• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

1.5 dilim chia tohumlu tost ekmegi
3 dilim kadar avakado
Suzme peynir
1 salatalik
1 yemek kasigi bal tahin karışımı
Taze ceviz
Öğle: iki corba kaşığı zeytinyagli kapuska 2 corba kasigi yogurt
Akşam yemegi(16:30 gibi ) : 1 kase tavuk suyuna sehriyeli corba, ayni kasede etli bulgur pilavi 2 kasik yogurt salata
Ara: 1 cennet hurmasi uzerine dovulmus fındık 2 kasik kadar tahin
Daha sonra cayin yanina bir kase kadar kestane
6.30 gibi yeme işim bitti

1.5 dilim chia tohumlu tost ekmegi
3 dilim kadar avakado
Suzme peynir
1 salatalik
1 yemek kasigi bal tahin karışımı
Taze ceviz
Öğle: iki corba kaşığı zeytinyagli kapuska 2 corba kasigi yogurt
Akşam yemegi(16:30 gibi ) : 1 kase tavuk suyuna sehriyeli corba, ayni kasede etli bulgur pilavi 2 kasik yogurt salata
Ara: 1 cennet hurmasi uzerine dovulmus fındık 2 kasik kadar tahin
Daha sonra cayin yanina bir kase kadar kestane
6.30 gibi yeme işim bitti
1 avuc patlamis misirr :/

Kizimi uyutup leslie yapmak istiyorum. Kac mil olani yapmaliyim bir bilgisi olan var mi 3 veya 4 u yaparim diye düşünüyorum

Kahvalti, peynirli, mantarli omlet bir dilim ekmek. Oglen, ton balikli salata ve biraz haslanmis patates. Aksam, bir tabak sebze turlu ve yogurt. Arada bir mandalina, portakal, bir kac kraker ve Iki dilim cheddar peynir.

Kizimi uyutup leslie yapmak istiyorum. Kac mil olani yapmaliyim bir bilgisi olan var mi 3 veya 4 u yaparim diye düşünüyorum
Leslie bilmiyorum ama normalde cok yuruyus yapan biri degilsen eger 20, 30 dk falan ile baslarsan iyi olur bence. Her hafta hizini ve sureni biraz arttirirsin.

Bayadır giremedim kızlar herkesin iyi gidiyordur inşallah bu aralar koşturmakdan tam düzenli beslenemedim ama yinede yarın 30. Haftaya girecem ve 5 kilo almış bulunuyorum diğer hamileliklerime göre çok çok iyi yinede:halay:

Bayadır giremedim kızlar herkesin iyi gidiyordur inşallah bu aralar koşturmakdan tam düzenli beslenemedim ama yinede yarın 30. Haftaya girecem ve 5 kilo almış bulunuyorum diğer hamileliklerime göre çok çok iyi yinede:halay:
Bencede gayet iyisin canim

Bu sabah tartildim 66.9 ciktim en son 22 eylulde 65.8 idim neredeyse 2 haftada 1 kilo almışım arada tatile gitmistim tabii. Hamile kaldigim kilonun ustune yeni ciktim bu bile benim icin basari ama yinede dikkatli olmaliyim sahile gidicem birazdan belki yuruyus yaparim.

Maşallah sana cok iyisin cidden darısi bize olsun sende mi baya az beslenenlrden sin yoksa yiyip de mi almadin ben oluruna birakinca aninda geliyor yuzer yuzer gramlar

Maşallah sana cok iyisin cidden darısi bize olsun sende mi baya az beslenenlrden sin yoksa yiyip de mi almadin ben oluruna birakinca aninda geliyor yuzer yuzer gramlar
yani çok kilo alan bi insan degilim hizli kilo vermeye musait bi yapim var.ama sorun su ki kalorili ve lezzetli seyleri cok seviyorum hamilelikte almak daha kolay oldugu icin daha telasliyim çünkü zaten 5 kilo fazlayla hamile kaldim cok tutmuyorum kendimi ama cokta bırakmıyorum :D

yani çok kilo alan bi insan degilim hizli kilo vermeye musait bi yapim var.ama sorun su ki kalorili ve lezzetli seyleri cok seviyorum hamilelikte almak daha kolay oldugu icin daha telasliyim çünkü zaten 5 kilo fazlayla hamile kaldim cok tutmuyorum kendimi ama cokta bırakmıyorum :KK70:
Ahh o kalorili şeyleri kim sevmez :dondurma:

Sabah bir bardak ilik suya kabuk tarcin biraz elma sirkesi
Cok az suzme peynir domates salatalik
1 dilim chia tost ekmegine tost
*Yarim saat kadar yuruyus yaptim
Ara: 1kirmizi erik 3 cubuk kraker (disardaydim)biraz patates kizartmasi"ketcap mayonezli:(", bir brownie kek cay
Ara: sade kahve bir parca fistikli cikolata
Yemek (16.30gibi) bir kase tavuk suyuna corba bir kase bulgur pilavı
Aksam 7 gibi bir kase tavuk corbasi-3 tane cikolatali çilek
Çayin yanina: cennet hurması,1 tatli kasigi tahin biraz findik
( zararli seylerin cok olduğu bir liste ama porsiyonlara dikkat ettim ve bicok seyi yemekten kacindim :/ )

Ara: 1kirmizi erik 3 cubuk kraker (disardaydim)biraz patates kizartmasi"ketcap mayonezli:KK43:", bir brownie kek cay
( zararli seylerin cok olduğu bir liste ama porsiyonlara dikkat ettim ve bicok seyi yemekten kacindim :/ )
Cikolata istedi canim :)

Kahvalti da peynirli mantarli omlet bir dilim ekmek. Bugun neredeyse butun gun hastanedeydim o yuzden oglen sadece hazir sandwich yedim. Aksam yemeginden ise ev yapimi kumpir+ ton balikli salata yedim. Aranizda nub teorisinden anlayan var mi?​

Kahvalti da peynirli mantarli omlet bir dilim ekmek. Bugun neredeyse butun gun hastanedeydim o yuzden oglen sadece hazir sandwich yedim. Aksam yemeginden ise ev yapimi kumpir+ ton balikli salata yedim. Aranizda nub teorisinden anlayan var mi?​
Ilk defa duydum canim,nedir o ?

Internetten bakicam :D

Ilk defa duydum canim,nedir o ?
Bebeklerin bacaklari in arasinda Ilk bir cikinti olusuyor. O cikinti zamanla bebek erkekse penis kiz ise klitoris oluyor. 11-14 haftalik falan ultrason resimlerindeki o cikintiya( nub deniyor) bakarak cinsiyet tahmini yapiyorlar. Bugun ultrasona girdim daha erken diye bakmadilar bile :( meraktan deliricem. Kendi capimda ogrenmeye calisiyorum iste :))

Ara: 1kirmizi erik 3 cubuk kraker (disardaydim)biraz patates kizartmasi"ketcap mayonezli:KK43:", bir brownie kek cay
:KK9:bravo sana uymayı başar mişsin yanliz biz hep böylediyet yapar gibi mi.beslenicez ya dun ve bugün malesef uyamadim ben inanilmaz pekmezli seyler istedim belki kan sekerim dusmuştur bi de cok hareketliyim cok yoruluyorum butun gun ama yinede sabah tartidaki rakami hiccc yazmiym :rolleyes:

Back
X