Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Teşekkür ederim ederiz kızlar. Biraz daha dindi acısı. Ay şu denetimsizlik hamilelikte çok fenaymış. Herşeye bi şey oluyorum

Bende ilk kızımda bilmiyordum dedigin gibi uykusuzluktan zombiye donmustum sabaha kadar aglardi 10dk uyumazdi ikinci kızımda verdim canm o rahattı belki ondandır bundada eşim aynn senin gibi ilk onu köy diyor

Ben de 1 buyuk dilim elma çeyrek muz a bol tarcın ekledim ve yedim tatli yerine cok iyi geliyor kızlar belki yapiyosunuz dur ama yazayim dedim
Canm tv de bende bi tarif gördüm biliyorsunuz belki tatlı isteğine çok iyi geliyor muzu silindir şeklinde küçük doğuruyorum buzdolabı poşetine koyup kakao tarçın atıp ağzını bağlayıp sallıyorum bitter çikolata tadını veriyo kakao çikolata gibi muzu kalmiyo yanına birde süt bi deneyin isterseniz

bu beslenme ile şimdiye kadar kaç kilo aldınız?
Ben şimdiye kadar 3 kilo aldım ama yemek duzenim oturmadı bir gün bir günü tutmuyor 2 hafta önce misafirim vardı bir haftada bir kilo almıştım misafirden ve misafirlikten uzak durmakta fayda var bide hamurlu şeyleri seven çocuklarım tatlısız olmayan eşim varken benim işim zor. Siz şimdiye kadar kaç kilo aldınız

Maden suyunu anlatir misin canim biraz. Tam anlamadim. Dogar dogmaz mi veriyorsun? Hergun mu veriyorsun?

Maden suyunu anlatir misin canim biraz. Tam anlamadim. Dogar dogmaz mi veriyorsun? Hergun mu veriyorsun?
Dogar dogmaz odaya geldiginde artik 1 2 cay kaşği kadar agzi açik bekletilmiş maden suyu icirdim yani annemler verdi inan cok faydasini gordum kizimda da oglumdaki şans eseri oldu bunda oyle bisey yaşamam dedim hayat burnundan geldi günlük acildeydik yani ben inanıyorum artık

Kizlar bizim şubat anneleri grubunda diyorlardi bu haftalar çok tehlikeli diye cidden oylemiş vücudum bildiginiz şiş karnima.yağ surmuyordum basladim artık 1 bardak suya çatlıyorum birde dun en son saat 6 da yedim oruc gibi 15 saat tir açım ona rağmen tarti düşmüyor da bu beslenmeyle haftada 500 geliyor şaka gibiyim

Ilk defa duyuyorum Ben :) denemekte fayda var. cok tesekkur ederim canim.

Valla kizlar kilolu cok dert etmeyin. Cok yakin arkadasim 31 ekim de dogum yapti. Hamilelik boyunca 16 kilo aldi. 14u gitmis bile :) yani oyle yapisip kalmiyor kilolar. 72 ile hamile kalmisti 88le doguma gitti. Simdi 74 kilo.

Yaa ne güzel böyle seyler duymak iyi geliyor inan
Evet gercekten cok iyi geliyor. Bir de arkadasim hic dikkat etmedi hamileyken. Pizza, hamburger falan cok aseriyordu ve cok yedi. Yani o kadar yemeye 16 kilo iyi bence. Ve yine hic dikkat etmeden 14 kilosunu Verdi bile. Harika Bence. Dogumdan sonra cok tuvalete cikmis(kucuk tuvalet :) demek ki odem de cokmus.

Ayyy Allahık hemen gidecegini bilsem bende birakirim ama birakssm 15 i gecmekden korkuyorum

#sicak suya elma sirkesi limon
KAHVALTI
2 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
Süzme peynir, 8,9 adet zeytin salatalik avakado (ezilmis) menemen 2 kasik bal tahin karışımı
OGLE:
5 corba kasigi kisir
1 simit
1 kase tavuklu yogurt corbasi
4 tatli kasigi irmik helvasi
1 kurabiye
Aksam cocuklarla sinemaya gidicez buyuk ihtimal abur cubur yeriz..

Sabah
2dilim ekmekden kasarli tost 5 zeytin 1 yumurta domates bol maydanoz
Ara yok
Öğle 6 yemek kasiği bulgur pilavi dunden kalma az bisey karnibahar uzeri yoğurt yemeseydim keşke cok rahatsizim dunden beri inanilmaz gaz var nefes alamiyorum
Ikindi 1 kahve 2 minik lokum
Akşam yemedim midem rahatlarsa meyve yerim
Yarim saat yürüdüm 1 bucuk lt maydonzlu limonlu su ictim kalani yatana kadar insallah

Canim simit dedigin şu cubuk simit mi yoksa poğaca hamuru gibi.hamurla yapilan halka simit mi

Kahvalti peynir li omlet (2 yumurta) bir dilim kizarmis ekmek. Oglen bir parca tavuk gogsu, brokoli ve patates salatasi(mayonezli) aksam pilav+ etli bezelye+ yogurt. Oglen kahvemin yaninda bir tane cilekli muffin yedim. Simdi yazarken aklima geldi. Bugun hic meyva, ceviz falan yemedim. Snr kahve yaninda ceviz yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…