Ooofff.. dayanamadim bu aksam bi suru sey yedimbu hafta sonu kendime izin veriyorum galiba surekli canim bisey yemek istiyor yav cikolata yedim bu saatte kaaac zamandir yemiyodum aksamlari
Dogru duzgun beslenmeyimce gündüzleri gece acıkıyorum hic acikmiyodum gecen gunlerde.. yoksa istahim mi acildi bianda
Ayy umarim cabuk atlatirizBence iştahımız açıldı. Çünkü eşim acıkınca ona mantı yaptım. Dayanamadım 3,4 çatalda ben tırtıkladım
Canm ilkinde çok kolay oldu zaten bir kaç saatte kalktım ayağa yürüttüler ertesi gün daha taburcu olmadan bebeğimi alıp odada gezindim hiç yatmadım eve gelince de çok rahattı ikinci biraz daha zor oldu arası 1 yıl 10 ay aynı yerden açtılar ondada yatmadım yine iki bebek vardı evde anne olunca insan naz yapamıyor evlat candan tatlı geliyor bundada arada 3 yıl olmuş olacak yine aynı yerden mi açarlar bilmiyorum ama bu seferde yatamam 3 küçük çocuk mecbur hemen kalkmam lazimYa aslında normal Doğum istiyorum ama bazen bende korkup sezeryana mı yönelsem hiç uğraşmasam mı diyorum. Ama çevremden gelen yorumlar hep normal doğum yapınca iyileşme sürecin sezeryana göre çok daha kolay oluyormuş. Sen sezeryana Doğumdan ne kadar süre sonra ayağıya kalktın ve bebeğinle kendin ilgilendin? Sezeryana yaraların ne kadar sürede iyileşti
Doğum sonuçta hepsinin bir zorluğu var ya öncesi ya sonrası bi acı çekiliyor ama güzel acı onu görünce hepsi geçiyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin biz ne desek boş son an herşey değişiyor şimdiden düşünüp de onun stresine girme ben zaten sezeryan istiyordum ama kontrole diye gittik 38+0da kordona dolanmış sancı cıktı bide net de apar topar sezeryan a aldılar normal istesem bile o an yapilamazdiYa normal Doğumda da fazla sancıdan çok acı çekiyormuşsun ondan korkuyorum. Bir de normal Doğumda da alttan kesebiliyorlarmış. Alttan kesince sezeryandan ne farkı kalır ki diye düşünmedim değil
Güzel haber olmasini temenni ediyorumOoofff.. dayanamadim bu aksam bi suru sey yedimbu hafta sonu kendime izin veriyorum galiba surekli canim bisey yemek istiyor yav cikolata yedim bu saatte kaaac zamandir yemiyodum aksamlari
Dogru duzgun beslenmeyimce gündüzleri gece acıkıyorum hic acikmiyodum gecen gunlerde.. yoksa istahim mi acildi bianda
Ben senin haftalarda bu kadar dikkat etmiyordum 18 den sonra işi sıki tuttumGünaydın kızlar ben bugün kendime tatil verdim dışarda vakit geçirecem yemek falan yiyecez ama yarın pişman olmam inşallah
Bu tarti benimle cuma gunleri dalga geciyor sanirim... bugun 67.5 ciktim 500 gr. Fark etmis hemde dun aksam cok hamr isi tukettigin halde kendimi sktikca sisiyo muyum acabaneyse simdi hangisi benim gercek kilom listede hangisi durmalı
Canm ilkinde çok kolay oldu zaten bir kaç saatte kalktım ayağa yürüttüler ertesi gün daha taburcu olmadan bebeğimi alıp odada gezindim hiç yatmadım eve gelince de çok rahattı ikinci biraz daha zor oldu arası 1 yıl 10 ay aynı yerden açtılar ondada yatmadım yine iki bebek vardı evde anne olunca insan naz yapamıyor evlat candan tatlı geliyor bundada arada 3 yıl olmuş olacak yine aynı yerden mi açarlar bilmiyorum ama bu seferde yatamam 3 küçük çocuk mecbur hemen kalkmam lazim
Güzel haber olmasini temenni ediyorum
20 ila 26. Haftalar iştah patlaması yaşanırmış en hızli kilo artışi oluyormuş bir çok makale okudum bloklarda gezindim çogu.kisi bunu yaşıyor ama bi tek sunu anlamadim bazilari nasil oluyoda kilo az aliyor ya da hic almıyor
Bu tarti benimle cuma gunleri dalga geciyor sanirim... bugun 67.5 ciktim 500 gr. Fark etmis hemde dun aksam cok hamr isi tukettigin halde kendimi sktikca sisiyo muyum acabaneyse simdi hangisi benim gercek kilom listede hangisi durmalı
Ayy inşallahO halde son 2 haftaaaaa
Ben icine girdiğim haftayi soyluyorum 25. Haftadayim diyorum mesela :) sonra herkes diyoki biz hafta bilmeyiz kac ay oluyo yaniYa bu arada kızlar dikkatimi çeken bir şey oldu tabloya bakarken.cool_lime ile aynı gün tahmini Doğum görünüyor. V volveron ile de 1 gün arayla görünüyor. Ama ikinizinde haftası 25 yazarken benim 24 yazıyor. Hafta hesabı olarak siz biten haftayı mı söylüyorsunuz yoksa içine girdiğiniz haftayı mı? Bu hamilelik hesap işlerinde biraz kafam karışıyorda
Biten hafta söylenir ama tablo da icinde olduumuz hafta var galiba bi rde senin günün vardır mesela hafta degisimi gunu benim.ki persembe mesela senle benim aramda bikac gun varYa bu arada kızlar dikkatimi çeken bir şey oldu tabloya bakarken.cool_lime ile aynı gün tahmini Doğum görünüyor. V volveron ile de 1 gün arayla görünüyor. Ama ikinizinde haftası 25 yazarken benim 24 yazıyor. Hafta hesabı olarak siz biten haftayı mı söylüyorsunuz yoksa içine girdiğiniz haftayı mı? Bu hamilelik hesap işlerinde biraz kafam karışıyorda
Aynn zorluğu var ama arkadaş oluyorlar birbirlerine arkadaş ihtiyacımız olmuyor ikiside kız olunca evcilik bebek derken akşam oluyorAnladım canım. Ama ne güzel ya peş peşe çocukların olmuş. Beraber büyütürsün artık bıdıkları. Senin için yakın yaşlarda olması zor oluyordur. Ama onlar İçin çok iyi olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?