Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ooofff.. dayanamadim bu aksam bi suru sey yedim bu hafta sonu kendime izin veriyorum galiba surekli canim bisey yemek istiyor yav cikolata yedim bu saatte kaaac zamandir yemiyodum aksamlari
Dogru duzgun beslenmeyimce gündüzleri gece acıkıyorum hic acikmiyodum gecen gunlerde.. yoksa istahim mi acildi bianda

Bence iştahımız açıldı. Çünkü eşim acıkınca ona mantı yaptım. Dayanamadım 3,4 çatalda ben tırtıkladım

Canm ilkinde çok kolay oldu zaten bir kaç saatte kalktım ayağa yürüttüler ertesi gün daha taburcu olmadan bebeğimi alıp odada gezindim hiç yatmadım eve gelince de çok rahattı ikinci biraz daha zor oldu arası 1 yıl 10 ay aynı yerden açtılar ondada yatmadım yine iki bebek vardı evde anne olunca insan naz yapamıyor evlat candan tatlı geliyor bundada arada 3 yıl olmuş olacak yine aynı yerden mi açarlar bilmiyorum ama bu seferde yatamam 3 küçük çocuk mecbur hemen kalkmam lazim

Ya normal Doğumda da fazla sancıdan çok acı çekiyormuşsun ondan korkuyorum. Bir de normal Doğumda da alttan kesebiliyorlarmış. Alttan kesince sezeryandan ne farkı kalır ki diye düşünmedim değil
Doğum sonuçta hepsinin bir zorluğu var ya öncesi ya sonrası bi acı çekiliyor ama güzel acı onu görünce hepsi geçiyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin biz ne desek boş son an herşey değişiyor şimdiden düşünüp de onun stresine girme ben zaten sezeryan istiyordum ama kontrole diye gittik 38+0da kordona dolanmış sancı cıktı bide net de apar topar sezeryan a aldılar normal istesem bile o an yapilamazdi

Gunaydin kızlar dünle bugun arası tartı 500 gr oynadı artti yine amaaan guya bugun kendime ödül verecektim çocuklarla dısarı cıkıcaz bazen diyorum bu beslenmeyi dogum sonrası 2 hafta yapsan en az 3 kilo kaybın olur boşver diyorum ama aci gerçek tartı sizlerde de oluyor biliyorum 1 gunde 500 ua da 700 gr farkolmasi nı aklim kabul etmiyor hayirlisiyla 30 lu haftalara gelseydik

Güzel haber olmasini temenni ediyorum
20 ila 26. Haftalar iştah patlaması yaşanırmış en hızli kilo artışi oluyormuş bir çok makale okudum bloklarda gezindim çogu.kisi bunu yaşıyor ama bi tek sunu anlamadim bazilari nasil oluyoda kilo az aliyor ya da hic almıyor

Günaydın kızlar ben bugün kendime tatil verdim dışarda vakit geçirecem yemek falan yiyecez ama yarın pişman olmam inşallah

Bu tarti benimle cuma gunleri dalga geciyor sanirim... bugun 67.5 ciktim 500 gr. Fark etmis hemde dun aksam cok hamr isi tukettigin halde kendimi sktikca sisiyo muyum acaba neyse simdi hangisi benim gercek kilom listede hangisi durmalı

Bu tarti benimle cuma gunleri dalga geciyor sanirim... bugun 67.5 ciktim 500 gr. Fark etmis hemde dun aksam cok hamr isi tukettigin halde kendimi sktikca sisiyo muyum acaba neyse simdi hangisi benim gercek kilom listede hangisi durmalı

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Tartı bugün beni 61.3 gösterdi. Dün 61.6ydı. Bence sen 67.5 bende 61.3 olsun. Değiştir değiştir

Anladım canım. Ama ne güzel ya peş peşe çocukların olmuş. Beraber büyütürsün artık bıdıkları. Senin için yakın yaşlarda olması zor oluyordur. Ama onlar İçin çok iyi olmuş bence

O halde son 2 haftaaaaa

Aynı kilodayım tatlım güncellersen sevinirim

Ya bu arada kızlar dikkatimi çeken bir şey oldu tabloya bakarken. cool_lime ile aynı gün tahmini Doğum görünüyor. V volveron ile de 1 gün arayla görünüyor. Ama ikinizinde haftası 25 yazarken benim 24 yazıyor. Hafta hesabı olarak siz biten haftayı mı söylüyorsunuz yoksa içine girdiğiniz haftayı mı? Bu hamilelik hesap işlerinde biraz kafam karışıyorda

Ben icine girdiğim haftayi soyluyorum 25. Haftadayim diyorum mesela :) sonra herkes diyoki biz hafta bilmeyiz kac ay oluyo yani

Biten hafta söylenir ama tablo da icinde olduumuz hafta var galiba bi rde senin günün vardır mesela hafta degisimi gunu benim.ki persembe mesela senle benim aramda bikac gun var

Anladım canım. Ama ne güzel ya peş peşe çocukların olmuş. Beraber büyütürsün artık bıdıkları. Senin için yakın yaşlarda olması zor oluyordur. Ama onlar İçin çok iyi olmuş bence
Aynn zorluğu var ama arkadaş oluyorlar birbirlerine arkadaş ihtiyacımız olmuyor ikiside kız olunca evcilik bebek derken akşam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…