- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Bende ilk kızımda bilmiyordum dedigin gibi uykusuzluktan zombiye donmustum sabaha kadar aglardi 10dk uyumazdi ikinci kızımda verdim canm o rahattı belki ondandır bundada eşim aynn senin gibi ilk onu köy diyorKesin bende oyle olurum biliyo musun dr kontrolum.yallasinca bile heyecandan istahim kesilip bolca wc 'ye çıkiyorum ama cok.güzel bir duygu insallah sagsalim.kucagina alip kokusunu icine cekersin bu arada dogunca maden suyu vermeyi dusunuyo musun benden tavsiye verin kızlar oglumda 1 caykaşigi verdim hic gazi yoktu kizimda vermedim 1 yil burnumuzdan geldi bunda hast. Cantama ill koyicagim sey maden suyu
Canm tv de bende bi tarif gördüm biliyorsunuz belki tatlı isteğine çok iyi geliyor muzu silindir şeklinde küçük doğuruyorum buzdolabı poşetine koyup kakao tarçın atıp ağzını bağlayıp sallıyorum bitter çikolata tadını veriyo kakao çikolata gibi muzu kalmiyo yanına birde süt bi deneyin istersenizBen de 1 buyuk dilim elma çeyrek muz a bol tarcın ekledim ve yedim tatli yerine cok iyi geliyor kızlar belki yapiyosunuz dur ama yazayim dedim
Ben şimdiye kadar 3 kilo aldım ama yemek duzenim oturmadı bir gün bir günü tutmuyor 2 hafta önce misafirim vardı bir haftada bir kilo almıştım misafirden ve misafirlikten uzak durmakta fayda var bide hamurlu şeyleri seven çocuklarım tatlısız olmayan eşim varken benim işim zor. Siz şimdiye kadar kaç kilo aldınızbu beslenme ile şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
SAgol canimAfiyet olsun canim pisman olmamak lazim cidden bunu burda hep beraber deneyimledik
Maden suyunu anlatir misin canim biraz. Tam anlamadim. Dogar dogmaz mi veriyorsun? Hergun mu veriyorsun?Kesin bende oyle olurum biliyo musun dr kontrolum.yallasinca bile heyecandan istahim kesilip bolca wc 'ye çıkiyorum ama cok.güzel bir duygu insallah sagsalim.kucagina alip kokusunu icine cekersin bu arada dogunca maden suyu vermeyi dusunuyo musun benden tavsiye verin kızlar oglumda 1 caykaşigi verdim hic gazi yoktu kizimda vermedim 1 yil burnumuzdan geldi bunda hast. Cantama ill koyicagim sey maden suyu
Dogar dogmaz odaya geldiginde artik 1 2 cay kaşği kadar agzi açik bekletilmiş maden suyu icirdim yani annemler verdi inan cok faydasini gordum kizimda da oglumdaki şans eseri oldu bunda oyle bisey yaşamam dedim hayat burnundan geldi günlük acildeydik yani ben inanıyorum artıkMaden suyunu anlatir misin canim biraz. Tam anlamadim. Dogar dogmaz mi veriyorsun? Hergun mu veriyorsun?
Ilk defa duyuyorum Ben :) denemekte fayda var. cok tesekkur ederim canim.Dogar dogmaz odaya geldiginde artik 1 2 cay kaşği kadar agzi açik bekletilmiş maden suyu icirdim yani annemler verdi inan cok faydasini gordum kizimda da oglumdaki şans eseri oldu bunda oyle bisey yaşamam dedim hayat burnundan geldi günlük acildeydik yani ben inanıyorum artık
Yaa ne güzel böyle seyler duymak iyi geliyor inanValla kizlar kilolu cok dert etmeyin. Cok yakin arkadasim 31 ekim de dogum yapti. Hamilelik boyunca 16 kilo aldi. 14u gitmis bile :) yani oyle yapisip kalmiyor kilolar. 72 ile hamile kalmisti 88le doguma gitti. Simdi 74 kilo.
Evet gercekten cok iyi geliyor. Bir de arkadasim hic dikkat etmedi hamileyken. Pizza, hamburger falan cok aseriyordu ve cok yedi. Yani o kadar yemeye 16 kilo iyi bence. Ve yine hic dikkat etmeden 14 kilosunu Verdi bile. Harika Bence. Dogumdan sonra cok tuvalete cikmis(kucuk tuvalet :) demek ki odem de cokmus.Yaa ne güzel böyle seyler duymak iyi geliyor inan
Ayyy Allahık hemen gidecegini bilsem bende birakirim ama birakssm 15 i gecmekden korkuyorumEvet gercekten cok iyi geliyor. Bir de arkadasim hic dikkat etmedi hamileyken. Pizza, hamburger falan cok aseriyordu ve cok yedi. Yani o kadar yemeye 16 kilo iyi bence. Ve yine hic dikkat etmeden 14 kilosunu Verdi bile. Harika Bence. Dogumdan sonra cok tuvalete cikmis(kucuk tuvalet :) demek ki odem de cokmus.
Aynen gideceginden emin degilim bende :)Ayyy Allahık hemen gidecegini bilsem bende birakirim ama birakssm 15 i gecmekden korkuyorum
Canim simit dedigin şu cubuk simit mi yoksa poğaca hamuru gibi.hamurla yapilan halka simit mi#sicak suya elma sirkesi limon
KAHVALTI
2 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
Süzme peynir, 8,9 adet zeytin salatalik avakado (ezilmis) menemen 2 kasik bal tahin karışımı
OGLE:
5 corba kasigi kisir
1 simit
1 kase tavuklu yogurt corbasi
4 tatli kasigi irmik helvasi
1 kurabiye
Aksam cocuklarla sinemaya gidicez buyuk ihtimal abur cubur yeriz..
Hadi inşallah canm temennimiz o inşallah öyle olurValla kizlar kilolu cok dert etmeyin. Cok yakin arkadasim 31 ekim de dogum yapti. Hamilelik boyunca 16 kilo aldi. 14u gitmis bile :) yani oyle yapisip kalmiyor kilolar. 72 ile hamile kalmisti 88le doguma gitti. Simdi 74 kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?