarsin ben genelde kahvaltıdan sonra tercih ediyorum hem tok olunca az yiyorum hemde öğleye kadar ev iş yemek koşturmazdan eriyo bi şekilde ben akşam canm kurabiye istemişti 4 5 adet pastane kurabiyesi 5.aydaki 2 kilodan birini onlar yüzünden almistim
Yani gece yatmadan 4 saat once idi bilemedim ki bizim burda tatlıcıya gece gidilir hadi gitmeyelim desem cocuklarin hakki na giriyorum ama gitsem de 1 dilim degil bi kac catal yerim artıkKesinlikle bu çok doğru. Tatlıyı gündüz yiyince etkisi daha az oluyor. Gece yiyince amannn amannnn... ya da diyelim ki gece yediniz tatlıyı üzerinden 5-6 saat geçmesi lazım ki yatağa girelim. O da hamilelikte mümkün değil
Merhaba bayanlar[tr][/tr]
ÜYE ADI gebelik haftasi başlangıç kilosu 19 ekim 26 ekim 2 kasim 9 kasim 16 kasim 23 kasim 30 kasim @askbahcem 23 79 - - 86 86.7 cool_lime 25 65 66.9 68.3 67.7 67.5 N nnnadal 15 75 76.8 76.6 77.6 78 @Htc3509 15 56.5 59 58.5 58.4 59.1 C charla 19 50.5 53.5 54.3 54.6 55 @evlimutlu9 9 63 64 64 64 - Neseliyimmm 25 58.5 60 60.5 60.9 61.3 rmys4203 34 74 79.5 80 81 81 V volveron 25 55 58 57.9 58.2 58.5
[tr]
[td] @selennn [/td]
[td] 26[/td]
[td] 51 [/td]
[td] 52 [/td]
[td]52 [/td]
[td] 54 [/td]
[td] 54[/td]
[/tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡
Aynn canmKesinlikle bu çok doğru. Tatlıyı gündüz yiyince etkisi daha az oluyor. Gece yiyince amannn amannnn... ya da diyelim ki gece yediniz tatlıyı üzerinden 5-6 saat geçmesi lazım ki yatağa girelim. O da hamilelikte mümkün değil
Hayırlı olsun canm kişiden kişiye değişir olmaya da bilir benimde bel değil ama kasik agrım vardı birseymi varki neden belirti çok yok diye kendimi strese sokuyordum rahat ol kalbi de atıyormuşBende yeni hamileyim 6 hafta 5 günlük hamileyim kasık ve bel ağrım birden yok oldu kendimi hamile hissetmiom artk sadece geceleri göğüs ağrım var arada da hafif bulanti normalde bel ağrısı olması gerekmezmiydi
Çok normal bir durum yaşıyosun ben ve bicol arkadaşım da boyle olmuştuk bazen cok iyi hamile degil gibi hissedersin bazenr cok kotu cok kafana takip sorun ettiysen dogum hast. Aciline gidip kalp atişini.duyabilirsinBende yeni hamileyim 6 hafta 5 günlük hamileyim kasık ve bel ağrım birden yok oldu kendimi hamile hissetmiom artk sadece geceleri göğüs ağrım var arada da hafif bulanti normalde bel ağrısı olması gerekmezmiydi
Bir gunde ne kadar yiyorsun canim? Fazla tuketimi kabizlik ya da ishal yapiyor diye biliyorum. O da sansa demek ki. Kimi bunyede ishal kiminde kabizlik yapiyor.Kızlar chia kullananlara sorum var chia kabizlik yapiyor mu ??
Oh oh afiyet seker olsun canim :) haftasonu zaten tadini cikar.Kizlaaar kizlar bir pazar kahvalti yaptim ki sormayin ozlemisimm yaa şuursuzca yemegi
Bugunde boyle gecerde yarindan itibaren yine aksam yemekerimi ve tatliyi keserim :)
1 tatli kasığindan az tek öğünde o da vucudum su tutuyo resmen baya bi kazbizlik hakim ilac mi alsam eczaneden kiBir gunde ne kadar yiyorsun canim? Fazla tuketimi kabizlik ya da ishal yapiyor diye biliyorum. O da sansa demek ki. Kimi bunyede ishal kiminde kabizlik yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?