Bildigimiz simit sokak simitcisinden aldim :)Canim simit dedigin şu cubuk simit mi yoksa poğaca hamuru gibi.hamurla yapilan halka simit mi
Gayet guzel bence az değil cok hiç değil ama inan 20 den sonra işler degisiyor tabi bunyen kiloya meyilli değilsekızlar ben 15. haftama girdim daha kilo almadım hamile kaldığım kilomun 1 kilo altındayım. iştahım açılmadı henüz ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. bugün yediklerimi yazayım sizce az mı??
sabah: 5 kaşık yulaf ezmesi yarım muz ve 1 bardak sütten lapa
ara: 10 badem
öğlen: karnabahar ve ıspanak yemeği, yoğurt , 2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 mandalina, çeyrek cennet meyvesi,4 yer fıstığı
akşam: ıspanaklı börekle patates salatası yiycem sanırım.
61.5 la hamile kaldım şuan 60-60,5 arası gidip geliyorum. genelde akşamları da kuru baklagil yada et yiyorum ama bugün misafirliğe gideceğim. Doktorum kilo konusunda epeyce takıntılı, şuana kdr iyi gittim. ama bundan sonra almaya başlayacağım biliyorum :))
Ay bu hafta cok zorlu geciyo benim yegenlerim bende kaluyor ve hergu fast food tarzi pisiriyorum en azindan disarda yememek icin kendim yapiyorum ama tartıdaki rakam beni benden aliyor bu hafta toparlayamam artik sanirim ama pazartesiden sonra bu haftanin acisini cikarmam lazim toparlamayip bu hizla gidersem kilolar 2 ser 3 er gelicek gibi gozukuyor motivasyonumda dustu ustelik nasil kendime gelicem bilmiyorum...Yarim yumurta 2 dilim ekmekden kasarli tost 2 zeytin 1 tatli kasigi pekmez
Ara 3 adet incecik sadece yumurta ve maydanozla olan mücver (dayanamadim)
Öğle Akşam bir
1 börek 1 paşa sarması yarım kase sebzesi bol patates salatası 1 kucuk mozaik pasta 3 catal falan
Ara kahve yanina bitter çikolata
Akşam yok
Yatarken meyve yerim midem rahatlarsa
1 saat yürüdüm bugun yoruldum ama değdi
Kızlar bi de herzamanki gibi vucudum la inatlaşıyorum 3 gundur aksam.yemek yemiyorum ama karnim şis kocaman ya bebek büyüdü ya da odem topluyorum bilmiyorum ama gecen cumadan bu yana 600 gr artıdayim yeyip kilo verdim ya da ayniyim diyenlere şaşıyorum sanirim dr kontrolune 2 kilo arti ile gidicem
Dikkat et kilonun kendiliginden geldiği hafta bu haftalarda kimden duysam ciddi artış var hoş bana geldi gelen benim karnim buyudu bebegin buyudugunu hissediyorum sen de de oyle miAy bu hafta cok zorlu geciyo benim yegenlerim bende kaluyor ve hergu fast food tarzi pisiriyorum en azindan disarda yememek icin kendim yapiyorum ama tartıdaki rakam beni benden aliyor bu hafta toparlayamam artik sanirim ama pazartesiden sonra bu haftanin acisini cikarmam lazim toparlamayip bu hizla gidersem kilolar 2 ser 3 er gelicek gibi gozukuyor motivasyonumda dustu ustelik nasil kendime gelicem bilmiyorum...
Evet benimde ayni... yani bu hafta artik dikkat etmem cok zor ama duzenli yuruyuse baslamam lazum en azindan birazda olsa yediklerimi yakayimDikkat et kilonun kendiliginden geldiği hafta bu haftalarda kimden duysam ciddi artış var hoş bana geldi gelen benim karnim buyudu bebegin buyudugunu hissediyorum sen de de oyle mi
Yanlız değilsin inan yesem gelse ahh yedim diycem ya yemedim ki o kadar dikkat ediyorum ki dr kontrolde yemişsin diye inanmazsa baya bi çıkişırim galiba inanın listenin dışına hic çıkmadim ama ben kendimi yanlız hissediyodum bak sende benim.gibi imişsinKızlar beni pazar günü 61.00 gösteren tartı bu sabah 62.00 gösterdi. Üstelik şu son 3 gündür diğer günlerden daha az yedim iştahım da yoktu . O yüzden burda da liste paylaşmadım diyet gibi algılanmasın diye. Ayy ama fazladan 1 kg görünce benim moraller yerle bir oldu
Yaa yogurt yapar mi ya bende de çok gaz var ama yoğurtsuz yapamam ki en cok onu tüketiyorumKahvalti sucuklu yumurta bir dilim ekmek. Oglen cocuklarla disaridaydik meyva ile gecistirsim. 3.30 4.00 gibi ogle aksam bir yedim. Canim acayip hamburger falan istiyordu. Onu yemektense evde sosisli sandwich ve patates kizartmasi yaptim ayranla yedim. Simdi kahve yaptim onu iciyorum. Kizlar son birkac gundur yogurt acayip gaz yapiyor Ben de. Ayran da oyle. Bildiginiz kivraniyorum.
Ayy hiç bişey yememiişsin ki çok az değil mi bu ?Kahvaltı:
2 yumurta biraz peynirden omlet yaptım
Domates,salatalık, açık 1 bardak çay
Ara:
1 küçük muz
Bir avuç içi kuru yemiş
1 bardak süt
Akşam:
Ispanak çorbası
Salata
Ayy hiç bişey yememiişsin ki çok az değil mi bu ?
Ayy bende oyle acayip şiş hissediyorum demek ki arkadaşim bu kiloyu almamız gerekiyorİşte 3 gündür böyleyim . Hiç iştahım yok bunları da bebek için ağzıma tıkıştırdım. Yoksa su içip sürekli uyuyasın var. Ve sonuç +1 kg
Çok gecmis olsun canim 15 gun baya uzun sürmüşKızlar 15 gündür hasta yatıyorum malüm önüne ne geldiyse yedim iyileşeym diye listeden de atılmışım tekrar ekleyebilir misinizsöz düzenli bildireceğim kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?