Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Aynn katılıyorum anneme bile gidesim gelmiyo evde iyi kötü hareket ediyorum oraya gidince annem aliyo çocukları benide yatırıyo hem yemekten hemde hareketsizlikten şişiyorum

Canım şeker yüklemesi testinde en geç saat kaçta yemek yemiştin? Bir de gece veya sabah kalkınca su içmekte bi iskonto var mı? Ay demin doktordan çıktım. Sormayı unuttum. Şimdi aklıma geldi

~ bir amasya elmasi
~ bir avuc citir leblebi
KAHVALTI :
Peynir salatalik domates birkac dilim sucuk, çilek receli ve kaymak 1 pogaca 1 simit
OGLE:
1 kase yogurtlu kofteli corba
AKSAM:
1 kase tarhana çorbası
Firinda izgara balik ve bol salata
Aksamda meyve salatası yerim belki birde kahve icerim(kapsulle yapilan)
Sabahki misafirlik beni mahvetti

Sabah 1yumurta 4 zeytin 2 dilim.ekmek 1 dilim peynir
Oglen
1 bucuk içli kofte 1 tabak salata
1 kaseye yakın yogurt
Ara 2.misir patlagi 1 elmali kurabiye
Akşam
Yarım kâse mercimek li corba 1 tabaga yakin yogurtlu haslanmiş karnibahar
Yarim saat yürüdüm 3 saatte ev temizledim
2 lt su içildi midem kaldirirsa yatana ladar 1 lt daha içerim

Gayet guzel beslenmissin :)

Canım şeker yüklemesi testinde en geç saat kaçta yemek yemiştin? Bir de gece veya sabah kalkınca su içmekte bi iskonto var mı? Ay demin doktordan çıktım. Sormayı unuttum. Şimdi aklıma geldi
canm ben bunda yaptırmadım diğerlerinide hatırlamıyorum sağlık ocağına gitmiştim ac olarak kan alıp insulin e bakalım risk var gibiyse şeker testi yaparız dediler herşey tahlilde normal çıkınca bende yaptırmadım

Cayin yanina biraz ev yapimi meyve pestili yedim ama cok az bide meyvelerden az az karisik yedim
Muz elma mandalina..

Yaaa kızlar bir şey daha sorcam. Endişelendim gene. Sol kaşığım 3 saattir çok fena sancılanıyor iğne batar gibi. Aynı zamanda da kızım da o bölgede vurup duruyor. Ondan dolayı mı acaba sancı oluşuyor. Hiç böyle olmamıştım

Allah kolay gecirsin canim simdi kilo falan degil heyecan ve srresden yiyemezsin yani ben oyle olurum kesin
Aynn öyle oldu iştahım eskisi gibi değil yada karnım tokken bile canm birşeyler isterdi şimdi açken kalkıp hazırlamak zoruma gidiyor hergun baskül e çıkan ben sadece bildirim için ckkiyorum5sağ sağlim bi dogaydi diye stres var dediğin gibi

Geçmiş olsun canm hiç bi fikrim yok ama çok kötüysen bi acile git ihmal etme

bu beslenme ile şimdiye kadar kaç kilo aldınız?

Bu gunlerde aynisini yaşıyorum ben buyumesine bagliyorum muhtemelen bağlar geriliyor bi de karnım.cok gergin yemek.listemi paylaştım mesela baya az ama.ben dunyalari.yemiş gibi şişim karnımın derisi acıyor bence senin de durumun normal hic kafana takma

Kesin bende oyle olurum biliyo musun dr kontrolum.yallasinca bile heyecandan istahim kesilip bolca wc 'ye çıkiyorum ama cok.güzel bir duygu insallah sagsalim.kucagina alip kokusunu icine cekersin bu arada dogunca maden suyu vermeyi dusunuyo musun benden tavsiye verin kızlar oglumda 1 caykaşigi verdim hic gazi yoktu kizimda vermedim 1 yil burnumuzdan geldi bunda hast. Cantama ill koyicagim sey maden suyu

Kahvalti yine menemen :) oglen kucuk peynir li domates li sandwich + ayran. Aksam yemegini ailecek disarida yedik. O yuzden cok karisik oldu. Gerci yemegi oyle asiri cok yemedim ama yemekten sonra guzel bir tatli yedim :) hic pisman falan degilim.

Kahvalti yine menemen :) oglen kucuk peynir li domates li sandwich + ayran. Aksam yemegini ailecek disarida yedik. O yuzden cok karisik oldu. Gerci yemegi oyle asiri cok yemedim ama yemekten sonra guzel bir tatli yedim :) hic pisman falan degilim.
Afiyet olsun canim pisman olmamak lazim cidden bunu burda hep beraber deneyimledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…